Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18080, 20

Хроніка вчорашньої стрілянини з міліцією на Ужгородщині

Під Ужгородом сталася перестрілка. Злочинці відкрили вогонь по міліції. Епіцентр подій - с.Сторожниця, що на захід від обласного центру.

Закарпаття допоможе відбудувати Маріуполь і прийме дітей зі Сходу  

Найзахідніший регіон держави ще раз доведе: теза про те, що Україна єдина оскарженню не підлягає. Закарпаття долучається до підтримки постраждалих регіонів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 27 січня. Прокидайтеся в доброму гуморі і спрямовуйте свою енергію на корисні справи. Вірте у краще, намагайтеся зайвий раз не панікувати. Нехай горнятко ранкової кави сприяє внутрішній гармонії. Вдалого вівторка!

В економіку Закарпаття спрямовано понад 1,7 млрд грн. капітальних інвестицій

Як зазначили фахівці департаменту економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА, в розвиток економіки області за січень-вересень 2014 року спрямовано 1764,4 млн.грн. капітальних інвестицій. Їх обсяг зменшився проти відповідного періоду 2013 року на 5,0%.

"Відомості міліції" виселили з міліції

В Ужгороді редакції обласної газети «Відомості міліції» наказали виселитись із займаного приміщення. Таким чином вихід чергового номеру видання опинився під загрозою зриву. Про це регіональному представнику ІМІ в Закарпатській області повідомив головний редактор видання Ігор Стефанець.

Гандбол. «Карпати» провели два товариські матчі

У неділю в польському місті Новий Сонч відбулися товариські матчі між ужгоодськими «Карпатами» та місцевою командою «Двойка Профіл». В обох переможцями стали закарпатські гандболістки.

Чергову контрабанду цигарок на 7 тисяч гривень викрили митники

Напередодні, 25 січня 2015 року, посадовими особами митниці та прикордонного загону при проведенні контролю потягу в пункті пропуску «Павлове-Матьовце» виявлено 920 пачок цигарок іноземного виробництва без українських акцизних марок.

«Львівське» – найбільш обговорюваний у соціальних медіа   пивний бренд за підсумками 2014 року

ТМ «Львівське» увійшла до рейтингу найбільш обговорюваних українських брендів користувачами соціальних медіа у 2014 році. Про це стало відомо за результатами дослідження команди аналітиків соціальних медіа YouScan.

Федерація футболу Закарпаття має нового голову

24 січня в Мукачеві відбулося засідання ФФЗ на якому делегати вибрали нового голову. Ним, майже одноголосно, став Іван Дуран.

Футбол. У першому товариському матчі «Говерла» зіграла внічию

На тренувальному зборі в Туреччині "Говерла" зіграла перший спаринг з казахським "Ордабаси". Матч завершився нічиєю — 1:1. У складі ужгородців гол з пенальті на 21-й хвилині поєдинку забив Сергій Люлька.

Рятувальники знайшли трьох лижників, які загубилися в горах

Увечері 24 січня в гірському масиві Рахівського району заблукали троє туристів, що приїхали на відпочинок до Карпат з Києва. Чоловіки втратили орієнтир і загубилися в гірській місцевості під час катання на лижах в районі г. Драгобрат.
 

Держприкордонслужба просить   громадян повідомляти про виявлення загроз

Прикордонне відомство у взаємодії з іншими правоохоронними та силовими органами вживають всі можливі заходи з метою недопущення дестабілізації ситуації в Україні з боку терористично налаштованих осіб та диверсійних груп.

Майже 3.5 тисячі закарпатців вже захворіли на грип та ГРВІ

Найвищий показник захворюваності на ГРВІ зареєстровано по м. Ужгород, найменший у Рахівському районі. Серед дитячого населення найвищий рівень захворілих реєструється у віковій групі 5-14 років (877 випадків). Госпіталізовано 4,4% від усіх захворілих, з яких 71,1% становлять діти.

Письменників-аматорів Закарпаття запрошують на конкурс

Із 1 лютого проводиться відбір творів в межах літературного конкурсу "Новела Карпат" на честь В.П. Бернара.

Що потрібно закарпатським військовим на Сході (ПЕРЕЛІК МЕДИКАМЕНТІВ)

Кожного дня ситуація на Сході стає усе напруженішою, зростає і кількість поранених військових, серед яких є і закарпатці.

Закарпатка представляє Україну на світовому конкурсі «Supermodel International» у Кореї (ФОТО)

У вересні минулого року модель агентства «One Models» Беатріса Міндак, яка здобула перемогу в «Міс Закарпаття» і представляла наш край на національному конкурсі, отримала титул «Віце-міс Україна».

6 мільйонів форинтів угорський уряд надасть УжНУ

Міністр закордонних справ і торгівлі Угорщини підписав договір про співпрацю з УжНУ.

На кордоні затримали трьох закарпатців, які намагалися переправити у Європу 7 сирійців

Про це повідомляє заступник начальника відділу прикордонного контролю штабу Мукачівського прикордонного загону, майор Олексій Федоров.

У "ILKO" звучатимуть твори англійських та ірландських композиторів (АФІША)

У суботу, 31 січня, о 18.00, у Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться другий концерт з серії "Музичні подорожі".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 26 січня, понеділок. Розпочинайте день і новий тиждень з приємних речей і не відмовляйте собі в ароматній ранковій каві. Нехай сьогодні буде якомога більше позитивних новин, яких всі ми чекаємо. Вірте у краще!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат