Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17540, 20

Закарпатським митникам залишили машину

"Іноземець «залишив» машину митникам у пункті пропуску «Ужгород»", — про це вказано у прес-релізі Відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні 20 березня, п’ятниця. Прокидайтеся в доброму гуморі й налаштовуйтеся на активну роботу. Нехай ароматна ранкова кава додає приємних вражень початку вашої п’ятниці. Гарного дня й корисного відпочинку на вихідних!

В. Панов очолив Обласне об’єднання організацій роботодавців

Топ-менеджери Закарпаття, які представляють інтереси більш ніж 350 бюджетоутворюючих підприємств області, взяли участь у роботі II звітно-виборчої конференції Обласного об'єднання організацій роботодавців «Закарпаття». Новим лідером представники бізнес еліти обрали Володимира Панова – директора керуючої компанії індустріального парку «Соломоново» ТОВ «Сезпарксервіс», члена Наглядової ради ПрАТ «Єврокар».

Яких нововведень чекати закарпатським пенсіонерам з наступного місяця?

Про зміни у пенсійній системі, які діятимуть з квітня розповіла під час брифінгу у четвер, 19 березня, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасія Пентек.

Проявіть милосердя.Допоможіть дитині!

«Дайте шанс нашому синочку відчути життя!» Дорогі закарпатці, допоможіть врятувати 9-річного Нікіту зі Сваляви

Михайло Чурило: Україна та Румунія мають стати стратегічними партнерами

Візит в Україну президента Румунії Клауса Йоханніса показав, що наші країни мають всі шанси стати стратегічними партнерами.

Конфлікт через мисливські угіддя на Берегівщині загострюється


  В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, головною темою якого стала ситуація навколо мисливських угідь на Берегівщині, які рішенням сесії облради надані у користування громадській організації   «Берегівське районне товариство мисливців та рибалок».

Закарпаття візьме участь у презентації     харчових продуктів у Польщі


29-31 травня 2015 року Підкарпатське воєводство Республіки Польщі організовує  міжнародний ярмарок високоякісних товарів і продуктів харчування "EKOGALA". Захід проходитиме в регіональному культурно-спортивному центрі "Podpromie" в Ряшеві(Жешув).

Закон: демобілізовані матимуть більше соцгарантій

Народні депутати ухвалили закон, що передбачає розширення гарантій соціального захисту громадян, які підлягають звільненню з військової служби під час особливого періоду або у зв'язку з оголошенням демобілізації.

Для щасливого довголіття треба: сім’я, родина і пес

Чи щасливі ви у шлюбі, чи маєте багато друзів та чи гасає вашою оселею кумедний цуцик – виявляється, саме це потрібно людині, щоби прожити довге життя.

В Ужгороді відкриється фотовиставка "Вікна"

Спілка фотохудожників Закарпаття спільно із Закарпатським краєзнавчим музеєм запрошують на фотовиставку Едуарда Странадка "ВІКНА".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 19 березня. Нехай ранок буде приємним для вас, незважаючи на погодні умови чи переміни настрою тих, хто поруч. шукайте в собі гармонію, налаштовуйтеся на вдалий день. Смачної вам кави й успіхів сьогодні!

Туберкульоз - серед найбільших інфекцій-убивць у світі

Щорічно 24 березня проводиться Всесвітній день боротьби з туберкульозом в ознаменування того, що цього дня у 1882 році лікар Роберт Кох відкрив збудника туберкульозу. Це стало першим кроком на шляху діагностування і лікування цього небезпечного захворювання.

55 % закарпатців вимагають судову реформу

Згідно з опитуванням, проведеним у на замовлення Центру політико-правових реформ, необхідність проведення судової реформи в Україні підтримує більшість українських громадян.

Новостворене управління туризму і курортів може очолити Шандор

Згідно з розпорядженням голови Закарпатської ОДА від 12 березня 2015-го року в облдержадміністрації утворено юридичну особу публічного права – управління туризму та курортів.

Закарпатські гірськолижники здобули срібло і бронзу на Чемпіонаті України з гірськолижного спорту

На Закарпатті проходять головні змагання українського гірськолижного спортивного календаря — чемпіонат України. 17 березня на трасах гірськолижного спортивного комплексу «Красія» провідні гірськолижники п`яти областей країни розігрували титул національного чемпіона у слаломі-гіганті.

У Закарпатті вилучили три машини та цигарки (ФОТО)

Днями прикордонники Чопського загону у взаємодії зі співробітниками митниці стали на заваді правопорушникам, що намагались у незаконний спосіб перемістити через кордон сигарети і транспортні засоби.

У Закарпатті затримали банду, яка била пенсіонерів і відбирала гроші

Останнім часом на Хустщині орудувала банда в масках, яка грабувала людей похилого віку. Злочинці грубо вибивали гроші від людей, які живуть у віддалених селах.

В "Ілько" італійці гратимуть блюз із африканськими мотивами, фолькльором і авангардом (АФІША, ВІДЕО)

У п’ятницю, 20 березня, о 19.00 у “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться виступ італійського проекту «Above The Tree».

Засади здорового харчування від дієтолога Оксани Скиталінської

Ось прості рекомендації, що стосуються здорового харчування від відомого українського дієтолога Оксани Скиталінської.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат