Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18600, 20

Футбол, УПЛ. «Говерла» програє «Шахтарю» у Львові (ВІДЕО)

Відбулися перші матчі останнього в цьому році туру Чемпіонату України. «Динамо» на своєму полі впевнено перемагає донецький «Металург», а «Шахтар» у Львові — «Говерлу».

ЕКС Братислава: Кристина Рапинець у 1/8 фіналу Кубка світу

21-23 листопада у Братиславі проходив юніорський етап кубку світу з фехтування на рапірах, у якому брали участь 160 спортсменок.

Вони спробують   витягнути країну з руїн

Серед міністрів у новому уряді буде лише один закарпатець.

У Росії   шухер

Російський президент Путін у четвер звертався зі щорічним посланням до Федеральних зборів. Щоб усе було гарно та оптимістично, влада навіть наказала Центробанку вкинути на ринок достатню кількість доларів, аби призупинити падіння рубля.

В Ужгороді вимагають негайного саморозпуску депутатського корпусу, відставки мера і перевиборів

Минулого тижня місто збурили черговою зміною влади — суд повернув Погорєлова у крісло ужгородського градоначальника, звідки його прогнали в лютому цього року. У відповідь на це громадські активісти збирали підписи за відставку як поверненого голови, так і міського депутатського корпусу і скликали на мітинг ужгородців, зверталися до голови ОДА з закликом вимагати від парламенту призначення в обласному центрі нових міських виборів.

Студенти з Індії й Африки вважають Закарпаття європейським

Ужгород їм подобається, але залишатися назавжди не планують.

Оксана Ганич на все життя запам’ятала благословення Августина Волошина

Відомий фітотерапевт лікувала хворих після аварії в Чорнобилі і стала першою на Закарпатті жінкою-доктором наук.

Футбол, УПЛ. Сьогодні "Говерла" грає з "Шахтарем"

З п’ятниці по неділю (5—7 грудня) проходять матчі перенесеного 10-го туру. Суперником «Говерли» буде «Шахтар», поєдинок відбудеться у Львові.

В УжНУ стартувала акція "акція «Подаруй дитині усмішку на Миколая»

Благодійну акцію до Миколая розпочали стоматологи УжНУ.

Волонтерів АТО віднині реєструють

Міністерство фінансів України наказом від 30 жовтня 2014 року № 1089 затвердило Порядок формування та ведення Реєстру волонтерів антитерористичної операції.

Дуже хороші сни, як і погані, можуть свідчити   про хворобу

Серцеві хвороби, мігрень, вживання бета-блокаторів можуть бути причинами снів.

У музеї Бокшая угорці зіграють концерт

06 грудня 2014 р. 0 17.00 у залі Закарпатського обласного художнього музею ім.Й.Бокшая відбудеться спільний концерт Камерного оркестру Яноша Ловотта з м. Шаторолйоуйгей (Угорщина) та Ансамблю солістів під керівництвом Олени Короленко.

На 21-му телеканалі щотижня будуть "Деталі. Підсумки"

Телекомпанія "21-канал" починає нову аналітичну програму "Деталі. Підсумки".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 5 грудня. Радійте тому, що маєте, і намагайтеся досягти ще кращого. Нехай ароматна ранкова кава надихає на гармонійний початок нового дня і швидке вирішення важливих справ. Вдалої вам п’ятниці!

На Мукачівщині надійшло понад 467 мільйонів гривень ЄСВ

За інформацією управління оподаткування фізичних осіб Мукачівської ОДПІ, з початку року платники міста Мукачева та Мукачівського району сплатили понад 467 млн 340 тис. грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Закарпатців просять зменшити споживання електроенергії  

У зв’язку з критичним зниженням рівня запасу палива на теплових електростанціях, аварійним відключенням енергоблоків на Запорізській АЕС та з метою запобігання порушення режиму роботи об’єднаної електричної системи України, просимо зменшити споживання електричної енергії у години пікового навантаження, в період доби з 8 до 11 та з 16 до 21 години.

За землю в місцеві бюджети Перечинщини сплатила 3 млн грн

За 11 місяців 2014 року суб’єктами господарювання району, які підпадають під дію статті 269 Податкового кодексу України як власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі на території району, сплачена плата за землю перевищила 2,8 млн грн. Це на 500 тис. грн більше у порівняні зі звітним періодом 2013 року.

Греко-римська боротьба. Перше загальнокомандне місце — у господарів

Спорт без кордонів. Під таким гаслом три дні на берегівській УСБ «Закарпаття» ЦР ФСТ «Колос» проходив всеукраїнський відкритий традиційний юнацький турнір з греко-римської боротьби серед дітей (2002-2005 рр.н.) та кадетів (1997–1998 рр.н.).

Путін обіцяє світу "несподівані рішення" своєї армії

Президент Росії Володимир Путін заявив, що нікому не вдасться отримати військову перевагу над РФ, і у його армії є якісь "несподівані рішення".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат