Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18320, 20

24 пожежі сталися на Закарпатті у Новорічну ніч

Горіло сміття, сіно, житлові будинки, надвірні споруди, автівки і навіть кафе.

Новини Закарпаття: 69,76% закарпатців незадоволені керівництвом області (ДОПОВНЕНО)

Наше видання проводить опитування закарпатців стосовно їх ставлення до роботи закарпатської ОДА та керівництва.

Останнім у 2014-му горів "Інтурист Закарпаття" (ВІДЕО)

31 грудня о 03:06 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про загорання на другому поверсі 14-ти поверхового готелю «Інтурист Закарпаття», що на площі К.Мефодія.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 2 січня, п’ятниця. Сьогодні ми приготували для вас першу в новому році каву. Сподіваємося, що 2015 розпочався з приємностей і подарунків, тому бажаємо, аби вони продовжувалися й надалі. Вдалого вам ранку, смачного кавування з бажаними людьми, і щастя в новому році!

Куди піти в Ужгороді на Новий рік і Різдво

Програма святкування новорічно-різдвяних свят в Ужгороді.

450 тисяч гривень на транскордонне співробітництво виділять з облбюджету

Депутати внесли зміни до Програми розвитку транскордонного співробітництва на 2011-2015 рік.

В УжНУ знімали документальний фільм

У бібліотеці університету зняли кілька кадрів фільму про Івана Силу.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 31 грудня. Понад 200 днів у році ми зустрічали з вами ранки, намагалися надихати на звершення і мотивувати до роботи. В останній день року незмінно бажаємо смачної кави у бажаній компанії співрозмовників. Віримо, що все найкраще у вас і в нас попереду, а всі незгоди – лише перехідний етап до успіху. Миру вам, добра і любові! З прийдешнім Новим Роком!

На «Кубку Діда Мороза» найкраще виступили господарі

27 грудня в Ужгороді пройшли останні змагання з дзюдо в цьому році — «Кубок Діда Мороза», які зібрали 130 спортсменів 2001-2006 р.н.

Cитуація на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Ужгородська влада просить містян відмовитися від новорічних феєрверків


Напередодні Новорічних свят міська влада Ужгорода звернулася до ужгородців із пропозицією ігнорувати новорічні феєрверки з огляду на те, що завершується рік, упродовж якого багато родин торкнулися трагічні події Майдану та воєнні дії на Сході України.

У Падіюні зіграли казку Міхалкова (ФОТО)

Новорічна і повчальна казка під назвою «Свято неслухняності» пройшла у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН»

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 30 грудня, вівторок. Нехай усе миле й гарне якнайшвидше розпочнеться у вашому житті. Налаштовуйте себе на гармонійний день з горнятком ароматної кави. А в морозний грудневий ранок зігрівайтеся теплими розмовами з близькими людьми. Гарного вам вівторка!

Сергій Расчупкін став переможцем півмарафону в Києві

У неділю у Вишгороді на набережній Київського водосховища відбувся ІІІ Новорічний півмарафон, організатором якого виступив столичний марафонклуб «Київ 42195». На старт вийшло понад 650 марафонців.

«Говерла» погасила борг перед Бойком. Справу Пуканича розглядає КДК ФФУ

«Говерла» погасила всі свої борги, і тепер у мене немає претензій до цього клубу. Ми поговорили з Олександром Шуфричем, і він дотримався обіцянки», — зазначив екс-гравець ужгородського клубу Сергій Бойко.

Гандбол. «Галичанка» виходить на перше місце в Суперлізі. «Карпати» другі

Відбулися матчі 2-го туру в Західній та Східній групах.

На Перечинщині 67 людей і 2 собаки шукали в лісі зниклого хлопця

28 грудня у лісі в Перечинському районі зник 16-річний хлопець. Близько 14:00 він пішов у ліс за пізніми грибами й узяв із собою домашніх кіз. Коли о 17-ій годині юнак не повернувся додому в м. Перечин, родичі вирушили на пошуки зниклого.

ЗЧМ. «Нове Давидково» стало одноосібним лідером

Огляд 4-го туру зимового чемпіонату Мукачівського району.

Турнір Кротона. Не перевелися богатирі на Закарпатті

Традиційний турнір силачів пам’яті І.Ф. Фірцака (Кротона) у рамках відкритого кубка Закарпаття зібрав представників районів і міст нашого краю, які культивують важку атлетику, у рідному селі богатиря Карпат Білках, що на Іршавщині (спортивний зал Білківської ЗОШ №1 І-ІІІ ст.). Помірятись силами та вибороти звання кращого у своїх вагових категоріях приїхало більше 70 учасників.

Перечинці з собаками знайшли у лісі хлопця

28 грудня у лісі в Перечинському районі зник 16-річний хлопець. Близько 14.00 він пішов у ліс за пізніми грибами й узяв із собою домашніх кіз. Коли о 17-ій годині юнак не повернувся додому в м. Перечин, родичі вирушили на пошуки зниклого.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат