Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17740, 20

Медична «гаряча лінія» для воїнів АТО

Для оперативного вирішення проблемних питань   щодо надання медичної допомоги військовослужбовцям, які повернулися із зони проведення АТО, працює телефон «гарячої лінії» :
(0312) 64 12 06 - Ужгород,
0504320779 – моб. тел.

В ОДА закликали   Погорєлова   активніше опікуватися родинами загиблих

Голова ОДА   провів зустріч з Ужгородським міським головою Віктором Погорєловим з приводу забезпечення родин учасників АТО. На зустрічі була присутня дружина загиблого офіцера Дмитра Георгієва, якому посмертно надали звання почесного громадянина Ужгорода.

Експерти з реформ в Ужгороді розкажуть, як реформи вплинуть на життя в регіонах

У середу, 25 лютого, о 10:00 у приміщенні Закарпатської обласної державної адміністрації за адресою пл. Народна, 4,   відбудеться експертне обговорення «Дорогою реформ: Як зміни законодавства вплинуть на життя у регіонах» за участі представників Реанімаційного Пакету Реформ та голови Закарпатської ОДА Василя Губаля.

Візи для українців стали ще недоступнішими

Новий курс валют стає непід'йомним для українських туристів

У Закарпатті розтежують смерть людини біля Говерли

20 лютого, о 7.00, до ОКЦ повідомили про те, що біля підніжжя г. Говерла Рахівського району, група туристів виявила тіло чоловічої статі.

ФОТО: Як в Ужгороді спалили корупціонера

У обласному центру Закарпаття пройшла своєрідна акція.

ФОТОРЕПОРТАЖ: В Ужгороді вшанували Небесну сотню

Жалобна хода в пам'ять про Героїв небесної сотні в Ужгороді. Хода відбулася у різних містах України.

Нові правила для в’їзду росіян в Україну

З 1 березня змінено правила в'їзду громадян Росії в Україну.

Один мобільний дзвінок: Закарпатці можуть сплачувати компослуги і купувати квитки через телефон

Закарпатські клієнти ПриватБанку можуть здійснювати платежі за телефоном.

Закарпатські силовики можуть сісти на 5 років через побиття людини

Двоє працівників міліції постануть перед судом через побиття відвідувачів кафе на Виноградівщині.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 23 лютого. Зустрічайте новий день і початок тижня з новими сподіваннями і намагайтеся зробити світ кращим. Вірте у перемогу, примножуйте добро. Нехай ароматне ранкове кавування у компанії бажаних людей надихає на корисні справи. Гарного вам понеділка!

Аналітика від Андрія Піонтковського: Апетити Кремля стримає повна економічна блокада Росії

При желании, Запад еще многое может сделать, если захочет. Об этом заявил политолог и бывший член Координационного Совета российской оппозиции Андрей Пионтковский

Закарпатці вийшли   з Дебальцівського   пекла. Але не всі...

Як ми повідомляли, підрозділи Мукачівської 128-ї гірськопіхотної бригади потрапили у фактичне оточення в Дебальцівському котлі. Українська влада тривалий час переконувала, що котла немає і воякам нічого не загрожує, однак самі ж воїни телефонували рідним, що вони залишилися без боєприпасів, харчів і підтримки немає.

Закарпатський нардеп Петьовка хотів боротися з Інтернетом

Ще 12 лютого народний депутат України від Закарпаття Василь Петьовка зареєстрував законопроект № 2111, яким обмежуються права Інтернет-блогерів.   Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив блогер Сергій Іванов.

Активісти не дозволили   продати 78 комунальних   об’єктів

Сесійне засідання в четвер 19 лютого розпочалося хвилиною мовчання за загиблими на Сході ужгородцями. Активісти «прикрасили» сесійний стіл плакатами «Зека геть!», «Ні — дерибану майна!», а згодом ще одним «Руки геть від Громадської ради!»

В Ужгороді родина загиблого Героя отримає житло

Сьогодні голова обласної ради Володимир Чубірко зустрівся з Юлією Мартин, чий чоловік минулоріч загинув поблизу міста Щастя, захищаючи нашу Батьківщину. 23-річний ужгородець Сергій Мартин, механік-водій 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади загинув   17 червня, обороняючи рідну землю від банд чужоземних терористів та їхніх поплічників.

Сергій Ратушняк: "Думи до річниці "Небесної сотні""

Що здобули? Змінили прізвища на дверях влади. Оце і все.

Митниця сьогодні: 500 доларів уже не беруть

Останнім часом митна тема стала однією з ключових. Почалося з фейк-новини, яку невідомі поширили в ЗМІ про висловлення недовіри голові митниці Анатолію Макаренку парламентським комітетом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат