Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17500, 20

ЄС не дасть Україні безвізовий режим на саміті в травні

Україна не отримає безвізовий режим з країнами Євросоюзу на саміті "Східного партнерства" в Ризі у травні 2015 року.
Про це заявив глава представництва Європейської Комісії (ЄК) в Україні Ян Томбінський, передає Інтерфакс-Україна.

Ужгородську дирекцію залізничних перевезень   очолив   Олександр Пушкаш

Відбулося представлення нового начальника Ужгородської дирекції залізничних перевезень. Ним, згідно з наказом керівництва залізниці став Олександр Пушкаш. В галузі працює вже не перший рік. Досі працював заступником начальника дирекції, начальником станції Чоп.

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує: у квітні рахунки за електроенергію оплачуємо за старими тарифами

Враховуючи досвід попередніх періодів і для уникнення численних звернень споживачів, ПАТ «Закрапаттяобленерго» заздалегідь надає роз’яснення щодо оплати рахунків за спожиту електроенергію, які населення отримає після 1 квітня 2015 року.

Закарпатських експортерів та виробників запрошують   на бізнес форум у Словаччині

14-23 квітня 2015 року Закарпаття матиме змогу презентувати свої інвестиційні, експортно-імпорті можливості на Словацько-українському бізнес форумі, який пройде в м. Кошице (Словаччина) в рамках заходів «Дні України».

Ендокринну патологію у вагітних обговорили акушери-гінекологи Закарпаття

20 березня 2015 року в ГРК «Прага» відбулося чергове засідання Асоціації акушерів-гінекологів Закарпатської області під егідою охорони здоров’я Закарпатської облдержадміністрації   з проблеми виношування та безпліддя.

Бережники подарували військовим електрогенератор

Брати Бережники запевняють, що й надалі будуть допомагати нашим військовослужбовцям.

У найстарішій кав’ярні Ужгорода презентують "T-Shirtологія" (ФОТО)

У четвер, 26 березня, о 19.00 у найстарішій кав’ярні-музей "Снек" художник Банди Шолтес презентує свою книжку T-Shirtология: Общая теория футболки".

У Закарпатті на кордоні вилучили одягу на понад 10 тисяч євро

Закарпаття: гардероб для «родичів», вартістю майже 10,5 тис. євро, так і не потрапив.

В Ужгороді розкажуть про європейський виклик туберкульозу      

У вівторок, 24 березня, о 14.00 у прес-центрі ОЦЗ (м. Ужгород, пл. Театральна, 6) до Всесвітнього дня боротьби із туберкульозом. відбудеться   прес-конференція на тему: «Європейський виклик епідемії туберкульозу в Україні: знайти, лікувати, вилікувати кожного».

Zatecky Gus буде у новій пляшці з веселим чеським характером

До старту нового пивного сезону пиво ТМ Zatecky Gus змінює дизайн упаковки. Уже наприкінці березня споживачі зможуть придбати улюблене пиво з веселим чеським характером у новій пляшці об'ємом 0,5 л.

ФОТОФАКТ: Щойно в Ужгороді оселився Гаррі Гудіні

Сьогодні, 24 березня, о 10.00 біля готелю "Ужгород" відкрили міні-скульптурку на честь фокусника Гаррі Гудіні.

Економісти й банкіри вчили ужгородських школярів заощаджувати

У рамках проекту “Всесвітній тиждень грошей” тренери БізнесШколи ПриватБанку разом з кафедрою економіки УжНУ провели для учнів цікавий та пізнавальний семінар. Школярам розказали про фінансову безпеку та можливості заощаджень.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 24 березня. Нехай важливі справи не забирають у вас енергію і позитивний настрій. Заряджайтеся ароматною ранковою кавою, додавайте до неї улюблені солодощі та приємні розмови. Нехай вівторок буде вдалим для вас!

Фехтування. Аліна Рапінець переможець юнацького Чемпіонату України

У Києві завершився Чемпіонат України з фехтування. Останніми змагалися рапіристи. Лідерами змагань за кількістю здобутих медалей стали представниці Закарпаття, які виграли не тільки індивідуальну першість, а й командну.

В опозиційному уряді Вілкул стане віце-прем

- Люди кажуть, що дії сьогоднішньої влади, особливо засідання уряду, з кожним днем ​​все сумніше і смішніше будь-яких шоу і серіалів. То вони один одного садять, потім випускають, потім звинувачують у крадіжці 7500000000. Але нічого не змінюється, життя українців стає все гірше.

Відбулися матчі 1/16 Кубка Закарпаття з футболу

У неділю відбулися матчі Попереднього етапу Кубка Закарпаття. За його підсумками визначилися учасники 1/8 фіналу. На цій стадії переможець визначиться в одному матчі. Приймають команди, які під час жеребкування були несіяними. На пари в яких обидва учасника з одного кошика, у вівторок очікує додаткове жеребкування, що визначить господаря поля.

Бульк-фест у центрі міста (Оновлений фоторепортаж)

21 березня в Ужгороді пройшов бульбашковий флешмоб. Організатори безкоштовно роздавали бульбашкові пляшечки, охочих бавитися було багато - дорослих і малюків. Акція відбувається вже п'ятий рік поспіль, і це завжди спонтанна подія, яка стає приємною несподіванкою для ужгородців.

Закарпатці заборгували за спожитий газ майже 63 млн гривень

Станом на 1 березня 2015 заборгованість побутових споживачів Закарпатської області за спожитий природний газ перевищила 62,5 млн грн. ПАТ «Закарпатгаз», через недосконалість законодавства складно зупинити наростаючі неплатежі.

Військову службу будуть враховувати у трудовий стаж

Президент України Петро Порошенко підписав закон, який передбачає зарахування часу перебування на військовій службі до трудового стажу.

Львівська пивоварня має нового директора

Олексій Олійнічук призначений директором Львівської пивоварні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат