Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18040, 20

Ігор Cуркіс: У Грозного золоті руки

Ігор Суркіс заявив, що іноді віддає футболістів в оренду "Говерлі" навіть на невигідних умовах через велику довіру В'ячеславу Грозному.

Ужгород матиме свою команду в обласному Чемпіонаті

У новому сезоні Вища ліга Чемпіонату Закарпаття поповниться ФК «Ужгород». Тренуватиме команду Михайло Іваниця, а домашнім полем для новоствореного клубу стане стадіон «Автомобіліст», реконструкція якого наразі триває.

Аналітика: Україна стягнула маску з кремлівського шизоїда

«В Украине воюет натовский легион». Знаете, кто это сказал? Путин. Нет, это – не шутка. Это глава большого государства на полном серьезе несет. Сначала была «хунта», теперь – «натовский легион», а потом что – «четвертый рейх»?

ФФУ присудила технічну поразку "Волині" в матчі з "Металістом"

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України під час чергового засідання прийняв рішення по матчу 10-го туру "Волинь" — "Металіст". Нагадаємо, поєдинок був перерваний на 88-й хвилині за рахунку 2:1 на користь "Металіста" через поведінку ультрас "Волині", які вибігли на поле.

"КРОТОН" пояснив, чому закарпатці не хочуть мобілізації

Організація патріотів Закарпаття "КРОТОН" розповсюдила заяву, у якій пояснила, чому закарпатці тікають від мобілізації.

ФК "Говерла" програє у третьому матчі і завершує перший тренувальний збір

У середу, 28 січня, «Говерла» провела третій спаринг на тренувальному зборі в Туреччині.

Вілкул: Введення НС у Донецькій і Луганській областях - запізніле рішення

Уряду знадобилося більше ніж півроку, щоб відреагувати на тисячі загиблих і поранених, на сотні тисяч біженців ..

На Закарпатті - 583 захисні споруди

Території області мають активізувати роботу з інвентаризації захисних споруд.

Газета "Ужгород" припиняє своє існування

Депутати Ужгородської міської ради у бюджеті міста не передбачили грошей на утримання редакції муніципальної газети «Ужгород» на 2015 рік, відтак з нового року видання перестало друкуватися. Втім це питання наразі сесія міської ради ще не розглянула, повідомляє регіональний кореспондент ІМІ.

Сьогодні закарпатці купують квитки на потяг у банку

Закарпатці можуть купувати залізничні квитки у всіх відділеннях ПриватБанку.

На що Закарпаття витратить залишки обласного бюджету

В облраді засідала робоча комісія з розподілу залишків коштів обласного бюджету, що утворилася на 1 січня 2015 року. Участь в її роботі взяли голови облради Володимир Чубірко та ОДА Василь Губаль.

Хто може потрапити на закриті заходи в галерею "ILKO"

"Ви маєте можливість придбати картку Клубу ДРУЗІВ на 2015 рік. Кількість карток обмежена", — пишуть представники мистецького центру "Галерея ILKO".

В Ужгороді всі волонтерські рухи об’єдналися разом, аби допомагати АТО (ФОТО)

28 січня, о 17.00, у малому залі Ужгородської міської ради за ініціативи ГО «Закарпатська громада» та за сприяння Ужгородської міської ради, відбулася перша відкрита зустріч між представниками найбільш активних волонтерських організацій Ужгорода.

СБУ запрошує закарпатських абітурієнтів на навчання

Йдеться про три спеціалізації: «Правознавство», «Державна безпека» та «Філологія» (перекладач-референт).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 29 січня. Додавайте яскравих барв до свого ранку і не лякайтеся того, що вас чекає у майбутньому. Успіх любить сміливих. Тож заряджайтеся ароматною кавою, мисліть позитивно. Все буде добре. Гарного четверга!

У квартирі розбився ртутний термометр. Що робити?

Ртутний термометр, який є в аптечці у більшості закарпатців – не тільки корисний, а й потенційно небезпечний. Один невдалий рух – і в кімнаті розіллється до 5 грамів шкідливої для здоров’я людини ртуті.

Опозиційний блок проти терактів

Фонд «Украинская перспектива» передал в Мариуполь медикаменты для пострадавших в результате обстрела 24 января.

Європейський суд з прав людини визнав «газову справу»   політичним переслідуванням Тимошенко

Європейський суд своїм рішенням за другою скаргою Юлії Тимошенко що так звана «газова справа» проти неї була політично вмотивованою.

Ужгородські медики й облвійськкомісаріат спільно радилися щодо мобілізації  

Проблемні питання проходження медичних оглядів військовозобов’язаних обговорювали в Ужгороді на спільному засіданні керівництво Закарпатського обласного військкомату, обласного управління охорони здоров’я, представники ВДСБЕЗ МВ УМВС України, облуправління СБУ, керівники райвідділів охорони здоров’я, ЗОКЛ ім. А.Новака, Мукачівської ЦРЛ та лікарі обласного військового комісаріату, ЛЛК та ВЛК.

Обдарованих закарпатських учнів та їх вчителів винагородять


На Закарпатті триває ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Як повідомили у департаменті освіти і науки ОДА, цьогорічні інтелектуальні змагання розпочались 9 січня випробуванням з іноземних мов.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат