Скільки коштуватиме Новий рік в ужгородських клубах та ресторанах: огляд

admin 22.12.2016 11:51 ПОДІЇ

Для тих, хто у новорічну ніч хоче драйвово відпочити, ужгородські нічні клуби, ресторани і паби пропонують цікаві, і подекуди недешеві, програми.

0312.ua склав для вас огляд цін на святкування новорічної ночі у деяких ужгородських закладах. Ми нікому не надаємо перевагу, а тільки інформуємо. Вибір залишається за вами. Обрані заклади ми розташували по спадаючій. А також вписали ті, котрі не працюватимуть у новорічну ніч.

Найдорожче зустріти Новий рік у «Hotel Old CONTINENT». Заклад пропонує «New Year’s Eve Package». Він включає святкування із 29 грудня по 1 січня. Вартість пакету на 2-ох осіб: при умові бронювання номеру категорії Superior – 15500 гривень, при умові бронювання номеру категорії   Deluxe –   17500 гривень. За ці гроші ви зможете прожити у готелі до 3-ох днів, матимете сніданок (шведський стіл), безкоштовну парковку в центрі міста, квитки на новорічну ніч GALA NEW YEAR NIGHT 2017 в ресторані «Old CONTINENT», розважально-анімаційну програму, святкову вечерю із   6-ти страв, Dj-Set до ранку, тематичну фотозону і феєрверк-шоу. Також ресторан «Old CONTINENT» обіцяє ексклюзивний подарунок для всіх гостей.

2нр

Відпочити з 31-го на 1-ше можна у «Гостинний двір Чарда». Гостей розважатимуть ведучі з «Нашої Файти». На вечерю пропонують розлоге меню, які складають із холодних і гарячих закусок, салатів, основних страв. З алкоголю – пів пляшки шампанського, по 150 грамів горілки і коньяку. І усе це за 2500 гривень із одного.

Гарно відпочити у новорічну ніч можна буде у «Varosh Restaurant» за 1750 гривень за особу. У вартість входять: холодна і гаряча закуски, основні страви та півпляшки шампанського і півпляшки соку. Розважатимуть гостей ведучі «Чорій і Чигрик». Столик можна замовляти мінімум на чотирьох.

Зустріти Новий Рік у «Panorama By Kashtan» можна за 1000 гривень з однієї особи. За ці гроші вас розважатиме ведучий і запальна музика. Також у суму включені пляшка шампанського і вечеря. Для того, аби зустріти Новий рік у «Panorama By Kashtan»   потрібно забронювати столик і вибрати бажані страви із попереднього меню: холодні і гарячі закуски, салати і основні страви.

За 900 гривень на одногоу новорічну нічпогуляєте у пабі «Савок». У цю вартість входить дискотека, розіграш призів, феєрверк і святкова вечеря. Поїсти пропонують м’ясну нарізку, мариновані овочі, салат, дві перші і дві основні страви. Випити – мінеральну воду, шампанське, горілку, коньяк. За 700 гривень   отримаєте зменшене меню: без двох страв і коньяку. А якщо ви зі своєю парою прийдете у «Савок» після 1-ї ночі, то всього за 300 гривень зможете до ранку танцювати і пити досхочу.

5нр

У «Рубіні» відпочинете за 800 гривень з особи. На столі у вас буде холодна закуска, салати і гарячі страви, ну й 200 грамів шампанського. Розважатимуть гостей Дід Мороз і Снігуронька. Також у закладі буде дискотека.

Запальна музика лунатиме на Новий Рік і у «MAXIMUS». За 300 гривень ви зможете потрапити на вечірку, котра розпочнеться о 22-ій в останній день грудня. Уже в клубі можна буде придбати холодну закуску, фрукти, випивку.

«Kontrabass» радо прийме вас для святкування Нового року уже у 2017-му. Адже дійство там починатиметься 1 січня о 1-ї годині ночі. Новорічна програма суттєво не відрізнятиметься від звичайної. За попередньою інформацієї, ведучих, Діда Мороза, Снігуроньки не буде. Ціна входу точно не визначена, але не перевищуватиме 200 гривень. Якщо хочете добре відпочити, то можна замовити столик. До прикладу, на 5-х осіб він коштуватиме 2000 гривень. На ці гроші зможете собі замовити їжу і алкоголь, які забажаєте. А от столиків на двох уже немає.

Потанцювати можна буде і у «Irish Pub «Egan». Верхній паб працюватиме у звичному режимі, а от у підвалі о 1-й ночі 1-го січня розпочнеться дискотека. Вхід для одного коштуватиме 100 гривень. Проте у підвалі можна бути придбати лише напої, бо кухня після півночі не працюватиме.

Нічого на новорічну ніч не планував паб «Корзо 10». Чи буде він працювати у ніч із 31 грудня на 1 січня дізнаємося згодом.

Паб «Кактус» працюватиме цього   разу у звичному   для себе режимі. А все через ремонт у нижньому залі, де можна було проводити корпоративи.

У «Viper Night Club» у новорічну ніч буде закрита вечірка. Тому потанцювати у цьому закладі більшості не вдасться.

А от корчма «Деца у нотаря» у новорічну ніч не працюватиме взагалі.

0312.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат