Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18140, 20

Легендарна "Скалка" може знов стати санаторієм для студентів УжНУ (ПРОЕКТ)

Санаторій-профілакторій УжНУ «Скалка», який востаннє приймав на оздоровлення студентів ще років зо двадцять тому, а майже всю незалежність України занепадав, має шанс на абсолютне перевтілення.

5 мільярдів гривень ЄСВ сплатили закарпатці у 2014 році

За минулий рік платники податків Закарпатської області поповнили Загальний бюджет 2 мільярдами 225 мільйонами гривень податків та зборів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 22 січня. Бадьоріться вже з першим ковтком ароматної кави. Нехай кожен крок буде впевненим і виваженим. Вірте у власні сили і все буде добре. Вдалого четверга!

Вілкул: Ми за єдину Україну і мир

Навесні 2014 Фонд Олександра Вілкула «Українська перспектива» першим почав надавати системну допомогу мирним людям, постраждалим в результаті конфлікту на сході країни. Понад 400 тонн продуктів і медикаментів отримали десятки тисяч українців у таборах біженців, поранені в госпіталях і лікарнях, переселенці, які були змушені покинути рідні домівки і тепер проживають у Дніпропетровській області.

Анонс обласних заходів до Дня Соборності

У четвер, 22 січня 2015 року, з нагоди Дня Соборності України, в обласному центрі буде проведено низку заходів.

У першому «Кубку Президента ДЮФЛ» серед призерів без закарпатської команди

У Поляні відбувся перший юнацький турнір «Кубок Президента Дитячо-юнацької футбольної ліги України» среди хлопчаків 2003 року народження.

У Донецькому аеропорту поранили Дмитра Яроша

Лідер "Правого сектора" евакуйований з поля бою.
У бою в Донецькому аеропорту поранений депутат Верховної Ради, лідер "Правого Сектора" Дмитро Ярош, передає Громадське.

Кіношедевр на тему "умом Рассею не понять"

Дивіться. У цьому вся суть північного "брата" до останньої копійки

Рятувальни радять, як діяти під час пожежі в автомобілі

Пожежа може чатувати на громадян не лише в будинку, а й у дорозі. Нерідкими є загорання в автомобілях, які можуть призвести до травм чи загибелі людей. Машина здатна повністю згоріти за 3-4 хвилини, тож у таких випадках слід діяти оперативно.

У лютому з офіційним візитом ПТН відвідає сусідню Угорщину

Президент России Путин 17 февраля совершит официальный визит в Венгрию, где стороны обсудят двусторонние отношения, вопросы энергетической безопасности и украинский конфликт.

На отримання паспорта з чипом подали заявки 38 закарпатців

З 12 січня підрозділи міграційної служби України розпочали прийом заяв на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон нового зразка, що містить безконтактний електронний носій.

У Закарпатті на кордоні вилучили два авто з польською реєстрацією (ФОТО)

Незаконну оборудку з ввезенням до України двох автомобілів викрили охоронці кордону в пункті пропуску «Ужгород».

Прокуратура з СБУ затримали закарпатського митника на хабарі

Правоохоронні органи та управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Закарпатській області постійно здійснюють заходи, направлені на профілактику, попередження та виявлення корупційних правопорушень, злочинів у сфері службової діяльності серед працівників ДФС.

У Закарпатті зчинився затор із 50 машин через повалене дерево (ФОТО)

Увечері, 20 січня, в урочищі «Тішня» на околиці смт Міжгір’я на дорогу впало дерево. Повідомлення про це до оперативно-рятувальної служби надійшло о 21.19.

Мер Ужгорода Погорєлов каже, що місце для поховання на Барвінку ще є (ФОТО)

Керівництво міста з'ясовувало стан справ із сміттєзвалищем та кладовищем у Барвінку.

Фільм «Готель «Гранд Будапешт» - лідер за кількістю номінацій на Оскар

87-а церемонія вручення премії «Оскар» Американської Академії кінематографічних мистецтв і наук за заслуги в області кінематографа за 2014 рік відбудеться 22 лютого 2015 року в Долбі Театрі (Голлівуд, Лос-Анджелес, США).

Головний рятувальник області розповів, як уберегтися від пожежі

Мирослав Щербей: «Лише дотримуючись правил безпеки, будучи уважними до себе та ближніх, ми зможемо уникнути більшості «сезонних» небезпек».

Як зміняться ставки оподаткування для закарпатців (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Головне управління ДФС у Закарпатській області повідомляє, що Законом України від 28   грудня 2014 року №71-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» змінено ставки оподаткування доходів фізичних осіб.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 21 січня. Запрограмовуйте хороший настрій зранку за чашечкою ароматної кави. Нехай всі справи розпочинаються з легкої руки та успішно завершуються. Гармонії вам всередині тижня і смачного кавування!

Москаль і нардеп-письменниця   Матіос потрапили під обстріл в Трьохізбенці

Снаряды взорвались в несколько сотнях метрах от автомобилей.
Глава Луганской обладминистрации Геннадий Москаль и нардеп Мария Матиос попали под обстрел в Трехизбенке. Об этом сообщила пресс-служба Москаля.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат