Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18220, 20

У Філармонії знову прозвучить Бетховен (АФІША)

А також вистаупить ЕСТРАДНО-ДУХОВИЙ ОРКЕСТР.

На Закарпатті офіційно мешкають 3 тисячі переселенців, частина з них отримує фінансову допомогу

За інформацією Регіонального штабу з питань, пов’язаних з соціальним забезпеченням громадян України, які переселяються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, в Закарпатську область переїхали 3164 громадян.

У Закарпатті, на кордоні вилучили контрабандної самбуки на 700 тисяч гривень

Працівники оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області вчора, 14 січня 2015 року, отримали оперативну інформацію про те, що в складських приміщеннях на одній із ужгородських вулиць незаконно зберігається алкогольна продукція.

До відома власників МАФу біля автовокзалу (ФОТО)  

До відома власників малої архітектурної форми, яка встановлена на пр. Свободи навпроти автовокзалу (біля автобусної зупинки).

Маленькі ужгородці прийшли колядувати на сесію міської ради (ФОТО)

Учні ужгородських шкіл сьогодні, 14 січня, щедрували і колядували депутатам та працівникам міськвиконкому.

1,4 млрд гривень сплатили закарпатці податків у 2014 році

У 2014 році місцевий бюджет Закарпаття отримав майже 1,4 млрд грн податкових надходжень.

У Мукачеві можуть припинити свою роботу 37 гуртків, де навчаються 712 учнів

У Мукачеві хочуть ліквідувати унікальний дитячий екоцентр. Як повідомила директор закладу Тетяна Кіш, депутати мотивують своє рішення нерентабельністю центру.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 15 січня. Нехай вам буде затишно на початку нового дня. Плануйте свої справи, заряджайтеся ароматною кавою. Успіх поруч, тільки не забувайте докладати до нього і власних зусиль. Гарного четверга!

3 тисячі закарпатців мобілізують у 2015-му році

Торік в зоні проведення АТО загинуло 49 закарпатських військовослужбовців ЗСУ, 4 прикордонники та двоє наших краян, які несли службу у добровольчому батальйоні «Айдар».

Сноубординг. Йосиф Пеняк 26-й на етапі Кубка світу

В австрійському Бад-Гаштайні відбувся другий етап Кубка світу з паралельного слалому. Єдиним представником України на змаганнях був ужгородець Йосиф Пеняк. Наш спортсмен закінчив гонку з 26-м результатом із 53-х учасників. У загальному заліку Йосип йде 31-м. На першому місці словенець Жан Кошир. Наступний етап Кубку відбудеться 1 березня у японській Асахікаві.

В Ужгороді біля Турбогазу виявили міну (ФОТО)

13 січня, о 12.06, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виявлення вибухонебезпечного предмета в Ужгороді на вулиці Болгарській. На підозрілу знахідку натрапив місцевий мешканець у лісосмузі біля заводу «Турбогаз».

3,5 млн гривень виділило Закарпаття 98 військовим

Стан соціальної захищеності закарпатських бійців АТО та членів їх сімей.

ВР не має прикриватися лозунгами Європи, - Вілкул

Олександр Вілкул, один з лідерів Опозиційного Блоку, виступив проти появи нової корупційної схеми в будівельній галузі - введення додаткового сертифіката про енергоефективність будівель. В результаті голосування урядовий законопроект №1566 «Про енергетичну ефективність будівель» не був підтриманий у Верховній Раді і був відправлений на доопрацювання, щоб була ліквідована корупційна складова.

В Ужгороді в "Ілько" покажуть комедійне дійство (АФІША)

16 січня, о 19.00, у “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір стенд-апу!

Де можна плавати в Ужгороді (ОГЛЯД БАСЕЙНІВ)

Відпочинок на воді завжди цікавий та корисний, перебуваючи в обласному центрі Закарпаття, зверніть увагу інформацію про басейни в Ужгороді.

КОРОТКО: Основні зміни для закарпатських пенсіонерів (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

До уваги пенсіонерів Закарпатської області. Основні зміни в законодавстві щодо   пенсійного забезпечення з 1 січня 2015 року.

Закарпатський журналіст уклав книжку про митців краю (РЕЦЕНЗІЯ СЕРГІЯ ФЕДАКИ)

Книжка містить матеріали переважно про художників, але також і про окремих письменників. Подаємо текст рецензії від закарпатського історика,політолога, журналіста, соціолога, письменника Сергія Федаки.  

Який податок буде на пенсію (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Порядок перерахунку пенсій по втраті годувальника та   оподаткування пенсій, призначених відповідно   до Закону України “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб”   з 1 січня 2015 року.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 14 січня. Розпочинайте день з приємних емоцій за чашечкою ароматної кави. Нехай поруч будуть близькі люди і жодні неприємні обставини не затьмарюють хорошого настрою. Гарної середи і смачного кавування!

В Ужгород прилетіли лебеді

Майже кожної зими в Ужгороді з’являються лебеді. Цього разу жителі міста можуть поспостерігати за трьома особинами. Як правило лебеді тримаються людних місць, зокрема в районі пішохідного мосту.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат