Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18520, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 15 грудня, понеділок. Наповнюйте горнятко улюбленою кавою, а ранок – приємними думками. Плануйте свій день з урахуванням відпочинку і часу для себе. Нехай раптові справи не розхитують вашого позитивного настрою в цей день. Вдалого понеділка!

Барикади під мерією прибрали

Активісти обіцяють нову стратегію боротьби за перезавантаження міської влади.

На порозі банкрутства

Міжнародний валютний фонд вважає, що Україна перебуває на межі банкрутства, і для запобігання фінансового колапсу необхідно терміново додатково виділити 15 млрд. доларів. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на Financial Times.

Приватний сектор на вул. 8 Березня існує   поза цивілізацією

Приватний сектор на вул. 8 Березня існує поза цивілізацією

Водоканал відмахується від відповідальності за тонни втраченої води з міського водогону

До редакції часто звертаються наші читачі, які повідомляють про неконтрольоване витікання води через неполадки на водогоні й відсутність належного реагування на ці сигнали в дирекції Водоканалу м. Ужгорода. Ось і минулий тиждень не був винятком, майже «золота» для користувачів вода текла ріками.

Університетом затрусило

У головному виші Закарпаття скандал.

А. Литовченко: ДСО працювала, працює й працюватиме надалі!

Злодій поцупив коштовності», «виламали двері, залишили без телевізора», «з квартири зникли гроші…», — чи не щодня доводиться чути новини подібного змісту чи то від знайомих, випадкових перехожих або ж по радіо чи з екранів телевізора. Мало хто серйозно задумується про те, що наступним може стати саме він, та досвід свідчить — під «прицілом» зловмисника перебуває чи не кожен десятий пересічний українець.

Програма уряду спрямована на те, щоб зробити українців жебраками

Презентована урядом програма дій спрямована на те, щоб зробити українців жебраками, а країну довести до дефолту, - сказав Олександр Вілкул, один з лідерів Опозиційного Блоку.

У неділю 14 грудня можливі відключення електроенергії

За повідомленням Ужгородського міського району електричних мереж,   на неділю 14 грудня заплановано проведення аварійного ремонту двох ланок ПЛ-220кВ, які належать НЕК "Укренерго". У зв’язку з цим у зазначений день буде знижено надійність електропостачання Ужгородського енерговузла.
Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

Меценат Юрій Бережник подарував ужгородським міліціонерам 10 комплектів зимового одягу

Власник готельного комплексу «Прага» Юрій Бережник вже не вперше підтримує ужгородських міліціонерів, які вже несуть службу на Сході країни, та тих правоохоронців котрі невдовзі поїдуть у зону АТО, щоб змінити на бойових постах своїх колег-добровольців.

Новорічні подарунки на суму понад 609 гривень оподатковують

Якщо вартість дитячих новорічних подарунків та квитків, яка надається платнику податків у 2014 році перевищує 609,0 грн, то сума такого перевищення оподатковується податком на доходи фізичних осіб за ставками 15% та/або 17% та відображається у податковому розрахунку за ф. 1ДФ за ознакою доходу «126», як додаткове благо.

Ужгородцям розкажуть про кнедлики, автомобілі на словацьких номерах та ринок Краснодонців

14 грудня ми поринемо у світ словацької культури, побуту та звичаїв, - пишуть організатори безкоштовних екскурсій в Ужгороді. У неділю відбудеться чергова екскурсія під назвою "Ужгород словацької доби".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 12 грудня. Налаштовуйтеся на вдалий старт вже з першим ковтком ранкової кави. Нехай день буде повним приємних сюрпризів і яскравих митей. Радійте життю, воно непередбачуване, і в цьому його найбільша цінність. Вдалої п’ятниці!

Сергій Кузнецов: «В Говерлі ще жодного разу не отримав зарплату»

Досвідчений нападник «Говерли» розповів про своє відновлення після травми і про проблемне питання - виплату заробітної плати в ужгородській команді. Форвард стверджує, що в ужгородському клубі всі втомилися від порожніх обіцянок.

На Закарпатті відбудеться вишкіл з тактичної медицини «Знати, щоб врятувати!»

ГО Медичний загін спецпризначення «Білі Берети» (представник в області – Ерік Глеба) ініціює проведення на Закарпатті вишколу з тактичної медицини.

Вдовам Дмитра Георгієва та Юрія Білоброва вручили ордени

Сьогодні, у четвер, 11 грудня, голова Закарпатської ОДА виконав водночас почесну і сумну місію. Вручив   державні відзнаки удовам двох закарпатських військових. Згідно з Указом Президента України, наші Герої посмертно удостоєні орденами імені Богдана Хмельницького (ІІІ ступеню). Нагороди капітанам Дмитру Георгієву і Юрію Білоброву отримали пані Марина і Валентина.

Рада вигнала з керівництва комітетами депутатів, які голосували 16 січня

Верховна Рада скасувала призначення на керівні посади в парламентських комітетах 15 депутатів, які голосували за "диктаторські" закони 16 січня.

Закарпатські орієнтувальники закривали сезон в Угорщині

Не зважаючи на холодну і вітряну погоду останні змагання сезону у спортсменів-орієнтувальників завершилися яскравим святом. Приємною, але все-таки, несподіванкою стало для закарпатців запрошення взяти участь у відкритих міжнародних змаганнях Ньїрерді Купо (Nyírerdő kupa) та чемпіонаті сусідньої із Закарпаттям Саболч-Сатмар-Береґської області (Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bajnokság), що пройшли неподалік угорсько-українського кордону в селищі Левелек.

Закарпатці отримали понад 72 тис. адмінпослуг у сфері земельних відносин 

З початку 2014 року землевпорядна служба Закарпатської області надала мешканцям регіону 72,6 тис. адміністративних послуг у сфері земельних відносин, з яких 49,2 тис. (67,8%) – на безоплатній основі. Про це повідомило Головне управління Держземагентства в області.

Три бронзи здобули ужгородські шпажисти на ввідкртому Кубку Харкова

6-7 грудня у Харкові відбувся відкритий кубок міста з фехтування на шпагах. За нагороди турніру боролися юнаки й дівчата у двох вікових категоріях – кадети і юніори.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат