Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18260, 20

У трьох містах Закарпаття пройдуть безкоштовні семінари планування весілля (АФІША)

"Якщо Ви наречена котра прискіпливо готується до свого весілля і перечитала море інформації на тему «Як правильно спланувати весілля?» і все рівно не знає з чого почати, то цей семінар саме для вас", — пише засновниця "Майстерня свят" Наталія Янцо.

Через Водоканал м. Ужгорода можуть розпочати віялові відключення електроенергії на Закарпатті

Як відомо, кілька місяців поспіль триває надзвичайний стан в енергетиці України. Причиною цього є, як уже неодноразово повідомлялося, відсутність палива на теплоелектростанціях.

Словацькі діти колядували закарпатцям

У понеділок, 12 січня, в Ужгороді вітали особливих гостей. Діти зі словацького міста Вранов-над-Топльов приїхали в наш край уже за традицією: після Різдва вони колядами звеселяють сусідній регіон – таке близьке їм Закарпаття.

Подробиці ДТП за участі п’яного водія

Як вже повідомлялося, у неділю вдосвіта у ДТП на околиці Ужгорода потрапив нетверезий водій іномарки, що не впорався з керуванням і злетів на швидкості в кювет, де зіткнувся з деревом. Найбільше в аварії постраждав 20-річний пасажир.

У Мукачеві розстежують замінування нічного клубу (ФОТО)

Сьогодні вночі, близько 03.20 надійшло повідомлення від невідомого про замінування нічного диско-клубу у Мукачеві.

Закарпатська СБУ попереджає про небезпеку

Управління Служби безпеки України в Закарпатській області звертається до мешканців та гостей краю із проханням зберігати пильність та дотримуватися заходів безпеки під час свят.

Приватбанк поверне закарпатцям гроші (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

ПриватБанк компенсує своїм клієнтам понад 5 млн грн втрат від подвійної конвертації валют під час оплати покупок у гривні в закордонних магазинах, у тому числі інтернет-магазинах.

10 книжок, які найактивніше обговорювали у соцмережі "Twitter" у 2014 році

Сервіс BookVibe проаналізував понад 80 мільйонів записів у соцмережі Twitter на предмет згадок про улюблені книги користувачів.

В Ужгороді для маляток пройде серія майстер-класів (АФІША)

17 січня, протягом усього дня, в ужгородській піцерії "Деліція" пройде серія різдвяних майстер-класів для дітей.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 12 січня. Нехай ранкова прохолода спонукає вас до активності на початку нового дня і тижня. Додавайте до свого ранку горнятко гарячої кави і теплі розмови з близькими людьми. Гарного дня і нових звершень у понеділок!

Політпрогноз на 2015-й: коаліція «на папері» і скасування євровіз

«2014-й рік став найскладнішим в історії незалежної України, залишивши більше запитань, ніж відповідей». Саме цей штамп чиновники та нардепи регулярно «постять» у соцмережах, вдаючи аналітичні таланти.

Новорічна Україна: На війні   як на війні

Бюджетна ніч підтвердила депутатську здібність штампувати закони наосліп. Недосконалі, як зізнався прем’єр, але за умов війни та кризи все ж нібито кращі, ніж ніякі. Зазначену процедуру експрес-продавлювання бюджету-2015 більшість політологів небезпідставно присвятила Міжнародному валютному фонду, без якого Україна, на жаль, уже не врятується. Отже, девіз «на війні як на війні» для частини парламенту послужив певним виправданням тієї нічної активності.    

Григорій Ткаченко очолював Ужгородський університет   у найважчі роки

У 1945 році за рішенням Народної Ради Карпатської України
від 5 грудня 1944 року в Ужгороді був відкритий університет. Як відомо, ініціатива була підтримана владою УРСР (1945 р.) і з деяким запізненням (у 1946 році) — владою СРСР. Слід відзначити, що це завдання було не з легких, тим більше, що радянська влада планувала створення вишу на новоприєднаній території на взірець радянських ВНЗ.

Олег Чухрай: Хотілося б, щоб закарпатці звикали до сортування   і правильно викидали сміття

Другий рік поспіль вивезенням сміття ужгородців займається відома європейська компанія АVЕ. Ще вдосвіта в Ужгороді чути роботу її працівників, хоча аби гуркоту було менше, намагаються вибірково встановлювати залізні контейнери. З іншого боку, лише метал витри-мує знущання вандалів і не займається від вогню.

Бар'єри на шляху до Європи

З цього року Україна сподівалася на відкриті кордони з Європою. Принаймні декларувалося, що вже з травня Євросоюз відміняє візи для українців. Але замість цього уже з січня місяця Євросоюз вводить обов'язкове зняття відбитків пальців для тих громадян України, хто хоче отримати Шенгенську візу.

Нас рятують заробітчани

Те, що гривня остаточно не зазнала краху — заслуга заробітчан. Майже завжди держава спекулювала на заробітчанах. Перед Новорічними святами влада у змові з Нацбанком навмисне занижувала курс євро та долара, бо заробітчани приїжджали на свята і завозили мільярди валютної готівки. Відразу після свят національна валюта, зазвичай, падала. Деякі банки заробляли на різниці курсу сотні мільйонів, які розподілялися по кишенях владної верхівки та «ручних» банкірів.

У Мукачево набирають групу фітнесу для вагітних (ІЛЮСТРАЦІЯ)

У Мукачеві викладатимуть фітнес для вагітних. Заняття проходитимуть за адресою вулиця Миру, 12 (навпроти ЗОШ № 3).

Серед постраждалих бійців   у ДТП поблизу Артемівська   один закарпатець...

5 січня під час здійснення ротації добровольців та військовослужбовців за контрактом Національної гвардії України в зоні проведення АТО, з причини поганих погодних умов сталося зіткнення військових автомобілів КрАЗ та автобуса «Богдан».

10 фактів, чому вам потрібен спорт (ІЛЮСТРАЦІЯ)

Рік стартував. Хоча би тому варто нарешті серйозно зайнятися спортом. Додаємо мотиваційну ілюстарцію.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат