Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18360, 20

Яким буде цілющий фонтан-ілюзія в Ужгороді

На Закарпатті спорудили унікальний термальний фонтан-басейн, аналоги якого є тільки у кількох країнах Європи та Америці. Урочисте відкриття відбудеться 2 січня в комплексі Термальні води «Косино», де розташований фонтан-ілюзія.

Влада роозказала ужгородцям, як економити світло

Аби уникнути обмеження електропостачання та аварійних відключень через непросту   ситуацію в енергетичній системі країни, спричинену дефіцитом палива та гідроресурсів, закликаємо невідкладно вжити   заходів з економії електроенергії.

У Закарпатті зараз мешкають понад 3000 переселенців зі Сходу (ФОТО)

25 грудня відбулося засідання Міжвідомчого координаційного штабу і відеоконференція з регіональними штабами щодо соціального забезпечення громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО.

Чи справді Путін згорнув проект створення «Республіки Підкарпатська Русь»?

У листопаді 2014 року російські спецслужби планували створити в Закарпатській області чергову «народну» республіку – «Республіку Підкарпатська Русь». Про це повідомляло інтернет-видання «Українська правда» (26.11.2014), посилаючись на джерела Служби безпеки України.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 26 грудня. Бадьоріть свій організм ароматною кавою й активно розпочинайте новий день. Нехай всі справи розпочинаються з легкої руки і швидко завершуються. Успіху вам сьогодні, а також вдалого відпочинку на вихідних!

КДК ФФУ зніме з Говерли 3 очки

Причина штрафу - невиконання «Говерлою» фінансових зобов'язань перед власним футболістом.

5 унікальних ікон передали церкві на Хустщині

Серед переданих культурних цінностей, які створені на рубежі ХІХ-ХХ століття: «Деісусний чин», «Чудо с. Георгія о Зміє з житієм», «МЦЬ ДЄКАБРЬ», «ТИХВИНСКАЯ ПРЄ БЦЫ» та «Воскресіння Христове. Зішестя у пекло». Всі вони зображені на дерев’яних дошках та виконані за досить складною художньою технікою.

Як автівкам уберегтися від ожеледиці

«Зимові» дорожні умови є дещо специфічними. А значить значно підвищують ризик виникнення ДТП.

Захар Єфименко став сьомим на чемпіонаті Європи з шахів

У Вроцлаві (Польща) пройшли чемпіонати Європи 2014 року з бліцу та рапіду. Серед українських шахістів найбільш успішно виступив у бліці Захар Єфименко, який розділив 2-7 місця, але за додатковими показниками виявився сьомим.

У турнірі присвяченому пам’яті олімпійського чемпіона Йожефа Беци премогла команда з Тарновців

20 та 21 грудня 2014 року у спорткомплексі "Юність" пройшов вже традиційний розіграш "Кубку НОК України 2014" з міні-футболу, присвячений пам’яті олімпійського чемпіона 1956 року Йожефа Йожефовича Беци.

Лідера угорської парті "Йоббік" не пускатимуть в Україну

Іштван Саваі, один з лідерів угорської радикальної партії Йоббік, повідомив, що не може перетнути український кордон, оскільки йому на 5 років заборонили в'їзд до України.

Від саморобних феєрверків найбільше страждають очі, обличчя й руки

Закарпатські рятувальники радять як зимові свята провести без небезпечних пригод. Найкраще було б взагалі відмовитися від феєрверків. По-перше, гучні святкування недоцільні, коли в країні триває війна. По-друге, піротехніка дуже небезпечна.

Шампанське і пиво шкідливі для серця

Якщо пити ці напої у великих обсягах. Також серед шкідливих для серця продуктів на новорічному столі солодощі, сіль і все солоне.

Рахівщина сплатила понад 1 млн 665 тис. грн військового збору

Така сума коштів вже надійшла від жителів Рахівського району на потреби української армії. Сплату розпочато 3 серпня 2014 року, коли набрав чинності Закон України №1621-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України» від 31 липня 2014 року. Цей Закон вніс до головного податкового документа країни нове поняття – військовий збір.

Модернізація й енергоощадність навчальних закладів Закарпаття – дієві інвестиції в освіту

Про підсумки проведеної роботи в освітній галузі щодо покращення матеріально-технічної бази загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, створення належних умов для здобуття якісної освіти, розповів директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Михайло Мотильчак.

На традиційній відкритій екскурсії в Ужгороді розкажуть про відомих особистостей

Відкрита екскурсія Ужгородом #ВЕУ: «Пам'ятні дошки Ужгорода».

Над якими питаннями зараз працюють закарпатські депутати?

23 грудня депутати облради розпочали, а вчора, 24 грудня продовжили вивчати матеріали 4-го пленарного засідання 19 сесії облради.

Проблема закарпатської медицини: несвоєчасна діагностика та відсутність сімейних лікарів (ВІДЕО)

Остання медична колегія цього року була присвячена проблемним питанням діагностики та лікування онкологічних та ендокринологічних захворювань.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 25 грудня. Нехай усе миле, гарне і світле прийде якнайшвидше у ваше життя. Вірте у себе, цінуйте тих, хто поруч. Затишку вам на початку нового дня, ароматної ранкової кави і здійснення найзаповітніших мрій!

Пенсіонери Закарпаття виплати отримають вчасно

Громадяни пенсійного віку - це та ланка населення, яка потребує особливої уваги та захисту з боку держави. Як повідомила перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Тетяна Король,   станом на 1 грудня п.р. в краї перебувало 282,2 тис. пенсіонерів та   9,8 тис. пенсіонерів силових структур. За 11 місяців нинішнього року призначено 12 322 пенсії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат