Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18200, 20

Феєрверки від Чубірки під час трауру

До редакції зателефонували читачі, які проживають у Новому мікрорайоні Ужгорода, і повідомили про доволі дикий факт святкування так званого Старого Нового року.

Шахраї теж взялися за біометричні паспорти: будьте обережні

Державна міграційна служба закликала українців не користуватися послугами сумнівних посередників, які пропонують оформлення біометричних паспортів за підвищеними тарифами.

Валерій Гелетей незаконно нагородив зброєю сина Януковича

В конце 2008 года, пытаясь наладить отношения с тогдашним лидером оппозиции Виктором Януковичем тогдашний начальник Управления госохраны Украины Валерий Гелетей незаконно наградил пистолетом его сына – Виктора.

РОЗ’ЯСНЕННЯ податкових змін для різних груп підприємців

Законом України від 28 грудня 2014 року № 71-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України (щодо податкової реформи) зменшено кількість груп платників єдиного податку з 6-ти до 4-х.

Мітинг у Санкт-Петербурзі виконав хіт "Путін Х...ЛО" (ВІДЕО)

На митинге оппозиции "За честную власть", который прошел 15 января на Марсовом поле в Санкт-Петербурге, рок-музыкант Михаил Новицкий спел песню о президенте России Владимире Путине с припевом "Путин, хэлло!".

Кондитер із Закарпаття створив шоколадний хрест у формі журналістських олівців (ФОТО)

"Мій близький друг Валентин Штефаньо, який повязаний родинними та професійними зв’язками з Францією, відреагував на події що сталися у Парижі", — пише на своїй сторінці у Facebook закарпатський туризмознавець Федір Шандор.

Наскільки бідніше за рік почали жити українці?

За інформацією Держслужби статистики, у 2014 році інфляція становила 24,9%. Це означає, що їй зовсім трохи не вистачило до сумного рекорду 2000-го року — 25,8%.

Як правильно купатися на Водохреща

19 січня християни відзначають Хрещення Господнє - третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу.
Вважається, що на Водохреща, з опівночі до опівночі, вода набуває цілющих властивостей і зберігає їх протягом року, лікуючи тілесні й духовні хвороби.

Мукачівська єпархія підсумувала рік і нагородила журналістів

За минулий рік на Закарпатті було збудовано удвічі менше греко-католицьких церков, ніж торік.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 16 січня. Вірте у диво -   й воно обов’язково настане. Нехай ароматна ранкова кава і приємні розмови до неї додають щастя вранці, а приємні справи – протягом дня. Швидше допрацьовуйте все задумане. Гарного дня і вдалого релаксу на вихідних!

Із пенсії закарпатці платитимуть податок

З 1 січня 2015 року у відповідності до Закону України від 28.12.2014 року №71 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» змінено порядок оподаткування пенсій.

Як не допустити лиха на власній кухні – поради рятувальників

Кухня є одним із найнебезпечніших місць у квартирі чи будинку, адже тут постійно використовують газові й електроприлади (духовку, мікрохвильову піч, електрочайник,  тостер тощо), відкрите полум’я та легкозаймисті речовини, наприклад олію. Усе це може за лічені хвилини призвести до пожежі, від якої постраждає домашнє майно чи навіть люди.

Пенсіонерам-чорнобильцям скасували пенсію

Законом України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» від 28.12.2014 року №76 чинний з 01.01.2015 року передбачено зокрема наступні зміни:

2307 тепер становить пенсія при втраті годувальника

Середній розмір пенсії по втраті годувальника станом на 01.01.2015 року склав 2307, 70 грн., що на 834, 15 грн. більше у порівнянні з груднем минулого року.

Свалявщина забезпечила в казну 124 млн 380 тис. грн податкових надходжень

За словами начальника Свалявської ОДПІ Ганни Лендєл, в результаті вжитих інспекцією організаційних та практичних заходів протягом 12 місяців 2014 року до Зведеного бюджету від платників податків надійшло 124 млн 380 тис. грн податкових платежів. Державний бюджет поповнено на 58 млн 285 тис. грн, що на 7 млн 16 тис. грн, або на 14% більше відповідного періоду минулого року.

Як отримати статус учасника бойових дій (ІНФОГРАФІКА)

Ніхто не знає і скільки в Україні учасників АТО. Лише нещодавно Уряд доручив Мінсоцполітики і Держслужбі у справах ветеранів створити єдиний реєстр учасників АТО.

"Говерла" відбуде на збори до Туреччини

З 14 січня гравці «Говерли» вийшли з відпустки й розпочали підготовку до весняної частини чемпіонату. «На першому етапі, більша частина гравців, які прибули до Ужгорода, решта за місцем проживання пройдуть медогляд», — зазначив головний тренер ужгородської команди В’ячеслав Грозний.

Закарпатцям недодали вакцин

Станом на початок 2015 року за державні кошти в область поставлено імунобіологічних препаратів на суму 1751,4 тис. грн., тобто область отримала 70989 доз імунобіологічних препаратів, що склало лише 12,7% від загальної потреби регіону на 2014 рік.

Край Височіна допомагає студентам УжНУ   вивчати чеську мову


Як відомо, на   філологічному факультеті УжНУ уже другий рік поспіль студенти   набувають нової спеціальності «Чеська мова і література».Сприяти їм у цьому намагається як Посольство   Чеської Республіки, так і край Височіна, який   уже багато   років   опікується університетом, допомагаючи   йому і матеріально, і фінансово.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат