Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18460, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 19 грудня. Дозвольте собі приємні речі зранку – додавайте до ароматної кави улюблені солодощі й теплі розмови з бажаними людьми. Вірте у диво, і воно обов’язково здійсниться. Гарного дня і бажаного відпочинку на вихідних!

Максим Шацьких впевнений, що все з "Говерлою" буде нормально

Нападник "Говерли" Максим Шацьких у інтерв’ю 1football.info розповів про ситуацію в ужгородському клубі.

На Іршавщині оновили дитсадок


Сьогодні, у селі   Великий Раковець на Іршавщині після реконструкції відкрито дитячий навчальний заклад №3. Заклад оновлювали коштом області та за фінансової підтримки чеського краю Височина.   Оновлений дитсадок будуть відвідувати 75 діток .

Як врятувати колеса й ноги в ожеледицю

За інформацією закарпатських синоптиків найближчими днями в області очікується хмарна погода, часом дощ та сніг, на дорогах ожеледиця. Такі погодні умови підвищують небезпеку травмувань та аварій, адже сприяють виникненню ожеледиці, яка небезпечна як для пішоходів, так і водіїв. На жаль, щорічно реєструється сумна статистика травмувань, пов'язаних з ожеледдю: за небезпечний сезон лікарі надають допомогу тисячам громадян, які постраждали на льоду.

Закарпатські бюджетні заклади переведуть на альтернативне опалення


Голова Закарпатської ОДА прокоментував ситуацію з переведенням закладів бюджетної сфери на опалення, альтернативне газовому. Він розповів, що зараз в районах області тривають роботи з облаштування твердопаливних котлів у закладах освіти, медицини і культури, кошти на яких надійшли із субвенцій з державного бюджету.

У Чемпіонаті Закарпаття з пауерліфтингу   найкраще виступили представники Перечина та Ужгорода

У селі Поляна, що на Свалявщині, пройшов чемпіонат області з класичного пауерліфтингу, у якому 72 спортсмени з 7-ми регіонів Закарпаття змагалися у двох видах програми: триборстві й жимі лежачи. Особливістю цих змагань стало те, що атлети змагались без застосування спеціального екіпірування, покладаючись лише на власну силу.

Приватну армію Балоги готують на Закарпатті (ДОКУМЕНТИ)

Клан Балоги зробив перший крок у сторону відокремлення Закарпаття. Незаконним   розпорядженням   підконтрольного     голови Закарпатської ОДА Василя Губаля було здійснено намагання створити кишенькову армію Балоги.

Ужгород відзначив Всеукраїнську декаду зайнятості

В Ужгородському міському центрі зайнятості 16 грудня відбулося засідання круглого столу на тему «Працюємо з людьми та задля людей». З метою популяризації послуг та покращення іміджу державної служби зайнятості, а також з нагоди 24-ої річниці з дня її утворення Державний центр зайнятості ініціював проведення в період з 09 по 19 грудня 2014 року Всеукраїнської декади зайнятості «Державна служба зайнятості – з людьми і для людей».

Для закарпатців презентували “Самозахист споживача”

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація видання «Самозахист споживача». Це практичний порадник, як правильно вибирати та купувати продукти. Видання підготовано Департаментом з питань захисту прав споживачів МГО МСП «POLICE 911» та ГО «Закарпатське об’єднання захисту прав споживачів».

Кориця покращує настрій, зміцнює ясна, бореться з проблемами шкіри

Сім лікувальних властивостей "приправи настрою" - кориці.

Очільник Закарпаття розповів про нові кадрові зміни в ОДА

Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль під час своєї прес-конференції розповів про нові кадрові зміни в ОДА.

Міграційна служба відкриє двері для закарпатців на один день

Керівники та найбільш досвідчені фахівці міграційної служби надаватимуть консультації з питань оформлення паспортних документів, реєстрації місця проживання, набуття громадянства України.

На ужгородські дороги виділили 62 мільйони гривень, а на велодоріжки - понад 2 мільйони

Сьогодні, 18 грудня, на засіданні виконкому була прийнята Програма благоустрою м. Ужгрода на 2015-2017 рік. На реконструкцію та капітальний ремонт об’єктів благоустрою на майбутні 2 роки   виконком виділив   трохи більше 62 млн гривень.

Перед "Закарпаттям" розгорнуть різдвяний ярмарок

Інтурист Закарпаття запрошує усіх мешканці та гостей Ужгорода відвідати різдвяний ярмарок, що проходитиме на площі перед готелем 26-28 грудня.

Детективна історія: у Закарпатті, на кордоні вилучили новеньку Audi Q5

Вчора, 17 грудня, на митний пост «Солотвино» Чопської митниці Міндоходів заїхав   легковий автомобіль «Audi Q5», 2014 року випуску. Авто було з державним реєстраційним номерним знаком Чеської Республіки,   керував ним громадянин цієї країни.

У Закарпатті, на кордоні зі Словаччиною затримали грузинів (ФОТО)

Днями прикордонники Чопського загону затримали чергових нелегалів, які прагнули у незаконний спосіб потрапити до Словаччини.

У Закарпатті, на кордоні вилучили 2 авто, які намагалися ввезти в Україну (ФОТО)

Дві незаконних оборудки з намаганням незаконно ввезти до України транспортні засоби викрили прикордонники спільно з митниками в пункті пропуску «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні.

55 закарпатських прикордонників повернулися із АТО, отримали відпустку (ФОТО)

Днями до Закарпаття у відпустку прибули перші 55 прикордонників зі складу Чопської та Мукачівської окремих бойових прикордонних комендатур.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні 18 грудня, четвер. Цінуйте те, що маєте, і з впевненістю прагніть хорошого майбутнього. Нехай успіх супроводжує вас цього дня. Налаштуватися на вдалий старт допоможе горнятко ароматної кави. Бажаних вам співрозмовників до кавування і гармонійного ранку!

Бойовики заробляли гроші, продаючи "палену" горілку в Західну Україну

У Харківській області СБУ перекрила канал фінансування терористичної діяльності виробниками лікеро-горілчаної продукції Донецького регіону.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат