Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17640, 20

Прикордонники розказали, як з ними можна контактувати

Шановні громадяни! З будь-яких питань, що стосуються діяльності Державної прикордонної служби України та її персоналу, Ви можете звертатись у відповідні структурні утворення за наступними адресами та контактними телефонами:

Податківці розказали, як можна боротися з корупцією у ДФС

Побороти корупцію в органах ДФС допоможуть дзвінки та повідомлення

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 6 березня. Гармонійного вам ранку з ароматною кавою і легкого завершення важливих справ. Нехай протягом для вистачає часу на всі цікаві й бажані речі. Добре відпочиньте на вихідних і наберіться сил!

У Мукачівському прикордонному загоні — новий керівник    

Відтепер полковник Юрій Олексійович Ковтун очолює Мукачівський прикордонний загін. Представити його першим особам Закарпатської області та керівникам правоохоронних і силових відомств краю приїхав генерал-майор Валерій Гресько – начальник Західного оперативного управління Державної прикордонної служби України.

В ОДА говорили про місцеве самоврядування у краї


Сьогодні, 5 березня, в Закарпатській ОДА відбувся круглий стіл на тему: «Перспективи розвитку місцевого самоврядування у контексті реалізації  Закону України «Про засади державної регіональної політики».
Участь у заході взяли голова облдержадміністрації, голова облради, керівники департаментів та управлінь ОДА,   представники місцевого самоврядування та виконавчої влади, громадських організацій та політичних партій, науковці та викладачі УжНУ.

На Тячівщині ДТП. Троє загиблих

5 березня сталася дорожньо-транспортна пригода між м. Тячів і смт Буштино. 28-річний мешканець с. Дулово за кермом автомобіля «BMW», проїжджаючи біля мосту на автодорозі Мукачево-Рогатин-Львів, через ожеледицю не впорався з керуванням і з’їхав у струмок біля дороги.

Розпочато провадження по вилучення коммайна вартістю 2 млн. грн.  

Прокуратурою Закарпатської області розпочато кримінальне провадження стосовно посадовців Ужгородської міської ради, за сприяння яких з комунальної власності міста вибуло майно вартістю понад 2 млн грн.

Ужгород у поточному році вже озеленили на   524 тис. грн.

3 млн. 743 тис. гривень за два місяці цього року витратила міська влада обласного центру на благоустрій міста.

Моделі дефілювали у сукнях Андре Тана в Ужгороді (ФОТО З ПОКАЗУ)

У вихідні в Ужгороді відбувся відбірковий тур до міжнародного конкурсу дизайнерів European Fashion Union.

Ужгородські кардіологи розкажуть, на що буде витрачено 215 мільйонів доларів

У четвер, 5 березня, в обласному клінічному кардіологічному диспансері о 15.00 відбудеться прес-конференція присвячена презентації проекту   Міжнародного банку реконструкції та розвитку «Поліпшення охорони здоров’я на службі людей» в рамках якої Україна отримає близько 215 млн доларів.

6 березня відбудеться сесія Закарпатської облради

У п’ятницю, 6 березня, о 10.00 відбудеться   чергова сесія облради. Запрошуються представники ЗМІ.

17 березня пройде зелена лихоманка з Guinness (ФОТО)

17 березня понад 70 мільйонів людей по всьому світу одягнуться в зелене, щоб відзначити День Святого Патрика - традиційне ірландське свято, незмінними символами якого є конюшина-трилисник і пиво Guinness.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 5 березня. Наповнюйте горнятко улюбленою кавою, а свій ранок – приємними емоціями. Вдале налаштування на початку дня – перший крок до успіху. Не розчаровуйтеся через дрібниці. Нехай вистачає сил і натхнення на всі справи!

На Закарпатті немає ажіотажу, - чиновники

У вівторок, 3 грудня, під головуванням міністра аграрної політики та продовольства України Олексія Павленка відбулася всеукраїнська селекторна нарада щодо ситуації на споживчому ринку та його насиченню продуктами харчування.

В Ужгороді середня зарплата становить 3011 гривень — міськвиконком

Про це сьогодні, 4 березня, під час засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради повідомив начальник управління економіки та підприємництва Михайло Станкович.

В ужгоросдському арт-кафе покажуть станковий живопис

7 березня в ужгородському арт-кафе "Вото" відкриється нова виставка Заслуженого художника України Тараса Данилича.

Екстравагантна мода з викликом з Закарпаття (ФОТО З ПОКАЗУ)

У вихідні в Ужгороді відбувся відбірковий тур до міжнародного конкурсу дизайнерів European Fashion Union.

Прокуратура звинувачує посадовців Ужгородської міськради у незаконній приватизації землі за мільйон

Прокуратура розпочала кримінальне провадження стосовно посадовців Ужгородської міської ради за фактом зловживання службовим становищем при розпорядженні земельними ресурсами громади міста.

У закарпатській "Карпатській Січі" кажуть, що їм соромно через сльози за героями (ФОТО)

Закарпатський підрозділ спецпризначення "Карпатська Січ" не припиняє воювати разом з побратимами на східному Українському фронті у російсько-українській війні.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 4 березня. Нехай прохолодний ранок пробуджує у вас приємні і теплі спогади. Ароматна ранкова кава обов’язково додасть гарного настрою, якщо додасте до неї хороших розмов. Хай вдається все, що сьогодні розпочнете і продовжите!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат