Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17660, 20

СБУ попередила контрабанду картин Ерделі та Бокшая

У Закарпатській області співробітники Служби безпеки України ліквідували міжнародний канал контрабанди культурних цінностей. Правоохоронці попередили контрабанду трьох картин відомих закарпатських художників А. Ерделі та Й. Бокшая.

ФОТО: Безкоштовний оглядовий стоматологічний кабінет відкрили в Ужгороді

В Ужгородській ЗОШ № 10 відкрили перший безкоштовний оглядовий стоматологічний кабінет для школярів. Його роботу забезпечуватимуть інтерни-стоматологи УжНУ. Кабінет відкрили за сприяння благодійного фонду «Карітас Закарпаття».

Парламент ухвалив рішення про виділення коштів на ремонт доріг Карпатського Єврорегіону

Рішення про виділення коштів на ремонт доріг у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях сьогодні, 2 березня, прийняла Верховна Рада України. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» (https://www.facebook.com/V.Packan) повідомив народний депутат Валерій Пацкан.

В закарпатських школах акцентуватимуть увагу на патріотичному вихованні

В обласній адміністрації відбулася нарада з начальниками управлінь освіти, молоді та спорту райдержадміністрацій та міськвиконкомів. Участь в заході взяли голова облради Володимир Чубірко, директор департаменту освіти та науки ОДА Михайло Мотильчак, освітяни краю, фахівці обласного військкомату.

На Рахівщині рятувальники ведуть пошуки заблукалих чехів

Увечері 2 березня в районі г. Велика Близниця Рахівського району під час проходження туристичного маршруту загубилося шестеро туристів. Повідомлення про це надійшло до оперативно-рятувальної служби о 17:20.

Мотильчак розкаже, якою буде освіта у Закарпатті у 2015 році

У середу, 4 березня у прес-центрі Закарпатської ОДА (другий поверх) відбудеться брифінг директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Михайла Мотильчака.

В Ужгороді буде шоколадний джаз (АФІША, ВІДЕО)

У п’ятницю, 6 березня, о 19.00, у “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір джазової музики. Виступатиме ShockolaD - один з найуспішніших українських гуртів, що працюють у жанрі world music.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 3 березня. Радійте навіть найменшим успіхам і вірте у краще. Навколо багато чудових речей, які легко пропустити через метушню. Нехай у вас буде достатньо часу для себе, близьких людей та улюблених справ. Гарного дня і смачного кавування!

Про карантин в Ужгороді наразі не йдеться

Сьогодні зранку у деяких ЗМІ з’явилась інформація про те, що на обласний центр Закарпаття чекає ще одна вимушена відпустка через високий рівень захворюваності. Однак у міськраді такий факт не підтверджують.

15 березня в Угорщині почнуть збирати допомогу Закарпаттю

Конференція католицьких єпископів Угорщини (MKPK) зібрала для допомоги Закарпаттю десять мільйонів форинтів (близько 37.000 доларів США).

Порошенко ввів у дію рішення РНБО про миротворців

Президент Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про звернення до ООН та ЄС щодо введення миротворців в Україну.

Ужгородці мають віддати понад 94 мільйони гривень

Заборгованість жителів Ужгорода за   житлово-комунальні послуги становить 94,2 мільйонів гривень. Про це йдеться у звіті про виконання програми економічного та соціального розвитку.

У ВР можуть вирішити садити на 3 роки за критику можновладців

Депутат від Народного фронту Костянтин Матейченко подав до парламенту законопроект, згідно з яким буде збільшено відповідальність за критику дій влади.

У Закарпатті психологи навчали прийомних батьків (ФОТО)

З 25 по 27 лютого у місті над Латорицею прийомні батьки, батьки-вихователі з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу з Мукачівщини та Іршавщини пройшли навчання. Спікерами тренувань виступила подружня пара психологів –   Олександр та Андріана Кацьори.

ФОТО: ФК "Говерла" зіграла з ФК "Металург"

ФК "Говерла" зіграла з ФК "Металург" з рахунком 0:1.

В Ужгороді волонтерів навчали запобіганню емоційному вигоранню (ФОТО)

У п’ятницю, 27 лютого, о 15.00, у приміщенні медіа-центру Учнівського врядування відбувся тренінг для волонтерів по запобіганню емоційного вигорання. З активістами фахово попрацював – психотерапевт, гештальт-терапевт Скрипинець Сергій.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 2 березня, понеділок. Нехай ваша весна розпочинається легко і вдало. Гармонійний ранок на початку тижня дуже важливий для майбутніх справ та корисних рішень. Приємного вам прокидання з ароматною кавою і хорошого настрою протягом дня!

Життя без школи...

Про навчання ужгородців дистанційно та ідею першої
приватної англомовної школи.

Падіння гривні та ажіотаж у супермаркетах

Різке падіння національної валюти викликало великий ажіотаж серед населення. Люди стоять у чергах біля банків, намагаючись зняти депозитні вклади. В супермаркетах Ужгорода величезні черги біля кас. Скуповують усе, що не псується. Головним чином купують цукор, сіль та крупи. У такий спосіб люди намагаються «вкласти» свої гроші в товар, який через інфляцію має тенденцію до дорожчання.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат