Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18120, 20

Зрада або агонія рашизму

          Небачене за своєю гостротою протистояння світового масштабу після другої світової війни, що спровокувала агресія Росії проти своєї «рідної сестри» України, спонукало до аналізу і переоцінки низки значимих подій світової історії кінця 20-го початку 21-го століття. Чому Росія розпочала цілеспрямовану погано приховану безпрецедентну за своїм цинізмом війну проти України?

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 23 січня. Зустрічайте день з новими сподіваннями і намагайтеся зробити хоч одну корисну річ. Навіть у час найбільших розчарувань пам’ятайте про тих, кому зараз набагато гірше, ніж вам. Смачної кави наприкінці тижня і світлих думок!

У   закарпатського журналіста   арештували машину

Накласти арешт на 10-річний «ЗАЗ DAEWOO», що належить журналісту   Василю Кішу, 16 січня ухвалив суддя Виноградівського райсуду В.Трагнюк.  

На Закарпатті вже є перший власник біометричного паспорта



22 січня у Головному управлінні Державної міграційної служби України в Закарпатській області вручили перший паспорт громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм ( чипом ).

В Ужгороді до Дня Соборності України розгорнули 4-метровий прапор


У четвер, 22 січня, з нагоди відзначення Дня Соборності України, 96-ої річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки та 69-ої річниці створення Закарпаття у складі України в Ужгороді відбулися урочистості.

Клептократію України - в політичну хімчистку (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

Лист читача газети "РІО" Василя Німбергера, американця за походженням, який представляє на розгляд українців урок про прогресивну демократію і знає, як її створити у нашій державі.

Хазяйновитий виноградівець приберіг для незаконного продажу віскі, шампанське та горілку

Співробітники оперативного та слідчого управління ГУ ДФС у Закарпатській області провели санкціонований обшук приватного будинку у м. Виноградові та виявили майже 2 700 літрів алкогольної продукції. Орієнтовна вартість цих товарів 320 тис. грн.

Відтепер на львівському вокзалі всіх мандрівників зустрічає пивовар із пивом

Наприкінці 2014 року на центральному залізничному вокзалі Львова встановлена нова скульптура. Відтепер гостей міста зустрічає усміхнений пивовар із діжкою бурштинового напою і табличкою у руках «Вітаємо у місті Лева і пива Львівське».

Ситуація на українсько-російському кордоні й у зоні АТО 22 січня  

Протягом доби обстановка в зоні проведення АТО залишалася складною. Терористи продовжували здійснювати обстріли позицій українських військових, в тому числі й місць дислокації прикордонних підрозділів, а також контрольних пунктів в'їзду-виїзду.

Фехтування. Іван Горецький у складі української команди здобуває срібло на Кубку світу

Збірна команда України завоювала срібло на юніорському етапі кубка світу з фехтування на шпагах, який відбувся у швейцарському місті Базель 17-18 січня.

Завтра в УжНУ завітає міністр закордонних справ і торгівлі Угорщини

Завтра, 23 січня, о 12.30   у залі залі Вченої ради Ректорату ДВНЗ “УжНУ” (пл. Народна, 3) відбудеться офіційна зустріч керівництва УжНУ з угорською делегацією на чолі з міністром закордонних справ і торгівлі Угорщини Петером Сіятро.

2 мільярди гривень одержало Закарпаття від митних платежів

За результатами зовнішньоекономічної діяльності учасників ЗЕД, акредитованих у зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС, протягом 2014 року до Державного бюджету надійшло   понад 2 млрд грн.

МАФи біля “України” в Ужгороді можуть знести (ФОТО)    

До відома власників малих архітектурних форм, які встановлені на пл. Кирила і Мефодія, навпроти універмагу "Україна".

Маленькі закарпатці, які водолії за гороскопом, можуть мати свою власну монету (ФОТО)

Національний банк України, продовжуючи серію пам’ятних монет «Дитячий Зодіак», 19 січня 2015 року ввів в обіг пам’ятну монету номіналом 2 гривні , яка присвячена дітям, що   народилися під сузір`ям Водолія.

В Ужгороді відбудеться European Fashion Union

28 лютого та 1 березня 2015 року – вперше на Закарпатті у місті Ужгород пройде відбірковий тур до міжнародного конкурсу дизайнерів одягу та аксесуарів European Fashion Union.

Вночі по вулиці Генерала Свободи в Ужгороді горіло авто

Вночі, 22 січня, в Ужгороді на вулиці Генерала Свободи трапилося загорання в автомобілі «ВАЗ 2107» 2007 року випуску.

Сьогодні - День Соборності (АРХІВНЕ ВІДЕО)

«…Враховуючи велике політичне та історичне значення об'єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки для утворення єдиної (соборної) української держави…» і з нагоди прийняття   IV Універсалу УЦР, яким проголошувалася повна незалежність УНР,- Україна 22 січня відзначає День Соборності.

Пояснення мобілізації для закарпатців

Сьогодні Українська держава знаходиться в найбільш складному періоді своєї історії за останні 70 років після 1945 р. Цей період є складним і для Європи, і світу в цілому. Світ став менш безпечним, менш передбачуваним. Була зруйнована глобальна повоєнна система безпеки, вона більше не працює.

Четверту "хвилю" мобілізації закарпатцям пояснюють по телефону

З метою оперативного вирішення проблемних питань, які можуть виникнути у мешканців області стосовно проведення четвертої черги мобілізації, з 20 січня 2015 року в Закарпатському обласному військовому комісаріаті організовано роботу телефонів «гарячої лінії».

Що треба знати закарпатським платникам податку на прибуток

При поданні звітності з податку на прибуток за 2014 рік застосовуються норми Податкового кодексу України, які діяли до 1 січня 2015 року.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат