Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18540, 20

Як на Закарпатті святкуватимуть Миколая (АФІША)

День Миколая в Ужгороді буде цікавим: до свята ужгородцям готують забіг Night Run, два «миколаївські» паради і ще купа приємних сюрпризів.

На Закарпатті підсумували результати   проекту «Карпатський   туристичний шлях »

Сьогодні відбулася фінальна конференція у рамках транскордонного проекту «Карпатський туристичний шлях 2», яку   фінансували   в рамках програми транскордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013рр.

Обладнання для біометричних паспортів змонтували на Закарпатті

У Головному управлінні Державної міграційної служби України в Закарпатській області завершили монтаж першої так званої “робочої станції” для оформлення закордонного паспорта з безконтактним електронним носієм.

В Ужгороді шукатимуть оптимальні шляхи для якісної   освіти ромських дітей

16 грудня відбудеться семінар «Освіта ромських дітей: Центри для батьків», програма «Готуємось до школи», 1-ша сесія в м. Ужгород, Закарпатської області у рамках реалізації проекту «Поширення досвіду Центрів для батьків у ромських громадах»   за підтримки ініціативи «Копачі Рома», програми «Раннє дитинство» Фонду Відкритого Суспільства та програми «Рома України» Міжнародного фонду «Відродження».

Майже 64 млн грн акцизного податку сплатили закарпатці

Йдеться, зокрема, про сплату суб’єктами господарювання акцизного податку та надходження від ліцензування виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями.

Ужгородців запрошують на майстер-клас із виготовлення Різдвяного вінка

Оберіг до Різдва своїми руками можна виготовити на цих вихідних в одному із закладів Ужгорода.

Ансамбль коледжу культури і мистецтв отримав гран-прі на всеукраїнському фестивалі

Народний вокальний ансамбль коледжу культури і мистецтв став володарем гран-прі Всеукраїнського фестивалю «Введенські піснеспіви».

Колектив із Закарпаття відзначили на міжнародному конкурсі Бортнянського

5-8 грудня у Києві проходив IV Міжнародний конкурс вокальних ансамблів ім. Д.Бортнянського. Сою майстерність продемонстрували 22 вокальні колективи з України, Білорусії та Китаю.

5 малих літальних апаратів з контрабандою спіймали на Закарпатті

На Закарпатті спритники зазвичай самотужки переробляють двокрилий апарат для контрабанди цигарок: встановлюють потужний мотор, чіпляють спеціальний контейнер для перевезення тютюнових виробів (від 4 до 8 ящиків цигарок за один переліт).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 11 грудня. Зустрічайте новий день з горнятком ароматної кави – і він розпочнеться набагато приємніше. Нехай важливі справи додають упевненості у власних силах. Крокуйте до своєї мети, усе найкраще – попереду. Гарного четверга!

Визначено   обласні премії у галузі літератури і мистецтва   за 2014 рік

Сьогодні, 10 грудня відбулося засідання обласного комітету з   присудження обласних премій у галузі літератури і мистецтва за 2014 рік

На Закарпатті стартує кампанія з відмови від інтернатів

У   Тячеві,   на базі інтернату «Парасолька» відбулася презентація Всеукраїнської кампанії «Відкриваємо двері дітям». Кампанія впроваджується в 12 країнах Європи і спрямована на повну відмову від інтернатів з переходом до системи виховання дітей у сімейному середовищі. Також відбулася робоча зустріч експертів з питання деінституалізації в Закарпатській області в рамках Всеукраїнської кампанії «Відкриваємо двері дітям».

Дзюдо. З міжнародного турніру, що проходив у Мішкольці, ужгороді привезли 17 нагород

6 грудня 2014 у Мішкольці (Угорщина) пройшов міжнародний турнір з дзюдо серед дітей «Кубок Святого Миколая». Турнір зібрав 240 спортсменів 19-ти клубів з чотирьох країн: Словаччини, Угорщини, Румунії та України. Україну на цьому турнірі представляли дзюдоїсти ДЮСШ №1 м Ужгорода. Команда у складі 22 борців привезла додому 17 нагород різного ґатунку.

У Рахові через зіткнення двох легковиків загинула людина і троє травмованих


10 грудня о 10:49   до рятувальників Рахівщини   надійшло повідомлення від чергового диспетчера швидкої допоги   про дорожньо-транспортну пригоду. Остання виникла   в м. Рахів   на   вул. Київській.

На Закарпатті знищили водойму, де нерестилася форель

10 кілометрів потічка та річки зникли безслідно... В управлінні «Закарпатрибоохорони» те, що сталося, називають варварством і вандалізмом.

Ртутні термометри не будуть продавати з наступного року

Ртутні градусники зникнуть з продажу у 2015-му, а до 2020-го мають зникнути всі прилади, що місять ртуть.

Які продукти з чим поєднувати

Золоті правила сумісності продуктів харчування.

Футбол, ЛЧ. Прогулянка "Шахтаря" у Порто

Сьогодні відбудуться матчі останнього туру в Груповому раунді Ліги чемпіонів. Єдиний представник УПЛ ФК "Шахтар" ще в минулому турі забезпечив собі друге місце в групі "Н", на першому місці залишиться "Порту", а БАТЕ і "Атлетик" у очній зустрічі поборються за третє лігоєвропейське місце.

Опозиційний блок виступає за звільнення Савченко і пропонує обмін заручниками

- Опозиційний блок, займаючи послідовну позицію виключно мирного врегулювання кризи і закінчення війни, буде підтримувати Постанова Верховної Ради про звернення до Держдуми і Президенту РФ з питання звільнення Надії Савченко.

Закарпатським військовим можна допомогти до Миколая

Закарпатців просять стати Миколаями для військових і поширювати флаєр з інформацією.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат