Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17580, 20

Кубок Мукачівського району. Із боротьби випав один фаворитів

Огляд матчів Зимового Чемпіонату Мукачівського та Берегівського районів.

В Ужгороді похоронили Героя Постолакі (ФОТО)

Провести загиблого Героя в останню путь прийшли тисячі ужгородців. Панахида за загиблим майором відбулася біля Закарпатського обласного муздрамтеатру.

Балога запанікував, що його звинуватять у сепаратизмі та грі на Путіна

«Українська правда порадувала адекватністю. Поставили новину з заголовком "На Закарпатті русини провели з'їзд. Хочуть автономії та "діалогу" з Києвом".

Точка зору: Ультиматум тіньового ляльковода кремлівських карликів — Євгена Примакова

Итак, исчезновение Путина с экранов политических радаров: Что это может означать и чем это всем нам грозит?

Депутати Курах і Реблян просять відновити станцію переливання крові

У Воловецькій ЦРЛ планують відновити станцію переливання крові.

У Закарпатті вилучили авто і сигарети (ФОТО)

У минулі вихідні прикордонниками Чопського загону у взаємодії зі співробітниками митниці на кордонах з країнами ЄС зафіксовано та припинено декілька правопорушень.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Марафон айкідо в Ужгороді

В Ужгороді пройшов 24-годинний марафон з айкідо.

Організатори розкажуть, яким буде фестиваль еротики і мистецтва "Березневі коти"

У вівторок, 17 березня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція з нагоди проведення десятого фестивалю любові і мистецтва «Березневі коти».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок. 16 березня. Прокидайтеся в доброму гуморі з ароматною ранковою кавою. Нехай у вас буде достатньо натхнення, завзяття і терплячості для початку нових справ. Оточуйте себе приємними дрібницями, додавайте до кави улюблених солодощів. Гарного понеділка!

Точка зору: Путін блокований силовиками, Росія переключається на Кавказ (ВІДЕО)

В интервью грузинскому телеканалу «Рустави 2″ о «молчании Путина», Гайдар Джемаль рассказал по какому сценарию могут развиваться дальнейшие сценарии России.

Найкраща туристична перспектива Закарпаття — оздоровлення термальними водами

У сусідній Угорщині головною складовою рекреаційного туризму є термальні води. По всій країні побудовано термальні купальні, які залучають мільйони туристів щороку. Закарпаття так само багате на термальні джерела, однак наша інфраструктура ще занадто слабка.

Вбивство Планкіна пересварило закарпатських суддів із прокуратурою

Минулого року у Мукачеві на очах у п’ятирічної дитини у власному будинку було застрелено власника мережі кав’ярень «ТІМЕ» Олексія Планкіна.

«Війна закінчиться через   три роки нашою перемогою»

Олександр Солонтай вважає, що найкраще сепаратизм у Криму і на Донбасі розуміють закарпатці.

Церемонія прощання з Віталієм Постолакі (Фото)

Церемонія прощання з майором розвідки 128-ї Закарпатської гірсько-піхотної бригади Віталієм Постолакі, який загинув в зоні проведення АТО, в Ужгороді, у четвер, 12 березня 2015 р.

Аналітика: Наскільки переконливі ознаки відсторонення Путіна від влади

Уже можно сделать достаточно уверенные выводы о том, кто является заказчиком убийства Бориса Немцова и объяснить некоторые странности расследования.

30 мільйонів гривень ми платимо за утримання суддів, які не працюють

Щомісячне утримання суддів, які досягли граничного для виконання своїх обов’язків віку, коштує держбюджету у майже 2,5 мільйона гривень, що становить близько 30 мільйонів гривень на рік.

Ужгородська влада вже підготувала проект рішення пр маршрутку за 4 гривні

Ужгородський виконком вже підготував рішення про нові цін на проїзд. Його розміщено у рубриці "Регуляторні акти" на офіційному сайті Ужгородської міської ради.

Ужгородці судитимуться проти нардепа Пацкана за землю (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція ужгородців - власників земельних ділянок, які подали колективну скаргу до керівництва держави на дії нардепа В.Пацкана.   Йдеться про справу земельних ділянок по вул. Стефаника в Ужгороді.

У Закарпатті розвиватимуть бокс

12 березня в Ужгороді відбувся Форум закарпатського боксу. Такий захід на Закарпатті проводиться вперше і відбувся за ініціативи А. Стрижака та М. Данила.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат