Півтора євро, і полетіли: відома авіакомпанія знижує ціни на польоти

admin 17.11.2016 10:52 ПОДІЇ

Популярний лоукостер Ryanair продовжує дивувати своїх клієнтів шаленими знижками та дешевими авіаквитками

У грудні компанія пропонує квитки на внутрішні перельоти в Польщі всього за 7 злотих (1,58 євро), пише vsetutpl.com.

Замовити дешеві квитки на рейси між Варшавою та Гданськом, а також між Варшавою і Вроцлавом вже можна на офіційному веб-сайті авіакомпанії Ryanair. Так, квитки по 7 злотих на авіарейс Варшава-Гданськ-Варшава, а також на перельоти з Варшави до Вроцлава і назад до столиці Польщі доступні на такі дати у грудні: 1, 6, 7, 8, 13, 14, 15, 20, 21, 28, 29. Переважно ці дати випадають у вівторок, середу або четвер. В інші дні грудня авіаквитки на польоти в межах Польщі, зокрема з Варшави до інших польських міст, коштують від 20 злотих.

Нагадаємо, що ірландський лоукостер Ryanair виконує авіаперевезення з Польщі в різні куточки Європи. Серед поляків, а також і безлічі українців, які часто літають до Європи саме з Польщі, популярними є дешеві авіаперельоти до Норвегії, Швеції, Франції, Італії та Великобританії. Так, з Кракова до скандинавських міст Осло і Стокгольм можна полетіти навіть за 10 євро, за умови бронювання квитка заздалегідь.

Додамо, цього тижня лоукостер Ryanair вже вдруге оголосив про шалені знижки на авіаперельоти з Польщі. 14 та 15 листопада 2016 року квитки на рейси, які відбуватимуться у вівторки та середи цього ж місяця, можна було придбати всього за 5 євро. Таким чином, авіаперевізник заохочує своїх клієнтів стежити за новинами компанії, щоб не прогавити шанс на дешевий переліт до популярних європейських міст.

http://svitua.com.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат