Сучасний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді відкрили у Закарпатті

admin 22.12.2016 11:48 ПОДІЇ

 

Днями на Верховині урочисто відкрили довгобуд – Воловецьку філію   Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді «Арніка». З обласного бюджету на це витрачено 5,5 млн грн.


Розділити радість торжества з юними натуралістами прийшли керівники краю – голова ОДА Геннадій Москаль та голова обласної ради Михайло Рівіс. У святкуванні також взяли участь керівництво району, депутати обласної та районної рад, вчителі та місцева громадськість.

Геннадій Москаль привітав дітей з передноворічним подарунком – новосіллям, побажав міцного здоров’я, успіхів у навчанні та в оволодінні навичками дослідництва в екологічній сфері. Михайло Рівіс у свою чергу зазначив, що цій приємній події передувало відповідне рішення облради, яким на баланс обласного бюджету прийнято одну із будівель Нижньоворітської загальноосвітньої школи, яка не використовувалася. Шість років тому виготовлено проектно-кошторисну документацію, три роки тривали роботи з реконструкції будівлі. Для цього з обласного бюджету виділено понад 5,5 млн.грн., частина з яких направлена на придбання меблів.

На базі «Арніки» створено умови для організації круглорічного оздоровлення чи відпочинку дітей. Упродовж однієї зміни у закладі може одночасно перебувати понад 70 дітей, навчання яких буде організовано в одній із загальноосвітніх шкіл, розташованих у с.Нижні Ворота.

http://ua.korzonews.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат