Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18160, 20

Закарпатські видавці реалізуватимуть книги без оподаткування ПДВ

В головному управлінні ДФС у Закарпатській області повідомляють, що операції з реалізації книжкової продукції вітчизняного виробництва звільнені від оподаткування ПДВ.

Що запитували закарпатці у митників протягом 2014 року?

Працевлаштування, поновлення та фінансове забезпечення – основна тематика запитів від громадян, які надходили до Чопської митниці Міндоходів у 2014 році.

Костянтин Кравченко і ще троє новачків тренуються разом з "Говерлою"

Півзахисник Костянтин Кравченко приєднався до ужгородської "Говерли", яка в даний час проходить збори в Туреччині. Чи йдеться про повноцінний контракт або гравець знаходиться на перегляді, поки невідомо, передає Футбол News.

Через опади на річках Закарпаття формуються паводки

Протягом 18-20 січня, у зв’язку з відлигою та помірними опадами у вигляді дощу на низині та передгір’ї, мокрого снігу в горах (інтенсивністю 1-12 мм/добу, місцями 15-25 мм/добу), на річках області відбувається поступове формування та проходження паводку, скресання льоду та льодохід.

Особа водія, що збив учора пішохода на Минайській, не встановлена досі  

Як повідомляли ЗМІ, учора після 21.00 ДТП трапилася   на вулиці Минайській поблизу супермаркету Сільпо.
За свідченням очевидців, водій,   очевидно,   не помітив чоловіка, який переходив проїжджу частину у встановленому місці і не встиг загальмувати. Від серйозного удару чоловіка відкинуло на кілька метрів.

Обласна влада чекає від ужгородської міської термінового оздоровлення Водоканалу  

Сьогодні, у вівторок, 20 січня, з ініціативи голови Закарпатської ОДА Василя Губаля спільно з головою облради Володимиром Чубірком відбулася зустріч з Ужгородським міським головою Віктором Погорєловим та Артемом Мартинюком, першим заступником генерального директора – директором з енергозбуту ПАТ "Закарпаттяобленерго".

"Діалог з природою" від Івана Дідика пропонують в ужгородському арт-кафе

До 2 лютого у "VOTO арт-кафе" проходитиме виставка заслуженого художника України Івана Дідика під назвою "Діалог з природою".

У закарпатця згоріли тонна сіна,тонна картоплі і 70 кг м’яса (ФОТО)

19 січня, у селі Осій Іршавського району трапилася пожежа у надвірній споруді приватного дворогосподарства.

Понад 4 тисячі закарпатців мають середню пенсію понад 3500 гривень

VIP-пенсіонери отримуватимуть трохи менше грошей. Про це на брифінгу розповіла Анастасія Пентек, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

Майже 3 тисячі закарпатських пенсіонерів віддаватимуть 15% зі своєї пенсії державі

Про це на брифінгу розповіла Анастасія Пентек, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

Роз’яснення змін у трудовому законодавстві

У трудовому законодавстві новації: працівник може отримати допуск до роботи лише після укладання трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням роботодавця. При цьому роботодавець повинен повідомити органи ДФС (податкову інспекцію) про прийняття громадянина   на роботу.

Опозиціонер Навальний: Немає сенсу в участі Путіна у встановленні миру в Україні

Вести диалог о восстановлении мира на Востоке Украины с Путиным нет смысла, поскольку он не может себе позволить отступить. Об этом в интервью французскому изданию Le Monde сказал один из лидеров российской оппозиции Алексей Навальный.

ДСО проводить акцію у Закарпатті “Квартира під охорону” (ФОТО)

Як свідчить міліцейська статистика, під час довготривалих відпусток активізуються квартирні крадіжки.

Закарпатський футболіст потрапив у ДТП. Потрібна допомога

Екс-гравець ФК "Середнє" та ФК "Боржава" Довге Олександр Дзямка потрапив у ДТП у словацькому місті Жиліна, його госпіталізовано у місцеву лікарню.

В СК «Юність» відбувся відкритий чемпіонат області з пішохідного туризму в закритих приміщеннях

В СК «Юність» з 8 по 10 січня 2015 року був проведений цілий ряд спортивно-масових заходів з гуртківцями, а саме: VIII Чемпіонат Закарпатської області з пішохідного туризму в закритих приміщеннях, в яких брали участь гуртківці профільних та непрофільних гуртків у трьох вікових категоріях (молодшій (2002-2004 р.н.), середній (2000-2001 р.н.) та у старшій (1998-1999 р.н.)), Кубок Закарпатського центру туризму з   ” Брейн-рингу” на краєзнавчу тематику і Четвертий етап Кубку Закарпаття зі скелелазіння.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 20 січня. Нехай ароматне кавування пробуджує вас до корисних справ і сприяє важливим ідеям протягом дня. Знаходьте позитив навіть у найменших речах, помічайте хороше у людях, - і світ стане набагато добрішим до вас. Гарного вівторка!

В’ячеслав Грозний: Я посміхаюся, коли "Говерлу" називають фарм-клубом "Динамо"

У неділю “Говерла” вилетіла до Туреччини на збори. Впродовж двох тижнів команда базуватиметься у місті Лара, що в Анталії. За цей час заплановано провести три спаринги — 23 січня з казахським «Ардабасі», 28 січня з польською «Ягелонією», ще один товариський матч запланований на 31 січня.

Близько 500 людей взяли участь у марші "Я Волноваха" (ФОТО)

18 січня в Україні відбулися мирні марші, присвячені пам'яті жертв трагедії у Волновасі. Ужгородці теж приєдналися до маршу.

У Рахові й на Берегівщині - дві масштабні ДТП

17 січня в Рахові на вулиці Київській сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів – вантажівки «Камаз-53202» 1994 року випуску та легковика «Suzuki jimny» 2006 року випуску. Відповідне повідомлення надійшло до оперативно-рятувальної служби о 18:15.

Симфонії Моцарта лунатимуть у Філармонії

28 січня о 18.30 у великій концертній залі Філармонії відбудеться концерт "Genius MOZART".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат