Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18440, 20

Шуфрич-молодший збирається стати тренером

Віце-президент Говерли Олександр Шуфрич наступного тижня стане слухачем тренерських курсів при Федерації футболу України. Про це повідомляє Футбол News.

У першому меморіалі Юрія Чиркова перемогла команда з його рідного села (Відео)

17 грудня в ужгородському спорткомплексі «Юність» пройшов І турнір-меморіал з міні-футболу серед ветеранів (старших 40 років) на честь гравця та капітана, а потім і тренера ужгородської «Говерли» та СДЮШОР Юрія Івановича Чиркова. Участь у змаганнях взяли 5 команд з Хуста, Королева, «Карпати» (Мукачево) та ужгородські колективи – «Радванка» та «Говерла».

Відкрита екскурсія про Ужгород у І світову відбудеться завтра

21 грудня на черговій відкритій екскурсій Віктор Опаленик розкаже нам, як вплинула І Світова війна на місто, як Ужгород пережив ці події, і які місця пов'язані з цим періодом. Відкрита екскурсія Ужгородом має назву "Ужгород 100 років тому назад у контексті І Світової війни".

На Закарпатті засвітили головну ялинку

"Усім миру та веселих свят!" – на Закарпатті офіційно стартував різдвяно-новорічний сезон.

Активісти-«самодопомогівці» стали миколаями для дорослих, літніх та дітей (ФОТО)

В переддень дня святого Миколая група активістів ГО «Самодопомога Закарпаття», закупивши повну машину подарунків, подалася у святковий рейд.

Ален Панов: «Або ми почнемо змінюватися   і з цього почнеться ренесанс Ужгорода,

або остаточно деградуємо до рівня васального затурканого містечка»

Валютопадіння і перспективи

Цей тиждень став «чорним» для російського рубля — лише за понеділок національна валюта впала більш ніж на 8 %. За темпами девальвації рубль до 15 грудня поступався тільки гривні: з початку цього року російська валюта втратила в доларовому вираженні майже 40 % своєї вартості, українська — 46 %. Інші «слабкі» валюти ганський сядь і аргентинський песо, що йдуть слідом, знецінилися всього на чверть. Після обвалу понеділка сумарні втрати рубля з початку року становили майже 48 %, що вивело його в лідери світового падіння.

Журналісти знайшли   віллу Балоги в Кончі-Заспі

Один із українських телеканалів розшукував житло нардепів у санаторній зоні Києва Кончі-Заспі й віднайшов віллу завидівського зав­госпа Віктора Балоги. Вілла потягне не на один мільйон, тому виникає резонне питання: яким чином Балога будує вілли, катається на престижних іномарках, літає чартерами і при цьому декларує нещасні 100 тисяч на рік заробітку і відсутність дорогої нерухомості та транспорту?

Закарпатські волонтери: до лінії фронту і назад

Нашим військовим потрібні теплі речі, кава, цукерки…, а крупи, цукор, олію віддають родинам загиблих.

Десант відомих дизайнерів дав надію для Надії

12 грудня у хустському готельно-ресторанному комплексі VIP відбувся показ моди, творчості та мистецтва «Fashion for Action». Десант відомих дизайнерів із Києва, Львова та Ужгорода приїхав у невеличке закарпатське містечко, аби завдяки своїй творчості дати надію на одужання хворій дівчині на ім’я Надія… Під час благодійного аукціону вдалося зібрати 41 450 грн. для штучного протеза. За кілька днів дівчина їде на операцію.  

Надходження до міської казни   1 млн. 200 тис. грн. від реклами під загрозою

Про це оператори зовнішньої реклами повідомили ще минулого місяця і заявили про створення об’єднання для захисту своїх прав — ГО «Асоціація рекламістів Ужгорода», до якої ввійшли 12 операторів зовнішньої реклами.

У виконкомі буде 21 особа разом із головою міста..

...повернення якого оскаржується в судах.

Ціни на бензин та дизпаливо ще ростимуть, хоч нафта дешевшає

Попри інформацію про різке зниження цін на нафту, бензин в Україні продовжує дорожчати. Чому так відбувається і чого чекати до Нового року?

Російські спецслужби та їх місцеві поплічники планують зірвати мобілізацию в Україні

Структуры информационно-психологических операций (ИПсО) ГРУ ГШ ВС РФ и ФСБ РФ получили задачу на проведение широкомасштабной информационной операции по срыву или существенному воспрепятствованию готовящемуся в Украине 4-му этапу мобилизации.

Норвегія дасть Закарпаттю гроші

Серед затверджених проектів, які фінансуватимуться, – «Науково-пізнавальний край «Морське око», «Дружба Словаччина-Україна», «Відчуймо один одного» та інші.

Зупинка владою вантажоперевезень залізницею - загроза для всієї економіки України

Безграмотні дії Уряду, яка не забезпечила «Укрзалізницю» паливом і зупинило поставки вітчизняної продукції залізницею, щодня завдає економіці країни і промисловим підприємствам мільйони гривень збитків.

Сьогодні, о 14.30 запалять головну ялинку Закарпаття

Сьогодні, 19 грудня, на площі Народній в Ужгороді за участі керівництва області відбудеться свято запалення головної   Новорічної ялинки.

Погорєлову дали тиждень на земельну ревізію

Керівник області нагадав міській владі про землю, яка зараз перебуває в оренді, але сплати за неї не відбувається. А такої на території Ужгорода – чимало.

Для шенгенських віз потрібно здати відбитки пальців

До бази даних вноситься вся інформація, що міститься в анкеті, яку подають до консульської установи, а також цифрова фотографія та відбитки усіх пальців рук.

Закарпатські МНСники стали Миколами для дітей із зони АТО

Рятувальники, юні учасники фестивалю ДЮП та представники Закарпатської обласної організації державного пожежного товариства України запросили 165 дітей вимушених переселенців до загальноосвітньої школи № 8, де на них вже чекало справжнє свято з нагоди Дня Святого Миколая.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат