Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18560, 20

За інвестиціями Закарпаття на 13-му місці в Україні

В області працюють 759 підприємств з іноземним інвестиціями, з них 45% зосереджено у промисловому секторі.

Що розглядатиме сесія Ужгородської міськради

В п’ятницю 19 грудня о 10.00 год. у великій залі міськвиконкому відбудеться засідання чергової ХХVІI сесії Ужгородської міської ради VІ скликання з таким переліком питань.

На новорічні свята закарпатці зможуть купувати залізничні квитки, не виходячи з дому  

Купувати квитки стало простіше та швидше. Тепер не потрібно стояти у довгих чергах біля каси продажу квитків на потяги.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 10 грудня. Приймайте із вдячністю все те, що дає вам доля. Не розчаровуйтеся через дрібні невдачі, адже найважливіший успіх обов’язково попереду. Кавуйте з насолодою, нехай ранковий напій надихає і зігріває ваш ранок!

Спрощена система оподаткування: як перейти або змінити групу?

Перейти на спрощену систему оподаткування з загальної можна з початку будь-якого кварталу. Платники податків, які бажають це зробити, подають відповідну заяву до контролюючого органу за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу.

В Ужгороді вперше відбудеться Меморіал Юрія Чиркова

17 грудня 2014 року в ужгородському СК «Юність» пройде І-й відкритий турнір із міні-футболу серед ветеранів (40 років і ст.) пам’яті (22. 12. 1947 р. н. — 19. 04. 2014 р. с.) екс-капітану та тренеру ФК «Говерла», дитячому наставнику, рекордсмену щодо зіграних календарних ігор (471) за команди майстрів Закарпаття («Карпати» Мукачево та «Говерла» Ужгород») Юрію Івановичу Чиркову.

На реалізацію програми “Турбота” на 2015 рік передбачається понад 17 млн грн

Проект рішення про програму “Турбота” щодо посилення соціального захисту громадян на 2015 рік планується розглянути на вже наступній сесії Закарпатської облради.

Кристина Рапинець стала бронзовим призером пам’яті Ардрієвського

XXІ Всеукраїнський турнір з фехтування на рапірах пам'яті заслуженого тренера СРСР Вадима Ардрієвського, що проходив у Львові 2—3 грудня, ознаменувався поверненням на доріжку відразу двох топових українськіх спортсменів - члена збірної команди України Анастасії Московської (Миколаїв) і бронзового призера Чемпіонату Світу 2013 у Будапешті Ростислава Герцика (Львів).

Муніципальна поліція буде боротися з тими, хто смітить


Днями до Департаменту муніципальної поліції звернулася жителька одного з багатоповерхових будинків, що на вулиці Лінтура щодо незаконного засмічення території навколо сміттєвих контейнерів. Жінка стала свідком типової ситуації: чоловік з багажника власної автівки викинув будівельно-ремонтні відходи.

ЛЧЗ. Визначилися фіналісти турніру

Відбулися півфінальні матчі Ліги чемпіонів Закарпаття. У обох перемогли команди-господарі. Фінал та гра за третє місце відбудуться у неділю у селі Петрово.

Керівники фіскальних органів краю підвели підсумки

Начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області Олексій Петріченко та начальник Закарпатської митниці ДФС Вадим Симчера провели прес-конференцію за участі засобів масової інформації краю.

Закарпатський "русин" у списку терористів ДНР-ЛНР

У списку терористів таз званих "ДНР " і "ЛНР" у якому значиться 684 людини, є і закарпатець.

Ківі впливає на роботу серця і судин

У ківі міститься велика кількість антиоксидантів, завдяки чому цей фрукт впливає на роботу серця і судин.

Аналітика: Закарпатський сепаратизм

У більшості закарпатських угорців два паспорти: один — країни, де перемогла революція і відбувається війна за європейський вибір, другий — країни, яка свій європейський вибір вже реалізувала, але сьогодні його відстоює.

Як громадськість може вплинути на владу

Департамент муніципальної поліції МСП (Police 911) у Закарпатській області акцентує свою увагу найбільше на Ужгороді, так як це місто має бути зразком дієвого впливу громадськості на владу в області.

Чому ми витрачаємо всю зарплату раніше, ніж отримаємо наступну

Хто скільки витрачає, і як врятувати зарплату від розтрат, - читайте у статті.

Керівництво Ужгородщини не планує переносити районну поліклініку в Чоп

Повідомлення ЗМІ про те, що в Ужгороді планують ліквідувати "філію" районної поліклініки з тим, аби вона квартирувала тільки в Чопі, виявилися, м’яко кажучи, не зовсім точними.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 9 грудня. Бадьоріться ранковою кавою і розпочинайте виконання важливих справ. При цьому не забувайте про відпочинок і своїх близьких. Вдале планування прийдешнього дня за кавою – перший крок до успіху. Гарного вам вівторка!

На Закарпатті з'явилася інноваційна веб-платформа для взаємодії бізнесу і науки

Інноваційна веб-платформа, яка створена в рамках проекту TEMPUS «INNOLAB» на базі економічного факультету ДВНЗ «УжНУ», ‒ це спільний інструмент для підприємств, інших зацікавлених організацій, студентів, що передбачає інтерактивність, обмін інформацією.

Футбол. Ужгородські ветерани перемогли мукачівських у Кубку Закарпаття

У неділю відбувся фіналу Кубку Закарпаття серед ветеранів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат