Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17900, 20

Студенти УжНУ розпочали виступи на Зимовій Універсіаді

У Іспанії проходить друга частина змагань 27-ї Всесвітньої Універсіади. Україна на Ігри делегувала 51-го учасника серед яких три представника Закарпаття, студенти УжНУ Ігор Гам і Тарас Ковбаснюк (гірські лижі) та Євген Гулій (сноубординг).

В Ужгороді буде створено центр з художньої гімнастики

Із такою пропозицією до обласної влади звернулася Ірина Дерюгіна.

Президентський кум пенсіонер Шокін став новим Генпрокурором

За відповідне рішення у Верховній Раді проголосували 318 депутатів.
Виступаючи з трибуни перед голосуванням Шокін пообіцяв довести до кінця всі гучні справи, у тому числі щодо подій на Майдані, а також проти чиновників влади режиму Віктора Януковича.

В Ужгороді помер закарпатський барон Йосип Адам

"Сьогодні 10 лютого 2015 року, відійшов у вічність ЙОСИП АДАМ - лідер ромського громадського руху, керівник Закарпатського ромського товариства "РОМА", правозахістник, барон ромського поселення "Радванка" міста Ужгород.

4 будинки сімейного типу працюють на Закарпатті з минулого року

Про це у вівторок, 10 лютого, під час брифінгу повідомила начальник Служби у справах дітей Закарпатської ОДА Світлана Якімеліна. Ці родини мають на вихованні 12 дітей. Крім цього, в краї мешкає прийомна сім’я з трьома дітьми з Донецька.

На Закарпатті 17 бюджетних котелень перевели на альтернативне паливо


Про стан розрахунків за спожиті енергоносії та вжиті заходи щодо скорочення споживання природного газу, а також виконання у 2014 році обласної комплексної програми енергоефективності та енергозбереження поінформував директор департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Закарпатської ОДА Василь Пригара.

Генератор, акумулятори і бронетехніку подарували військовим меценати із Закарпаття

1 лютого 2015 року брати Бережники (Юрій Бережник, Сегрій Бережник) та Сойма Ярослав подарували нашим військовим в зоні АТО   - електростанцію (генератор) на 2700w та два потужні акамулятори на бронітехніку.

Не підеш воювати — сядеш за ґрати. Правоохоронці "налаштовують" потенційних військових

Днями керівництво міліції Рахівського та Тячівського районів підбили підсумки проведених оперативно-профілактичних заходів.

Ужгородці можуть стати стрільцями

В обласному центрі Закарпаття відкрили клуб лучників

Аналітика: Чим запам'ятається Ярема, начальник ГПУ ім. Пшонки

Виталий Ярема, наконец, решился расстаться с постом Генпрокурора, и depo.ua вспомнил о его главных «ляпах», скандалах и прегрешениях на этой должности

Є всі умови, щоб залізничне сполучення між Мукачевом та Будапештом відновили якнайшвидше

Залізничну колію будувати не потрібно – вона вже давно існує. Тому залишилось її привести в порядок, запевняють в Генеральному консульстві Угорщини в Ужгороді.

На Закарпатті на хабарі затримано працівника військкомату

За наявною інформацією днями в одному із закарпатських міст в непримітному кафе СБУ на хабарі у 500 доларів затримало одного із співробітників військкомату.

Вечірній «дурдом» в Ужгороді — на щастя, без жертв (ФОТО, ВІДЕО)

З обіду понеділка, 9 лютого, в обласному центрі Закарпаття встановилась сніжна погода, на дорозі – ожеледиця. А завершення перший робочого дня тижня запам’ятається резонансним ДТП.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 10 лютого. Нехай ранкова ароматна кава пробуджує у вас лише приємні емоції і спонукає до активної роботи. Упевнено прямуйте до своєї мети. Нехай сьогодні усе вдається якнайкраще!

Чемпіон Першої ліги ЧЗ «В. Бийгань» зіграв унічию з молодіжкою донецького «Металурга»

Донецький "Металург" не зміг перемогти у третьому матчі із закарпатськими командами.

Волейбол. Чемпіоном Закарпаття сталала команда зі Сваляви

7 лютого в м. Ужгород у спорткомплексі «Юність» закінчилась фінальна частина чемпіонату Закарпатської області по волейболу по результатах 2014 року.

Край Височина інвестує в Закарпаття 6 млн крон

Наприкінці минулого тижня   на запрошення гетьмана краю Височини Чеської Республіки Їржі Бєгоунека офіційна делегація від Закарпаття відвідувала цей край.

12,5 млн. пенсіонерів живуть на 1500 грн.

Через різку девальвацію національної валюти українські пенсіонери стали одними із найбідніших навіть серед країн третього світу, бо вони не мають і далі ще більше не матимуть коштів на життя.

Студентка УжНУ стала чемпіонкою України з пауерліфтингу

У Коломиї пройшов чемпіонат України з пауерліфтингу серед юнаків і дівчат, віком до 18-ти років. Закарпаття представляла студентка факультету суспільних наук Ужгородського національного університету Вілія Палагусинець (тренер Андрій Федорішко).

Виставку "Резиденція" представлять в ужгородському арт-кафе

З 10 лютого у арт-кафе VOTO, що знаходиться на вул.Волошина 24, м.Ужгород, розпочнеться нова виставка сучасного мистецтва. Дует художників Руслан та Емма Тремба відкривають спільну мiнi виставку «РЕЗИДЕНЦIЯ», до якої входять роботи акрилом на полотні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат