Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18400, 20

В УжНУ нові проректори

Двоє нових проректорів буде в УжНУ. Федора Шандора та Олександра Сливку позбавили посад.

В УжНУ знайшли підроблену печатку

У фінансових документах вишу була нелегітимна печатка.   Рішення про її створення не було, але нею користувалися. Сьогодні не можна сказати, скільки документів були нею пропечатані. Від оригіналу вона відрізнялася тільки зірочкою замість одиниці.

Орієнтування. В Ужгороді відбулися змагання на «Кубок Святого Миколая» (Фото)

21 грудня в центрі Ужгорода відбулися традиційні змагання Закарпатського центру туризму краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді «Кубок Святого Миколая».

З початку грудня в Закарпатті надійшло понад 6 млн грн військового збору

В управлінні доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Закарпатській області інформують, що оперативні показники надходження військового збору станом на 23 грудня 2014 року становлять 6 млн 238 тис. грн.

Ера дешевого алкоголю та тютюнових виробів для закарпатців закінчується

Про це під час розмови із журналістами ЗОДТРК «Тиса-1» повідомила Еріка Данч, заступник начальника управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Гандбол. У другому турі «Карпати» зіграють з «Галичанкою»

У середу розпочнуться матчі 2-го туру в жіночій гандбольній Суперлізі. Команди зіграють у своїх групах. Поєдинки Західної групи проходитимуть у Львові, а східної у Херсоні. Ужгородські «Карпати» проведуть чотири зустрічі. В останній з них зіграють зі своїм конкурентом — ГК «Галичанка».

Закарпаттяобленерго: графіки аварійних відключень в області наразі не застосовуються!

У понеділок, 22 грудня 2014 року, на окремих закарпатських Інтернет-сайтах з’явилася інформація на кшталт «Перед Новим роком в Ужгороді вимикатимуть світло» або «Графік відключення світла на Закарпатті з 22 до 26 грудня». У всіх цих інформаціях подається така фраза: «Закарпаттяобленерго інформує, що йдеться начебто не про віяльні, а про планові відключення, пов’язані з виконанням робіт з обслуговування електричних мереж».

Справа №475. Голодомор 1932-1933 як злочин геноциду

22 грудня ц.р. Управління СБУ в Закарпатскій області передало у фонди Закарпатської обласної наукової біліотеки ім. Ф.Потушняка колективну монографію та збірник документів та матеріалів кримінальної справи №475, присвячених трагедії українського народу — Голодомору-геноциду 1932-1933 років в Україні.

Слабка Україна нікому не потрібна, сильна потрібна всім

Опозиційний блок буде підтримувати сильну професійну високооплачувану армію, але голосувати за НАТО, скасування позаблокового статусу ми не будемо. Про це заявив народний депутат Олександр Вілкул на засіданні Верховної Ради 23 грудня.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Як ужгородські санти ходили у дитячу лікарню

Нещодавно, традиційно ужгородські Миколайчики пройшлися центром Ужгорода.

Нацбанк випустив монету із козою (ФОТО)

Національний банк України, продовжуючи серію “Східний календар”, 10 грудня 2014 року увів в обіг пам’ятну монету “Рік Кози” номіналом 5 гривень, присвячену року Кози, одній із тварин східного календаря, який засновано на дванадцятирічному циклі Юпітера – найбільшої планети Сонячної системи.

Україна вже НЕ позаблокова держава

Віднині в перспективі Україна може подавати заявку на вступ до НАТО.

Ужгород має пам'ятник кубику-рубіку (ФОТО)

Вчора, 22 грудня, у центрі Ужгорода відкрили пам'ятник кубику-рубіку.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Пташки-красуньки в Ужгороді

У вихідні в Ужгороді, у "Ювентусі" пройшла виставка птахів.

Сьогодні найгарнішій мукачівці подарують тур у Європу

Рівно рік тому місто отримало свою красуню. Нею стала Аліна Гороховська. І зараз підійшов час визначити дівчину, яка гордо нестиме 2015 рік титул «Міс Мукачево».

Державні охоронці врятували закарпатську чиновницю від ображеної закарпатки

Нещодавно працівникам ДСО довелось вгамовувати агресивно налаштовану відвідувачку Берегівської міської ради.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 23 грудня. Нехай аромат улюбленої кави зігріває вас у прохолодний ранок і дарує натхнення на весь день. Прокидайтеся в доброму гуморі, цінуйте тих, хто поруч. Гарного вівторка і смачного кавування!

Ужгородський поштамт адресує листи напряму Діду Морозу

Закарпатські листи до Головної резиденції Діда Мороза у світі надійдуть із відтиском спеціального штемпеля «Пошти Діда Мороза».

В’ячеслав Грозний: Було б логічним перенести рестарт чемпіонату на два тижні вперед

Головний тренер "Говерли" підбив підсумки виступу своєї команди в осінньо-зимову частину чемпіонату і поділився планами на майбутнє.

9 медалей різного гатунку здобули ужгоордці на Кубку України з кікбоксингу

З 5—7 грудня у Броварах (Київська обл.) відбувся Кубок України з кікбоксингу WAKO серед дорослих та в рамках цього турніру паралельно пройшов Кубок федерації серед дітей, кадетів та юніорів. У змаганнях взяли участь спортсмени з 22 областей України. На цьому Кубку збірна команди Закарпатської області загалом здобула 6 золотих, 7 срібних та 5 бронзових нагород.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат