Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17620, 20

Яка ситуація з нирковими захворюваннями у Закарпатті?

У четвер, 12 березня, в 11.00 в обласному Центрі здоров’я (Ужгород, пл. Театральна, 6) відбудеться прес-конферернція присвячена Всесвітньому дня нирки, який відзначатиметься 12 березня 2015 року. Тема цього року: ««Здорові нирки для всіх».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 11 березня. Нехай ранкові промінці сонця пробудять у вас натхнення зробити сьогодні щось корисне. Вірте у краще, йдіть за покликом серця і не розчаровуйтеся через дрібниці. Гарного дня й смачної вам кави!

Львівський музей пивоваріння у минулому році відвідало більше 30 000 гостей

Перший та єдиний в Україні музей пивоваріння у Львові, що за 10-річчя свого існування став популярним туристичним осередком для справжніх поціновувачів пива, у минулому році прийняв більше 30 000 гостей.

За 100 днів роботи влади в опозиції до неї вже мільйони українців, - Вілкул

- Депутати з провладної коаліції зрадили своїх виборців. Чи не проведено жодної обіцяної реформи. Результатами непрофесіоналізму влади стали масові звільнення, зупинені підприємства, катастрофічне падіння курсу гривні, зниження пенсій і зарплат, зростання цін і тарифів.

У Закарпатті переховувався чоловік, який здійснив ряд злочинів у АТО (ФОТО)

На Закарпатті затримали чоловіка, якого розшукували за ряд злочинів, скоєних у зоні АТО. 38-річний уродженець Луганської області на прізвисько «Сепар» спершу воював за «ЛНР», а далі затесався в один із українських добровольчих батальйонів.

В Ужгороді пройде добовий айкідо-марафон

У вівторок, 10 березня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів незвичайного спортивного змагання – Міжнародного 24-годинного айкідо-марафону, який вперше відбудеться в Україні і пройде в Ужгороді 14 березня.

Прикордонники разом із місцевими закарпатцями ловили нелегалів

У ході проведення заходів з протидії незаконній міграції, прикордонники відділу «Великий Березний» затримали черговий дует «шукачів щастя».

Угорці передали допомогу малозабезпеченим закарпатцям (ФОТО)

Угорська Мальтійська Служба Допомоги роздала продуктові набори малозабезпеченим у Берегові.

У Закарпатті кількість пограбувань зросла на 20%

Початок 2015 року на Закарпатті відзначився досить великою кількістю крадіжок, хуліганства та розбійних нападів.

Через Закарпаття у ЄС везли зброю і цигарки (ФОТО)

Протягом минулих вихідних прикордонники Чопського загону спільно з інспекторами митниці стали на заваді кільком правопорушенням.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 10 березня. Намагайтеся не витрачати марно власних сил. Цінуйте свою працю і знаходьте час для корисних справ. Нехай горнятко ароматної кави легко пробудить вас до нового дня. Гарного вівторка!

Балога готує грунт   для відокремлення Закарпаття від України?

Цього тижня сайт Prozak.info опублікував лист під авторством Миколи Крички, у якому він аналізує дії клану Балог щодо можливості від’єднання Закарпаття від України.

Перевізники вимагають 4 грн. 50 коп. за проїзд у маршрутці...

...про якість пасажирських перевезень уже не йдеться.

Гроші на ужгородське «Совине гніздо» хотіли роздерибанити балогівці

Європейський грант на мільйон євро на реконструкцію історичної пам’ятки «Совине гніздо» в Ужгороді намагалися «роздерибанити» колишні однопартійці народного депутата від Закарпаття Віктора Балоги.

Оксана Клітинська: На Закарпатті на 313 тисяч дітей — 30 посад стоматологів

Стан здоров’я зубів у найменших закарпатців далеко не найкращий. Під час стоматологічного огляду дітей з Ужгорода і району встановлено дуже високу захворюваність на карієс серед них — понад 90 %. Водночас це саме ті проблеми, які можна і потрібно попереджувати, передусім профілактичними заходами і підвищенням культури чищення і догляду за зубами.  

"Говерла" програє вдруге поспіль (Відео)

«Говерла» програла вже у двох матчах з початку весняної частини Чемпіонату. Якщо в попередньому поєдинку мала місце прикра поразка на домашньому стадіоні від запорізького «Металурга», то тепер ужгородці поступилися абсолютно по грі. Футболісти «Ворскли» більше атакували і били по воротах, загалом вели гру.

Угода підписана: Угорщина дасть Закарпаттю 155 мільйонів форинтів

155 мільйонів форинтів угорських інвестицій вкладуть в гуманітарну сферу Закарпаття.

Молодший Балога очолив найбільшу фракцію Закарпатської облради

Андрій Балога очолив фракцію Єдиного Центру в Закарпатській обласній раді.

ОФІЦІЙНО: 58 закарпатців загинули в АТО

Від початку 2015-го в АТО загинули 58 закарпатців, 8 бійців в полоні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат