Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17600, 20

50 тисяч гривень на навчання у вузі можуть виграти закарпатські випускники шкіл

В Україні стартує економічна онлайн-олімпіада для школярів «Фінансовий геній». Підтягнути рівень своїх економічних знань та отримати 50 000 грн на навчання у виші тепер зможуть випускники будь-якої української школи.

У Закарпатті в угорця вилучили контрабанду цигарок (ФОТО)

На кордоні з Угорщиною прикордонники Мукачівського загону виявили винахідника, який спробував незаконним шляхом перемістити через кордон партію тютюнових виробів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 13 березня. Нехай ранкова прохолода й гаряча кава додадуть вам приємним відчуттів на початку нового дня. Гармонія всередині – перший крок до особистого успіху. Вдалих вам справ сьогодні й хорошого релаксу на вихідних!

Бійцям 128 бригади заплатили 85 тис. за 2 знищені бронемашини - Міноборони

Міністерство оборони звітує, що військовослужбовці 128-ї бригади ЗСУ першими отримали виплати - 85,2 тисячі гривень за знищені 2 бойові бронемашини супротивника.

У Закарпатській ОДА обговорили реформи з надання адмінпослуг у сфері держреєстрації

У четвер, 12 березня, під егідою головного територіального управлінням юстиції у Закарпатській області проведено семінар з державними та приватними нотаріусами краю. 

Відбулося жеребкування кубка Закарпаття з футболу

Відбулося жеребкування Першого етапу Кубка Закарпаття. Всього у змаганнях візьмуть участь 24 команди. На першому етапі (умовно 1/16 фіналу) зустрінуться вісім пар команд. Переможці продовжать виступи у 1/8 фіналу, до них також приєднаються ще вісім команд У перших матчах, які відбудуться 22 березня о 14:00, зустрічаються такі пари:

В ближайшие дни Медведева уберут, а Путина отправят на покой – Илларионов

В ближайшее время в правительстве РФ могут произойти кадровые изменения. Такое мнение в своем блоге выразил экс-советник президента РФ Владимира Путина, старший научный сотрудник вашингтонского Института Катона Андрей Илларионов.

У Мукачеві, на Зеленому ринку шукають бомбу (ФОТО)

Близько пів години тому, до чергової частини міліції надійшло повідомлення від невідомого про замінування.

120 тисяч закарпатців не знають, що у них хворі нирки

Про це під час прес-конференції, присвяченої всесвітньому Дню нирки розповів Василь Стрижак, заступник головного лікаря ЗОКЛ ім. А.Новака, він же обласний нефролог.

Сьогодні ужгородці публічно розкажуть про земельні махінації нардепа Пацкана

У четвер, 12 березня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція ужгородців, власників земельних ділянок, які подали колективну скаргу до керівництва держави на дії нардепа В.Пацкана.   Йдеться про справу земельних ділянок по вул. Стефаника в Ужгороді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 12 березня. Прокидайтеся з ароматною ранковою кавою і легко розпочинайте нові справи. Намагайтеся зробити щось корисне, будьте активними учасниками свого життя. Гарного вам четверга, улюблених солодощів до ранкового кавування і не менш солодких спогадів про яскраві миті!

Михайло Кополовець: «В Україні мені ловити було нічого»

Після Анатолія Тимощука, який захищав кольори «Баварії», німецький футбол в 2015 році поповнив новий легіонер з України. Ним став 31-річний екс-півзахисник львівських «Карпат» Михайло Кополовець, який поповнив ряди команди «Айнхайт» з Рудольштадту, який представляє п'ятий дивізіон чемпіонату Німеччини.

Підозрювані у вбивстві власника кав’ярень «Time» зникли. За підтримки "апеляційних" суддів  

Відразу ж після скандального рішення випустити їх з-під варти ужгородського СІЗО, навколо якого розгортається серйозний скандал із взаємними звинуваченнями між прокуратурою та суддями апеляційного суду.

ДФС Закарпаття: Отримали спадщину чи дарунок? Задекларуйте!

В Головному управлінні ДФС у Закарпатській області інформують, що за нульовою ставкою податку на доходи фізичних осіб оподатковується вартість спадщини і дарунків, якщо вони отримані від члена сім’ї першого ступеня споріднення (чоловік, дружина, батьки і діти).

Закарпатські школи мають шанс виграти спортивний майданчик

20 спортивних майданчиків будуть встановлені на подвір’ях шкіл по території всієї України з нагоди 10-річчя соціальної ініціативи «Клич друзів – граймо разом!»

Ужгородські дзюдоїсти здобули 6 комплектів нагород на міжнародному турнірі в Польщі

7 березня в польському місті Ясло проходив міжнародний турнір із дзюдо. Змагалися спортсмени від 2008 р. н. до майстрів. Україну представляли дзюдоїсти Ужгородської ДЮСШ №1. Наша команда привезла додому 18 медалей (6 золотих, 6 срібних, 6 бронзових) і командний кубок за 3 місце.

Програма еротичного мистецького фестивалю "Березневі коти" в Ужгороді

Один з найвідоміших закарпатських фестивалів "Березневі коти" в офіційній спільноті має підзаголовок м(ир) а(мур)рт. Програму АртФесту "Березневі коти Х" опублікував один із організаторів - Вік Коврей на сторінці "Березневих котів" у Фейсбуці.

На вулицях Ужгорода лунатимуть інтерв’ю з гучномовців

Це рішення погодили 11 березня на черговому засіданні члени виконкому.

Михайло Чурило: «Шевченко вчить перемагати у війні з Росією»

Активіст громадської організації «Самодопомога Закарпаття», депутат міської ради Ужгорода Михайло Чурило про актуальність шевченківських слів сьогодні.

12 тренерів айкідо з різних країн проведуть 24 заняття за добу в Ужгороді

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів незвичайного спортивного дійства – Міжнародного 24-годинного айкідо-марафону, який вперше відбудеться в Україні і пройде в Ужгороді 14 березня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат