Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17780, 20

Нинішній очільник Закарпаття стверджує, ніби «гроші нічого не рішають» (ДОПОВНЕНО)

«Кажу усім і наголошую: в ОДА нічого не "рішають" за гроші, за хабарі», – сказав сьогодні під час брифінгу губернатор Закарпаття, хустянин з Липчі, Василь Губаль.

На Закарпатті планують відкрити ще кілька прикордонних пунктів пропуску

Голова облради провів зустріч-нараду із виконавцями спільного угорсько-українського проекту з розбудови мережі пунктів пропуску в рамках Оперативної програми транспортних сполучень

Ужгородці Бельо і Чундак завоювали чотири медалі

17—18 лютого у Києві на території бази олімпійської підготовки збірних команд України з гірськолижного спорту й сноубордингу «Протасів Яр» відбувся перший етап Кубку України

Тіло героїчного ужгородця Віталія Постолакі досі не вивезено з Дебальцевого

Невтішна інформація про долю майора 128-ї бригади Віталія Постолакі.

У міліціонерів Ужгорода новий керівник — Михайло Химинець

Перший заступник начальника УМВС України в Закарпатській області Сергій Россоха представив особовому складу ужгородської міліції тимчасово виконуючого обов’язки першого заступника начальника Ужгородського міськвідділу міліції.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 19 лютого. Створюйте навколо себе гармонію на початку нового дня. Нехай раптові справи чи неприємні люди не псують хорошого настрою. Контролюйте власні емоції, спрямовуйте сили на корисні справи. Гарного дня і смачного кавування!

Командир 128-ї бригади полковник Шаптала став Героєм України

Президент Порошенко присвоїв звання "Герой" Україна "командиру 128-ї Мукачівської гірсько-піхотної бригади, що захищала Дебальцеве, полковнику Сергію Шапталі.

Сноубординг. Команда Закарпаття третя на першому етапі Кубка України

17—18 лютого у Києві на території бази олімпійської підготовки збірних команд України з гірськолижного спорту й сноубордингу «Протасів Яр» відбувся перший етап Кубку України 2015-го року зі сноубордингу (паралельний слалом) і всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат зі сноубордингу (паралельний слалом).

Мешканці   ужгородської 16-поверхівки просять "антисуїцидних" решіток

«Ми,   мешканці горезвісної 16-поверхівки, звертаємося до Вас, як до посадової особи обласної влади, з проханням допомогти нам у встановленні металевих решіток на перехідних зовнішніх балконах, щоб завадити частим актам суїциду, що здійснюються особами, які проникають сюди, незважаючи на встановлені кодові замки на вхідних дверях будинку.

Досі невідомо, де знаходиться тіло загиблого закарпатського майора Віталія Постолакі

Відповідаючи на питання журналістів про проблему із доставкою тіла загиблого героя АТО Віталія Постолакі, військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату Іван Васильцюн заявив:

Любителі закордонних мандрів, "зелена карта" подорожчає на 11,3 %

Моторное (транспортное) страховое бюро (МТСБУ) сообщило о введении с 19 февраля новых тарифов на полисы "Зеленая карта" (обязательное страхование гражданской ответственности владельцев транспортных средств на территории стран Европы).

Аналітика: Чому США не вважають Росію ворогом

Для Соединенных Штатов Россия – всего лишь проблема, причем не самая серьезная. Как и неспособная на реформы Украина, пишет на своей страничке в фейсбук политолог, преподаватель КНУ имени Тараса Шевченко Петр Олещук.

Порошенко підпише указ про присвоєння Героя України командиру 128-ї бригади Сергію Шаптало

Президент України Петро Порошенко сьогодні поїхав на фронт, аби зустрітися із військовими, які вийшли із м. Дебальцеве. Про це Глава держави повідомив під час заяви щодо ситуації у Дебальцевому на Донеччині.

Мовчки, зі сльозами і квітами ужгородці прощаються з героями (ФОТО)

В Ужгороді біля Закарпатського облмуздрамтеатру все більше і більше людей – ідуть на   прощання з молодими хлопцями, які загинули на сході України в зоні проведення АТО.

Аналітика від Die Welt: Чому, аби перемогти, нам необхідно краще розуміти Путіна

Конец 1989 года. В Восточной Германии революция. 5 декабря разъяренная толпа окружила трехэтажный особняк в Дрездене, в котором находилось местное отделение советского КГБ.

Гонтарева: тарифи на газ будуть підвищені на 280%, на тепло - на 66%

Про це повідомила глава Національного банку України Валерія Гонтарєва в ході 11-й інвестиційної конференції компанії Dragon Capital у Києві в середу, передає "Інтерфакс-Україна".

На Закарпатті на цьому етапі мобілізації призвали лише 4 угорців

Распространенную российскими СМИ информацию о якобы чрезмерной мобилизации людей с венгерской национальности на территории Закарпатья опроверг главный закарпатский военком Иван Васильцюн.

Закарпатців, які не були в армії, відправлятимуть вчитися на Чернігівщину та Львівщину

Таку інформація повідомив сьогодні під час прес-конференції Іван Васильцюн.

Міліція затримала причетних до масової бійки в селі Геча на Берегівщині

Ними виявилися двоє жителів Мукачева віком 27 та 33 роки. Обидва – раніше судимі. Хуліганам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення і взято їх під варту

Закарпаття виконало план по мобілізації лише на чверть

На першому етапі 4-ї хвилі часткової мобілізації перед закарпатським військовим комісаріатом стояло завдання мобілізувати 1465 громадян та відправити їх до лав ЗСУ

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат