Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18420, 20

Дзюдо. На турнірі у Словаччині ужгородці здобули 25 медалей

Словацьке місто Вранов приймало міжнародний турнір з дзюдо серед дітей різного віку. Змагання зібрали близько 200 учасників. Україну представляли дзюдоїсти Ужгородської ДЮСШ №1. Команда з 25 дзюдоїстів привезла додому 25 нагород різного гатунку: 8 золотих, 5 срібних і 12 бронзових нагород.

Солодкі призи від Миколая отримали учасники турніру з орієнтування, що пройшов у Мукачеві

Передноворічні змагання зі спортивного орієнтування на «Призи від Святого Миколая» вже стали вже доброю традицією для гуртківців Мукачівського клубу спортивного орієнтування «Товариш». У них взяли участь вихованці молодших груп цього спортивного закладу, які люблять біг у всіх його різновидах. Навіть холодного суботнього ранку, під грудневим дощиком у затягнутому туманом і калюжами Росвигові…

Ужгородський аспірант у складі української делегації відвідав Раду Європи

4-9 грудня 2014 року близько 20 молодих представників органів державної влади, неурядових організацій та навчальних установ, яких було відібрано з-поміж 500 претендентів, в рамках співпраці між Україною та Радою Європи відвідали місто Страсбург, Франція.

На Закарпатті закликають заощаджувати електроенергію та вже вимикають   освітлення адмінбудівель

В Закарпатській ОДА вживають заходи, спрямовані на економію електроенергії. Для того, аби мінімізувати ризики аварійних відімкнень електроенергії (котрі вже застосовуються в інших регіонах України), в ОДА рекомендують місцевій владі та службам заощаджувати, але передовсім там, де це мінімально шкодитиме комфорту закарпатців: наприклад, вимкнути нічне освітлення адмінбудівель та скоротити освітлення вуличної реклами та вітрин.

Де і коли на Закарпатті відключать світло (ГРАФІК)

У Закарпатців таки відключать світло цього тижня. "Закарпаттяобленерго" оприлюднило графік відключень,   мотивує їх як «підвищення надійності електропостачання та покращення якості обслуговування споживачів».

На базі Закарпатського ОВК провели тренінг з тактичної медицини  

20-21 грудня 2014 року на базі Закарпатського обласного військового комісаріату відбувся тренінг з тактичної медицини «Знати, щоб врятувати». Навчання проводили досвідчені інструктори з тактичної медицини, які надають допомогу пораненим в зоні проведення АТО та мають досвід надання медичної допомоги у військових умовах та надзвичайних ситуаціях.

Лікар-довгожитель з Міжгір'я має уже 104 роки стажу

Поважного міжгірця знає і поважає його практично весь район.

Якщо хочете народити хлопчика, їжте банани

Ці фрукти багаті калієм, який впливає на формування сприятливого середовища для сперматозоїдів з Y-хромосомою.

Зізнання хірурга-онколога, від яких стає жахливо за своє здоров'я

Его зовут Марти Макарей, и он хирург-онколог. Читая его высказывания, важно помнить, что это практикующий врач, работающий в системе и верящий в неё.   Это делает его высказывания ещё более шокирующими.

Педагоги, інженери та гуманітарії найчастіше працюють не за спеціальністю

Тільки 36% українських працівників трудяться за обраною спеціальністю, у той час як 44% були вимушені змінити професію.

Аналітика: Загроза для Антикорупційного бюро – екс-«борці» з корупцією (ДОПОВНЕНО)

Президент призначив правозахисників Рефата Чубарова, Євгена Захарова та історика Ярослава Грицака членами Конкурсної комісії Національного Антикорупційного бюро.

Закарпатець 200 годин працюватиме для держави за те, що бив жінку 40 років

200 годин громадських робіт - таке покарання призначив Мукачівський міськрайонний суд чоловіку за «виховання» своєї дружини за допомогою кулаків.

«Різдво в родинному колі» відсвяткували в Ужгороді (ФОТО)

В родинному колі учнів та їх батьків зустрічають новорічні свята в Ужгородській дитячій музичній школі № 1 ім. П.І.Чайковського.

У Кафедральному соборі відбувся різдвяний концерт (ФОТО)

Різдвяні концерти учнів музичної школи у Соборі - добра традиція, адже вони відбуваються понад п’ятнадцять років поспіль.

Закарпатські школярі зібрали 7 тисяч гривень для АТО (ФОТО)

Діти активно долучилися до благодійної акції. Організували спеціальні ярмарки хендмейду та випічки, а також зібрали 7 великих подарунків до новорічно-різдвяних свят для своїх однолітків, які наразі живуть на Сході.

На кордоні у Закарпатті виявили зброю (ФОТО)

На кордонах з Угорщиною і Словаччиною виявили патрони до кулемета та рушниці.

Податкова розказала, скільки у Закарпатті відмили грошей

Відділом боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДФС у Закарпатській області протягом січня-листопада 2014 року до Банку даних про сумнівні фінансові операції внесено 65 відомостей.

Як керувати багатоквартирним будинком в Ужгороді? (АНОНС+ПРОГРАМА)

У вівторок, 23 грудня, о 10.00, в малій залі Ужгородської міської ради розпочнеться обговорення на тему: «Результати моніторингу забезпечення рівного доступу осіб з особливими фізичними потребами до правосуддя» за участі організацій інвалідів та судової адміністрації.

Якою буде реформа ЖКГ в Ужгороді - у місті пройдуть громадські слухання

22 грудня, о 16.00, у сесійній залі міської ради за адресою: м. Ужгород, пл. Поштова, 3 відбудуться громадські слухання на тему: «Реформування комунальних житлово-експлуатаційних підприємств міста». Вхід вільний.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 22 грудня. Намагайтеся не звертати увагу на незимову погоду за вікном і створюйте у власній оселі відчуття свята і затишку. Беззаперечним помічником у цьому стане ароматна кава. Розпочинайте з неї свій ранок, плануйте якомога більше корисних справ, і нехай початок тижня для вас буде вдалим!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат