Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18500, 20

Керівники області і міста домовилися про проведення "круглого столу"


Міська влада відгукнулася на пропозицію голови обласної державної адміністрації щодо проведення "круглого столу". Йдеться про   виділення землі учасникам АТО та загалом щодо стратегії розвитку Ужгорода.

У кого з політиків найбільше влади (ІНФОГРАФІКА)

Прізвища, які засвідчують сфери впливу у політичних іграх в Україні.

Лікарі мітигнують проти реорганізації Ужгородської райполіклініки

Біля Ужгородської райдержадміністрації зібралися люди, які вимагають від Тимченка забрати руки геть від Ужгородської райполіклініки.

Що покажуть дітям у Падіюні на Новий рік (АФІША)

Падіюн запрошує на святкування новорічно-різдвяних заходів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 16 грудня. Прокидайтеся в доброму гуморі і намагайтеся зробити якомога більше корисних справ. Нехай ранкова кава заряджає енергією для успішного виконання всіх задуманих справ. Гарного вам вівторка!

Ялинку на площі Народній засвітять у п’ятницю

19 грудня, у день святого Миколая Чудотворця, на площі Народній в Ужгороді за участі керівництва області відбудеться свято запалення головної Новорічної ялинки.

Потяги "Київ – Ужгород" їздитимуть до Братислави і Будапешта

Для організації безпересадкового сполучення Київ – Братислава та Київ, Львів – Будапешт з 14 грудня 2014 року запроваджено курсування безпересадкових вагонів, які їздитимуть через Ужгород.

У турнірі ФТУ ужгородці взяли 6 медалей

В ужгородському СК «Юність» 7—11 грудня 2014 року пройшов Всеукраїнський турнір з тенісу І категорії ФТУ, в якому взяло участь понад 100 учасників з різних вікових груп.

Пенсійний вік збільшувати не будуть, - Міністр

В Міністерстві соцполітики не будуть здійснювати пенсійну реформу, документ якої потрапив в інтернет.

Визначилися медалісти Ліги чемпіонів Закарпаття–2014

У неділю відбулися фінальні матчі ЛЧЗ. У поєдинку за перше місце переможець визначився лише у серії пенальті, ним став ФК «Заріччя».

Гандбол. "Карпати" зайняли останнє місце у товариському турнірі в Польщі

Ужгородські "Карпати" взяли участь у товариському турнірі на Кубок Президента Нового Сончу, що відбувся в польському містечку Новий Сонч.

Від чого з’являються червоні судини в очах

Судини в очах дуже тонкі, тому страждають в першу чергу. Зазвичай вони лопаються від постійної напруги очей та їх втоми.

Сніданок важливий для мозку

Сніданок дуже важливий, оскільки допомагає активувати і прискорити метаболізм, покращує діяльність мозку, концентрацію, навіть сприяє гарному настрою.

Міліціонери-добровольці з Ужгорода повернулися зі Сходу

Загін ужгородських міліціонерів-добровольців на чолі з начальником Ужгородського міськвідділу міліції Євгеном Калитичем повернулися додому із зони АТО.  

Сьогодні в Ужгороді вшанують загиблих героїв України

За ініціативою ГО «Активістів майдану м. Києва» проходить Велика Українська Хода по містам України з метою вшанування пам’яті загиблих на майдані та АТО.

В Ужгороді на "Єврокарі" почали виготовляти нову модифікацію моделі Skoda Octavia

У вівторок, 16 грудня, об 11.45 (виїзд від готелю “Ужгород”) відбудеться виїзний прес-тур Ужгородського прес-клубу на завод «Єврокар», де цього дня   буде розпочато виробництво нової модифікації моделі Skoda Octavia   - Skoda Octavia 4х4 та Skoda Octavia Scout.

Андріївські вечорниці по-закарпатськи(ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Закарпатському музеї архітектури та побуту молодь відсвяткувала Андріївські вечорниці, відтворивши давні закарпатські обряди. Студенти-художники, вбрані у автентичні національні костюми, співали, ворожили та частувались.

В Ужгороді пройшов словацький Бетлегем

13 грудня,   в Ужгороді, в приміщенні обласного театру ляльок відбулося традиційне, 17-е обласне свято   під назвою „Словацький бетлегем - 2014”,   яке, як і всі попередні, було організоване обласною культурно-освітньою організацією „Матіца Словенска” на Закарпатті   (голова – Й.Й. Гайніш).

17 грудня закарпатці можуть поділитися своєю кров'ю з героями

"Подаруй життя - стань донором" - під таким девізом проходить акція зі здачі крові для вояків.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат