Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18240, 20

На   Рахівщині рятувальники звільняють річку від льодового затору

11 січня до служби порятунку надійшло повідомлення від мешканки села Верхнє Водяне Рахівського району про, льодохід на річці Апшиця. Ситуація потребувала негайного втручання рятувальників, адже затор із льоду та снігу досягнув місцевого мосту, через що 33 дворогосподарства могли залишитися повністю відрізаними від світу.

На автошляхах Закарпаття чергують півсотні одиниць спецтехніки


Початок року видався нелегким для дорожників краю.   Як поінформував начальник Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Михайло Попович, складну ситуацію на дорогах загального користування спричинили довготривалі несприятливі погодні умови такі як: штормовий вітер, велика кількість опадів у вигляді снігу, мороз.  

ГК "Карпати" виграли в футбольному матчі

У період зимової паузи у першості України з гандболу, дівчата плідно тренуються та грають у різні ігрові види спорту. Цього разу опонентами у футбольному поєдинку стали тренери та керівники клубу.

В’ячеслав Грозний розповів про орендованих динамівців

Головний тренер ужгородської «Говерли» підвів підсумок виступів у своїй команді орендованих у київського «Динамо» голкіпера Максима Коваля і півзахисника Сергія Мякушко, які вирушать на зимові збори в Іспанію у складі київського «Динамо».

Зимовий чемпіонат Мукачівського району. Залізниця набрала хід

Головну сенсацію в цьому турі створив мукачівський "Локомотив", який декласував одного з фаворитів на очах у їх фанів. Якісною грою приємно здивували також страбичовці, горондівці та чинадієвці. Найбільш передбачувано завершили поєдинок футболісти з «Ключарок».

Сергій Расчупкін вважає, що брендом Закарпаття будуть не лише фестивалі вина, а й марафонські забіги

Мукачівський орієнтувальник Сергій Расчупкін розповів про свою перемогу в новорічному напівмарафоні «Йоль» та поділився планами на майбутнє.

Закарпатські колядки представили у Словаччині

11 січня 2015 року в місті Сніна (Словаччина) відбувся традиційний фестиваль колядок та щедрувань «Щедрий вечір, добрий вечір…».

Учора 49 закарпатців подали заяви на оформлення «біо-паспорта»


12 січня підрозділи міграційної служби Закарпаття розпочали прийом заяв на оформлення закордонних паспортів нового зразка. Цей документ виготовляється у формі книжечки та складається із 32 паперових сторінок з додатковими ступенями захисту, в обкладинку нового закордонного паспорта вмонтовано електронний чіп, який містить два види даних: основні й додаткові.

Як поводитися у зимових Карпатах (ІНФОГРАФІКА)

Не переоцінюйте власні можливості й суворо дотримуйтеся основних правил безпечного гірського туризму.

Міндоходів інформує закарпатців про військовий збір (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Військовий збір у 2015 році сплачується за ставкою 1,5%.

Сесія Ужгородської міськради хоче нагородити новонароджених у 2015 році закарпатців

У середу, 14 січня,   о 14.00, у великій залі Ужгородського міськвиконкому відбудеться засідання XXVII сесії Ужгородської міської ради.

На які пільги розраховувати закарпатцю у 2015 році (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Визначено розміри прожиткового мінімуму та соціальних пільг і гарантій у 2015 році.

IT-спеціалісти - найбільш потрібна професія сьогодення (ДОСЛІДЖЕННЯ)

Кожна п’ята вакансія у великому місті – для Айтішника.

У найстарішій кав’ярні Ужгорода покажуть ретро-фільм і закулісся ретро-кінотеатру

Сьогодні, 13 січня, о 18.00, у кафе-музеї "Під замком" ("СНЕК") відбудеться безкоштовний показ ретро-фільму. Організатори запрошують усіх любителів мистецтва кіно на теплий вечір.

Мукачівські прикордонники закликають телефонувати їм на гарячу лінію

У пунктах пропуску через державний кордон України на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону, запровадженно та   розміщено телефони служби ”Довіра” з метою надання громадянам юридичної допомоги з питань перетинання державного кордону України.

Приватбанк заплатить 5 тисяч гривень за інформацію про кредитних шахраїв

За минулий рік у ПриватБанку затримали 43 кредитні шахраї.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 13 січня. Нехай всі мрії реалізовуються якнайшвидше у житті. Поспішайте робити свій невеликий внесок у спільну справу, і врешті отримаєте набагато більше. Успіху в усіх починаннях і вдалого вівторка!

Максим Шацьких розповів про ситуацію із заборгованістю у "Говерлі"

За його словами гравцям потроху почали виплачувати зарплату.

Закарпаття й Угорщина продовжать співпрацю у рамках Східного партнерства

З метою обговорити співпрацю з Угорщиною у форматі Східного партнерства у понеділок, 12 січня, у Закарпатській ОДА керівництво краю провело зустріч з Генеральним консулом Угорської республіки в Ужгороді Йожефом Бочкої та народним депутатом України Василем Брензовичем.

У Мукачеві фестивалить "Червене вино"

10 січня в Мукачеві на площі Миру розпочався один із найвідоміших закарпатських фестивалів - "Червене вино". Триватиме він до 14 січня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат