Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17680, 20

Падіння гривні та ажіотаж у супермаркетах

Різке падіння національної валюти викликало великий ажіотаж серед населення. Люди стоять у чергах біля банків, намагаючись зняти депозитні вклади. В супермаркетах Ужгорода величезні черги біля кас. Скуповують усе, що не псується. Головним чином купують цукор, сіль та крупи. У такий спосіб люди намагаються «вкласти» свої гроші в товар, який через інфляцію має тенденцію до дорожчання.

Сергій Ратушняк вимагає   від президента Порошенка негайної націоналізації стратегічних галузей

Закарпатський політик Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook звернувся до Президента України Петра Порошенка з вимогою цілого ряду невідкладних заходів із метою порятунку країни.

З 1 квітня дитячі проїзні документи замінять   нові закордонні паспорти


З 1 квітня 2015 року Державна міграційна служба України припинить виготовлення проїзних документів для виїзду дітей за кордон. Натомість виготовлятимуть дитячий закордонний паспорт, який надалі стане єдиним чинним документом, дійсним для перетину кордону неповнолітніми.

Кіно, яке знімали на Закарпатті

Понад три десятки українських і радянських фільмів мають у собі місцевий колорит і пейзажі.

ВГСУ ухвалив: ужгородський Водоканал залишиться у власності міста

Як відомо, протягом 2010—2015 років тривають судові процеси, пов’язані з намаганням передати КП «Водоканал м. Ужгорода» в концесію представникам ТОВ «Чиста вода Ізюм».

Проїзд у маршрутці знову подорожчає

Перевізники знову невдоволені. Асоціація перевізників наскаржилася міському голові на те, що ціна на паливно-мастильні матеріали зросла, відтак два маршрути — це №№ 5,7, які працюють на дизпаливі, можуть узагалі припинити роботу, а тому слід підвищувати вартість міського проїзду.

Близько 6 мільйонів гривень витратила влада на культуру у Закарпатті у 2014 році

У четвер, 26 лютого, за участі голови Закарпатської ОДА Василя Губаля відбулось розширене засідання колегії управління культури облдержадміністрації та обкому профспілки працівників галузі.

Закарпатців можуть посадити за підробку документів щодо харчування школярів

Прокуратура направила до суду обвинувальні акти щодо закарпатців, які   підробляли документи для участі у конкурсних торгах на закупівлю харчування у школи.

Прокуратура судиться за земельну ділянку ціною 735 тисяч гривень

Ужгородська міжрайонна прокуратура звернулася до господарського суду Закарпатської області в інтересах держави в особі Сторожницької сільської ради, до дочірнього підприємства «Голден Фудс».

Як тепер формується єдиний соціальний внесок

Пенсійний фонд України у Закарпатській області роз'яснює зміни до деяких законодавчих актів України.

У Закарпатті можна отримати миттєві онлайн-консультації від податківців

Інформаційно-довідковий ресурс «ЗІР» – миттєве отримання податкових консультацій!

У суботу ужгородці йдуть в "Ілько" на лекції від мистецтвознавця і художника (АФІША)

У суботу, 28 лютого, о 18.00, у "Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" пройдуть лекції в рамках програми «абстракція vs реальність».

В Ужгороді для дітей-переселенців проведуть ряд заходів

Станом на 25 лютого на Закарпатті офіційно перебуває 3476 переселенців, із яких 868 – діти. Частина з них приїхала на Закарпаття, коли на сході країни уже розпочалися активні дії.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 27 лютого. Розпочинайте день так, аби залишити достатньо часу для улюбленого кавування, розмов з цікавими людьми й корисних справ. Нехай остання п’ятниця зими запам’ятається яскравими подіями. Гарного дня, затишку і тепла!

В Ужгороді дітей вчили захищатися у випадку небезпеки

Сьогодні, 26-го лютого, в Ужгороді для дітей пройшли тренувальні навчання за сигналом "Увага всім! Повітряна тривога". Командою до проведення навчання слугував сигнал сирени, який пролунав о 12-й годині з приміщення будинку побуту, що на площі Шандора Петефі.

ОДА закликає припинити “продуктовий” психоз  

Останніми днями в обласному центрі спостерігається масове скуповування населенням продуктів харчування. Особливо виражений ажіотаж відбувається в роздрібній торговій мережі, а саме в супермаркетах та продовольчих магазинах, де на сьогодні діють ще помірні роздрібні ціни.

Україна відводить тяжке озброєння

Україна починає відведення важкого озброєння.
Про це йдеться у повідомленні Генштабу.

В ОДА кажуть: на   Закарпатті   низький тариф перевезень

Про тарифи на перевезення пасажирів і багажу автобусами у приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні в Закарпатській області розповів директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Михайло Ківкович.

Партію Балоги в Закарпатті очолить Чубірко

Партію Віктора Балоги "Єдиний Центр" очолить нинішній голова облради Володимир Чубірко.

Ратушняк: "Останній раз нас так обікрав пан Ющенко"

Про це екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк написав на своїй сторінці у Facebook. Далі — пряма мова.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат