У Закарпатті даватимуть ялинку в оренду (ФОТО)

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ 09.12.2016 11:58 ПОДІЇ

 

«Ялинка в оренду» - таку ідею до свята запропонували місцеві лісівники. Головний атрибут новорічно-різдвяних свят продають у горщиках.

А після свят пропонують повернути неушкоджену зелену красуню до лісу. Натомість покупець отримає половину і більше від вартості. Таким чином закарпатців закликають не рубати дерев.

Купувальниця Людмила Шимон ділиться своїми враженнями про нововведення лісівників:

«Минулого року ялинку точно купували в районі 300-350 гривень. Я думаю, що набагато економніше за корисніше купити ялинку в горщику, ніж рубати заради двох святкових тижнів. Тим більше, що живу ялинку потім можна висадити в себе в дворі».

Директор ДП «Перечинське ЛГ» Ярослав Кополовець детальніше розповів журналістам ТРК «Україна» про пропозицію та попит на ялинки:

Цього року наш лісгосп пропонує перечинцям ялинки в горщиках. Придбати можна смереку, сосну або ялицю. Ціна залежить в залежності від висоти дерева, але максимальна ціна становитиме 300 гривень. Наш лісгосп готовий повернути половину витрачених коштів. Про акцію заявлено було тиждень тому, але вже зараз в лісгоспі «ялинковий ажіотаж».

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

ТЕГИ : ліс

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат