Мер Ужгорода може через суд заборонити мітинг "пересічників" - прокуратура (ВІДЕО)

admin 10.11.2016 11:55 ПОДІЇ

Інформація про те, що 12 листопада закарпатські водії авто на іноземній реєстрації збираються знову влаштувати акцію протесту на кордоні, активізувала силові відомства краю.

Щоб не допустити провокацій, до "пересічників" звернулася СБУ.

У свою чергу прокурор Закарпатської області Володимир Гаврилюк звернувся до Богдана Андріїва з пропозицією через суд заборонити проведення мітингу "пересічниками" на кордоні біля Ужгорода.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

"Повідомляю, що правоохоронні органи володіють інформацією, у тому числі оперативною, про можливість використання такої акції для вчинення дій, спрямованих на посягання на територіальну цілісність і недоторканість України. Положеннями ст. 182 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено виключне право органів місцевого самоврядування на звернення до окружного адміністративного суду за місцем свого знаходження із позовною заявою про заборону проведення зборів, мітингів, походів, демонстрацій чи інше обмеження права на мирні зібрання (щодо місця чи часу їх проведення)", - йдеться у листі Володимира Гаврилюка до Богдана Андріїва".

Прокурор Закарпаття запропонував меру Ужгорода "вирішити питання про звернення з позовною заявою до окружного адміністративного суду".

Як інформував 0312.ua, "Пересічники" Закарпаття 12 листопада вийдуть на масштабну акцію непокори на КПП "Ужгород": відео

www.0312.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат