Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18380, 20

Ялинка Ужгорода ввійшла в ТОП-10 ялинок України

Головна ялинка Ужгорода Нового року 2015 не може вважатися одним із найвищих новорічних дерев України. До найвищих лісових красунь наша ялинка не потрапила.

Рапіристки закрили сезон у Дитячій лізі. Ніколетта Корлат третя

16 грудня на базі СКА «Армієць» стартував фінальний турнір Дитячого Ліги — Турнір найсильніших. Ці змагання є останніми в календарному році за всіма видами зброї.

Закарпатські сільгоспвиробники нарощують своє виробництво


Як розповів заступник директора департаменту агропромислового розвитку Закарпатської ОДА Юрій Лесьо, станом на грудень п.р. всіма категоріями господарств краю утримується 149,7 тис. голів великої рогатої худоби, що становить 99,9 % у порівнянні з відповідним періодом минулого року. Зокрема, 103,2 тис. голів корів (99,3 %), 385,5 тис. голів свиней (102,6 %), 197,8 тис. голів овець та кіз (98,2 %), 4455,9 тис. голів птиці (104,1 %).

Аналітика: Чи варто вірити Кремлю, або Шибениця для угорського прем'єра

Українці - не перші, кого в Росії охрестили фашистами за прагнення до свободи. До цього були народи Балтії. А ще раніше - поляки, чехи, словаки і угорці, що намагалися вирватися з табірного Совка.

Правила «здорової зими» від закарпатських рятувальників

Наступила зима, а з нею до Закарпаття прийшли й холодні вітри та застудні захворювання. Холодної пори, наш організм як ніколи схильний до різних застуд чи інших гострих респіраторних захворювань. В народі кажуть, що на зиму вся  природа засинає.

Калина "з’їдає" жири

Калина - універсальний засіб, що рятує від шкоди жирної їжі.

Як боротися зі старінням організму

У щоденному раціоні мають бути присутні овочі, білок, ненасичені жири, клітковина, вітаміни і антиоксиданти.

Рекламістів і фахівців з готельного бізнесу навчатимуть в УжНУ

У 2015-му році в УжНУ набиратимуть студентів на нові напрями підготовки – «Реклама та зв’язки з громадськістю» і «Готельно-ресторанна справа».

В Ужгороді й Мукачеві впродовж   доби горіли два автомобілі

23 грудня о 19:02 до ужгородських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі марки BMW на вулиці Грибоєдова. Загорання помітила місцева мешканка, яка й передзвонила в службу «101».

До 250 гривень коштують ялинки в Ужгороді (ФОТО)

Ялинки в Ужгороді. Від 30 до 50 гривень вартує ялиночка, складена з гілок. Різдвяні деревця 1,5-2 м коштують від 150 до 250 гривень.

У Закарпатті вилучили алкоголю на 5 мільйонів гривень

У оперативному управлінні ГУ ДФС у Закарпатській області інформують про результати роботи протягом 2014 року в рамках операції «Акциз».

Анатолій Гриценко: "У країні лишилися два успішні підприємці — Порошенко і Коломойський"

Колишній народний депутат Анатолій ­Гриценко: ”Прем’єр Черчилль під час війни займався формуванням коаліції й обороною Великобританії. А в цей час міністри його уряду писали бюджет.

Двох африканців затримали у Закарпатті (ФОТО)

Як вже повідомлялось, 22 грудня прикордонники відділу «Ужгород» затримали трьох нелегалів, вихідців з Грузії. Проте, не минуло й доби, як «у гості» до прикордонників з обласного центру потрапили мігранти з африканського континенту.

Аналітика: Віктор Медведчук як Х-фактор українсько-російської політичної шахівниці

Участие кума российского президента в переговорах по освобождению украинских заложников сепаратистов значит, что у отечественной «пятой колонны» появился новый формальный лидер

Віктор Орбан у своєму жанрі: США затягують країни ЄС у конфлікт навколо України

Виктор Орбан заявил о своем нежелании вмешиваться в украинский конфликт. Он также утверждает, что США обвиняют венгерских чиновников в коррупции, чтобы расширить свое влияние в ЕС.

Закарпатці, які вчаться у Польщі, передали допомогу в АТО (ФОТО)

“Разом ми – сильні. І ми переможемо!”, — під таким гаслом 16 —17 грудняу Вищій Школі Туризму і Екології (WSTiE) в Сухій Безкидській, в Польщі пройшла акція на підтримку українських вояків, які захищають кордони на сході України.

Закарпатському підприємцю погрожують у справі з самогубством 10-річного ужгородця

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Павла Миговича, директора ТОВ «Будсвіт», екс-депутата Ужгородської міської ради, під час якої він висвітлив деякі факти гучної справи 2012 року, коли 10-річний хлопчик стрибнув з даху 9-поверхівки та загинув.

Кароліну Варгу визнали найгарнішою мукачівкою, вона поїде до Європи та на "Міс Україна" (ФОТО)

Ось і визначено головну красуню міста над Латорицею. Корону отримала 19-ти річна студентка УжНУ – Кароліна Варга. Саме вона і представить Закарпаття на конкурсі краси «Міс Україна 2015».

Ужгород залишиться без дитячої хірургії?

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, головною темою якої стала ситуація з відділенням дитячої хірургії в Ужгороді. Ще минулого року відділення закрили, а хворим дітям «вділили пару ліжок» у дорослій хірургії. Обіцяли перевести у нове приміщення. Цього не сталося.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 24 грудня. Прокидайтеся в доброму гуморі, і нехай жодні негативні новини не порушують вашої гармонії. У житті багато моментів, які потрібно цінувати за їхню унікальність. Гарного дня й смачної кави!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат