Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17980, 20

В Ужгороді відбувся вечір пам’яті за Кузьмою

Вчора внаслідок ДТП загинув відомий український рок-музикант Кузьма Скрібін. Аварія сталася близько 08.20 у Криворізькому районі, біля села Лозоватка. Співак повертався з концерту на честь 25-річчя гурту "Скрябін".

Закарпатці самі мають визначити кількість і межі своїх районів

Обласні державні адміністрації не будуть ліквідовані. А кількість і межі районів буде визначати місцева влада спільно з сільськими громадами. Це один із аспектів адміністративно-територіальної реформи, яка лежить в основі децентралізації в Україні.

Товариство угорців KMKSZ висловило протест щодо заборони виїзду за кордон

Звернення щодо запланованого обмеження перетину кордону для військовозобов’язаних направило українській владі Закарпатське угорське культурне товариство («KMKSZ»). Товариство вимагає права на вільне пересування, оскільки в Україні не оголошено військовий стан, пише Karpatalja.ma.

Кілька сотень закарпатців   повістки проігнорували

На сьогодні Закарпаття виконало мобілізаційний план на 20 відсотків. Про це сьогодні, 3 лютого, на брифінгу повідомили керівники Закарпатського ОВК.

ПАТ «Закарпаттяобленерго» підключає насосні станції після гарантій міського голови


Як повідомив перший заступник генерального директора-директор з енергозбуту ПАТ «Закарпаттяобленерго» Артем Мартинюк, міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов у телефонній розмові з генеральним директором ПАТ «Закарпаттяобленерго» Віктором Петровим прогарантував повні і вчасні розрахунки КП Водоканал м. Ужгорода перед ПАТ «Закарпаттяобленерго» за спожиту електроенергію.

Прес-служба ПАТ З»акарпаттяобленерго»

Військовозобов'язані не зможуть їздити Україною без дозволу

У Генштабі заявили, що військовозобов'язані мають мати довідку з військкомату не лише для виїзду за кордон, а й для виїзду за межі адміністративних районів.

Податкова розслідувала 51 кримінальне правопорушення у Закарпатті

Протягом 2014 року співробітниками оперативних підрозділів Головного управління ДФС у Закарпатській області викрито та внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 51 кримінальне правопорушення.

Конкурс "Краща монета року" від Нацбанку

Прес-служба управління Національного банку України у Закарпатській області повідомляє, що Національний банк України оголошує про проведення конкурсу “Краща монета року України”.

В Ужгороді на Валентина напечуть багато млинців (АФІША)

14-15 лютого в обласному центрі Закарпаття відбудеться фестиваль "Ужгородська Палачінта".

Нагірному зменшили термін ув’язнення до 6 років і зняли арешт на майно

Апеляційний суд Закарпатської області виніс вирок щодо справи колишнього керівника Хустської філії ПАТ «Закарпатгаз» Павла Нагірного.

Родини закарпатців, які загинули в АТО, одержать по 100 тисяч гривень

Близько 15 мільйонів гривень планують виділити з бюджету на   реалізацію обласної   програми «Турбота».

У Закарпатті розкажуть про нові методи діагностики та лікування пухлин

У середу, 4 лютого, об 11.00, у прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна,6, Ужгород) відбудеться прес-конференція головного лікаря Закарпатського обласного клінічного онкологічного диспансеру, д. м.н., професора Андрія Русина.

Податкова дала закарпатцям час до 9 лютого

Фізичні особи-підприємці «загальщики» повинні подати до інспекції за місцем своєї податкової адреси декларацію про майновий стан і доходи зі всіма додатками за підсумками календарного року.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 3 лютого. Цінуйте тих, хто поруч, говоріть рідним, коханим, близьким про те, що любите їх. Нехай всі важливі слова будуть сказані вчасно. Хорошої вам кави на початку нового дня, гармонії і тепла!

Чому гальмується справа загибелі дитини в Ужгородському пологовому

Стали відомі чергові подробиці у скандальній справі за фактом загибелі немовляти в Ужгородському пологовому будинку. Як розповів офіційний представник постраждалої сторони юрист Олександр Мовчан, триває незрозуміле зволікання у справі з боку прокуратури, і це викликає сумніви у бажанні покласти крапку у скандальній справі із загибеллю дитину в Ужгородському пологовому будинку.

Carlsberg Group разом із партнерами розробляє біорозкладну дерево-волокнисту пляшку

На Всесвітньому економічному форумі у Давосі Carlsberg Group представила нову ініціативу, яка буде реалізована в рамках спільноти Carlsberg Circular Community (ССС). Також було оголошено нових партнерів ССС.

Генштаб обмежить право військовозобов'язаних їздити навіть по країні

У Генштабі заявили, що військовозобов'язані мають мати довідку з військкомату не лише для виїзду за кордон, а й для виїзду за межі адміністративних районів.

У лікарні в Словаччині після аварії автобусу перебувають 6 українців

Шестеро громадян України, які постраждали 31 січня у ДТП в Словаччині, перебувають у лікарнях під наглядом лікарів.
Про це повідомив речник МЗС Євген Перебийніс, повідомляє Радіо Свобода.

Виконкому ФФЗ обирав нових голів для своїх комітетів

31 січня відбулося перше засідання новообраного Виконкому ФФЗ на якому було затвердження голів постійно діючих комітетів.

Воєнкомати не мають права не випускати за кордон під час мобілізації— юрист

Военкоматы не имеют права запретить покидать Украину. Отвечать перед законом придется лишь тем, кто получил повестку и не явился в назначенное время

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат