Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17560, 20

В Ужгороді гратимуть твори Баха, Моцарта, Вівальді (АФІША)

22 березня, о 16.00 великій залі Закарпатської обласної філармонії відбудеться концерт камерного оркестру філармонії.

Закарпатська податкова: Чоловік відшкодував державі понад мільйон гривень

У ході досудового розслідування кримінального провадження, 16 березня 2015 року відшкодовано понад 1,1 млн грн завданих державі збитків.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 18 березня. Налаштовуйтеся на успішний початок дня з горнятком ароматної кави. Нехай все те, що доведеться зробити, буде для вас приємним. Не розчаровуйтеся через дрібниці, вони не варті ваших нервів і самопочуття. Гарної середи й смачної кави!

Вілкул: необхідний діалог всередині парламенту і з європейськими лідерами

Делегація Опозиційного блоку провела в Брюсселі зустріч з депутатами Європейського парламенту

В Ужгороді коло Волошина встановлять міні-скульптуру закарпатським воїнам Української Армії

31- го березня 2015 року Закарпатським об’єднанням «Україна Соборна» спільно з громадською організацією «Молодіжна альтернатива Закарпаття» в Ужгороді, біля пам'ятника президенту Карпатської України Августину Волошину, буде встановлено скульптуру на честь закарпатських воїнів, бійців Української Армії, що у наші дні боронять нашу Вітчизну від московсько-путінських окупантів!

Фехтування. Влада Харькова здобула золото на Чемпіонаті України

14—15 березня в Києві проходив Чемпіонат України з фехтування серед юніорів.

"Березневі коти" прикриють еротику "Плахтою"

10-й фестиваль "Березневі коти" вже не акцентуватиме увагу на еротичній складовій. Цього року на фестивалі мистецтва і любові в Ужгороді представлять новий проект "Плахта", у якому 28 митців з Ужгорода, Львова, Києва і Харкова покажуть власні картини, на яких еротика буде схована під "плахтою". Відвертість не на часі - зазначають митці.

"Бліц" кличе на хіп-хоп вечірку

Неймовірна подія в Ужгороді! Вперше Студія сучасного танцю «Бліц» презентує новий проект – грандіозну хіп-хоп вечірку «Ghetto Groove»! Оцінити весь кайф хіп-хоп культури та відірватися по-справжньому ужгородці зможуть 28 березня о 21:00 в Спорткомплексі «Юність».

ЄС сумнівається щодо безвізового режиму через події на Донбасі - Клімкін

В ЄС є сумніви щодо надання Україні безвізового режиму через конфлікт на Донбасі.

У горах Закарпаття, біля Румунії виявили літак. Можливо, контрабандний (ФОТО)

Учора, 16 березня неподалік кордону з Румунією у результаті спільних дій прикордонників Мукачівського загону та співробітників МВС виявили малий літальний апарат.

Прокуратура завадила відібрати у закарпатських сиріт будинок

Прокуратура Тячівського району в суді довела законне право двох дітей на спадковий будинок, який залишився їм після смерті матері.

Ужгород в зеленій ілюмінації, бо свято (ФОТО)

17 березня відзначають День Св. Патрика. Відтак і Ужгород - у зеленому освітленні. Фото - з профілу Закарпатський турист у мережі Facebook.  

СБУ розслідує хабарництво начальника відділу митниці у Закарпатті

Встановлено, що начальник та інспектор одного з відділів цього митного поста вимагали гроші за безперешкодне ввезення   в Україну вантажу, який взагалі не підлягав оподаткуванню.

Пиво "Львівське" на свої 300 років буде у витонченій пляшці (ФОТО)

«Львівське 1715» запускає нову пляшку до 300-річчя Львівської пивоварні.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 17 березня. Наповнюйте оселю запахом ранкової кави, і з приємними емоціями розпочинайте новий день. Нехай успіх йде в ногу з вашими справами, а заряд бадьорості не втрачається протягом всього дня. Смачного кавування і вдалого вам вівторка!

БК "Ужгород" перемагає "Дідібао" в двох матчах

14–15 березня в Каменець-Подільський відбувся 4-й тур другого кола Чемпіонату України з баскетболу (І ліга). Місцевий клуб «ДІДІБАО» приймав нашу команду БК «Ужгород-УЖНУ».

Айкідо-марафон в   Ужгороді (Фоторепортаж)

14 березня в Ужгороді протягом 24-х годин проходив перший в Україні айкідо-марафон. Всього за одну добу 12 вчителів з 4-х різних країн провели нон-стоп 24 тренування.

Говерла - Металіст - 2:2 (Фоторепортаж)

У суботу в рамках 17-го туру «Говерла» приймала «Металіст». Матч закінчився нічиєю. За Говерлу забивали Ягодінскіс (62) та Фещук (70), за Металіст — Каядо (39) та Прийомов (72 п.).

Заповіти Шевченка зняли на відео студенти УжНУ

Щорічно в березневі дні з ініціативи кафедри української літератури на філфаку відбуваються святкування Шевченківських днів. Цьогоріч, 12 березня, відбувся святковий концерт «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття».

"Дийда" обіграє "Ужгород" у фіналі ЗЧЗ

Відбувся фінальний матч Зимового Чемпіонату Закарпаття.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат