Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17840, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 16 лютого. Нехай з першим ковтком ароматної кави у вас з’явиться натхнення на прийдешній день. Намагайтеся зробити щось корисне і шукайте творчий підхід. Легких вам справ у понеділок і смачного кавування!

"Говерла" перемогла молдовський клуб

13 лютого "Говерла" провела черговий контрольний матч на других навчально-тренувальних зборах в турецькій Анталії. Суперником ужгородців став молдовський клуб "Мілсамі".

Шокін. Шок

Генпрокурором України став кум президента Порошенка Віктор Шокін.

Файні хлопці з «Триставісім» кажуть, що життя саме за них усе вигадує

Під запальні «Варош банда», «Дислокація», «Но позерай!» та інші вже добре відомі пісні гурту «Триставісім» не можна не танцювати. Їхні концерти запам’ятовуються особливими ритмами, використанням напористих колоритних мотивів, фолькроку, панку, фанку, ска, а також текстами з закарпатським діалектом. Ще «Триставісім» відомі завдяки першому закарпатському мультфільму «Наша файта», якого могло і не бути, якби не музика саме цього гурту.

«Пливе кача по Тисині»

Підкарпаторусинська пісня — символ українського Майдану (подається у скороченні).

Міліція затримала чергових «домуш­ників»-гастролерів з арсеналом відмичок та пневматичним пістолетом

Днями у берегівських правоохоронців викликав підозру молодик, який удень ходив по під’їздах багатоповерхівок і дзвонив у кожні двері, вираховуючи, чи господарі помешкань удома.

Заради чого тисячі смертей?

У ніч із середи на четвер керівники Франції, Німеччини, Росії та України після 14 годин перемовин у Мінську досягли домовленості про початок миру на Донбасі.

Чи платитимуть за землю   магнати-прихватизатори?

У четвер у Верховній Раді побилися депутати Івченко та Соболєв. Причина — законопроект, який даватиме право депутатам місцевих рад розпоряджатися землею за межами населених пунктів.

Щорічні втрати міста   на полігоні ТПВ   можуть сягати 600 тис. грн.

Наприкінці січня міський голова Ужгорода спільно з секретарем ради проінспектували полігон твердих побутових відходів у с. Барвінок, де виявили відсутність належного контролю за ввезенням сміття на територію сміттєзвалища сторонніми організаціями.

Закарпатські гірськолижники здобули друге командне місце на етапі Кубка України

10—11 лютого у Києві на ГЛСК «Протасів Яр» відбувся 1 етап Кубку України з гірськолижного спорту у дисципліні «слалом».

У закарпатця вилучили автомобіль через контрабанду цигарок

Закарпатець позбувся автомобіля через «тютюнову» обшивку.

ІНФОГРАФІКА: за що українці сплатили понад 45 мільярдів гривень карткою

У 2014 році українці за допомогою терміналів ПриватБанку оплатили картками покупок на 45 млрд грн. Найохочіше власники банківських карток розраховуються в продуктових магазинах і супермаркетах.

Аналітика: Шукаємо, де дешевше, або Ринки проти супермаркетів

Де краще затоваритися: на ринку чи у супермаркеті? На ринку дешевше, але у магазині можна не лише купити, але й зігрітися, коли на вулиці мінусова погода.

"Говерла" перемогла четверту команду Чемпіонату Боснії

Сьогодні, 12 лютого наша «Говерла», яка проводить другий тренувальний збір у турецькій Анталії   провела контрольний матч проти сараєвського «Олімпіка».

В Ужгороді на любовній екскурсії роздаватимуть пряникові і карамельні серця

"Запрошуємо продовжити День святого Валентина і відвідати 15 лютого екскурсію “Романтичний Ужгород”, а найсміливішим слухачам обіцяємо смачні призи!", — пишуть організатори чергову відкриту екскурсію обласним центром Закарпаття.

Сергій Ратушняк: Війна буде продовжуватись (ДОПОВНЕНО)

Про це лідер “Нового Закарпаття” Сергій Ратушняк повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

У Кремлі заявили, що РФ не є стороною конфлікту і не повинна виконувати мінські домовленості

У Кремлі заявили, що РФ не є стороною, яка «повинна виконувати дії» щодо врегулювання ситуації на Донбасі за Мінськими документами, оскільки є «гарантом, а не виконавцем окреслених заходів».

В Ужгороді презентують величезну Валентинку, Годинник кохання, а також роздаватимуть подарунки

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, присвячена міським заходам до Дня Валентина. 14 лютого на площі Театральній заплановано чимало акцій: це і Арка кохання, і Годинник кохання, і живі скульптури, виступи мімів та танцювальних колективів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат