Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18180, 20

В Ужгороді на вокзалі співатиме хор

В Ужгороді відбудеться мистецька   патріотична акція   ЗАСЛУЖЕНОГО АКАДЕМІЧНОГО ЗАКАРПАТСЬКОГО НОРОДНОГО ХОРУ.

У закарпатській родині горіло майна на 200 тисяч гривень

Закарпатський Хуст: вогнеборці врятували від знищення матеріальні цінності на суму 200 тисяч гривень.

РОЗ’ЯСНЕННЯ: скільки закарпатці платитимуть податків за свої квартири у 2015 році

Податок на нерухоме майно закарпатці сплачуватимуть за нормами 2014 року.

Закарпатців, які постраждали в АТО просять відгукнутися!

19 - 23 січня 2015 року у приміщенні консультативно - діагностичного поліклінічного відділення «Центру мікрохірургії ока» за адресою м.Київ, вул. Метробудівська,12 буде відбуватися прийом хворих, що потребують протезування на очах.

Начальник Пенсійного Фонду у Закарпатті роз’яснить зміни у пенсійному законодавстві

У вівторок, 20 січня, у прес-центрі Закарпатської облдержадміністрації (2-й поверх) відбудеться брифінг начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасії Пентек.

Податкова дає час закарпатцям до 20 січня

20 січня 2015 року – останній день подання декларації з ПДВ за грудень.

АНОНС: у ILKO звучатиме Бетховен, Брамс, Бах (ФОТО, ВІДЕО)

У п’ятницю, 23 січня, о 19.00 в Мистецькому центрі «Галерея ІЛЬКО» відбудеться вечір класичної музики. Асоціація випускників київського інституту музики ім. Р. М. Глієра презентує цикл концертів «Музика без меж…».

Закарпатці отримуватимуть 7% від кожної покупки ліків

ПриватБанк та аптека "MAXIMUM" повернуть кожному покупцю відсотки від витраченої суми куплених ліків.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 19 січня. Розпочинайте день з чогось нового, не піддавайтеся буденності. Нехай у житті буде максимально багато яскравих митей, які запам’ятовуються надовго. Смачного вам кавування у понеділок разом з бажаними співрозмовниками!

Аналітика: Немає нафти — немає Путіна. Однак коли вже РФ експортуватиме нафту собі у збиток?

Какова себестоимость российской нефти? Ответ интересует всех. А для некоторых это вопрос жизни и смерти. Перефразируя сентенцию «Есть Путин – есть Россия, нет Путина – нет России», скажу так: «Есть нефть – есть Путин, нет нефти – нет Путина». Однако, насколько должен еще упасть баррель, чтобы РФ начала экспортировать нефть себе в убыток?

Михайло Кополовець: Краще піду яблука продавати, ніж у «Говерлу»

Півзахисник львівських «Карпат» Михайло Кополовець розповів про розставання з командою, в якій провів вісім років, кращих тренерів, з якими працював і можливе повернення в «Говерлу» до В'ячеславу Грозному.

500 закарпатців відмовилися йти до війська

Нова хвиля мобілізації розпочнеться в Україні 20 січня та стосуватиметься близько 50 тисяч українців. Ще 54 тисяч — за потребою. Друга і третя хвилі мобілізації цього року будуть проведені у випадку ускладнення ситуації в зоні конфлікту. Що стосується, Закарпаття, то заплановано мобілізувати три тисячі наших краян.

Чи вирветься Закарпаття   з освітнього дна

Так уже сталося, що головним критерієм стану якості освіти в тому чи іншому регіоні є зовнішнє незалежне оцінювання знань. За певними формулами (дивіться нижче) можна визначити, яка школа надала своїм учням хороші знання і вони успішно склали ЗНО.

Перекладач Віктор Мотрук:   Кожний мій переклад — спроба   прислужитися українській культурі


У часи незалежної України, що декларує свою відкритість світові й його культурі, з новою силою постає питання про присутність світової літератури в українському культурному просторі і, звичайно, про присутність нашої літератури у світі. Звідси особлива вага мистецтва перекладу в процесі зближення культур.

У місті хаотичні відключення електроенергії

Ужгородці вимагають від влади скласти і оприлюднити графіки відключень.

Як Ужгород отримав бюджет-2015

Перше засідання сесії Ужгородської міської ради у цьому році 14 січня планувалося як «бюджетне», а за два тижні до нього на сайті міськради були розміщені проекти бюджетних рішень. До початку реєстрації в залі прозвучали колядки, у яких діти насамкінець закликали владу не казати на «чорне» «біле» й виконувати свої зобов’язання перед учасниками АТО. Міський голова запропонував оголосити в Ужгороді четвер 15 січня Днем жалоби за загиблими під Волновахою.

Ужгородська дитяча залізниця дихає на ладан

Свого часу міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк прагнув відновити Ужгородську дитячу залізницю, перевівши об’єкт у комунальну власність громади Ужгорода, але зробити цього не дали Львівська залізниця, якій вона належить, і Міністерство інфраструктури України, яке поховало під сукном усі звернення до нього.

Коли влада відремонтує   вул. Лермонтова в частині приватного сектора?

На «гарячу лінію» редакції не раз зверталися мешканці приватного сектора (14 будинків), що на вул. Лермонтова. Дорожнє покриття тут практично відсутнє попри те, що вул. Лермонтова на стику з вул. Швабською є практично в центрі міста.

Прозоров і Dahau Holidays дадуть концерт в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)

Колишній лідер гуртів "ТОЛ" та "ПНД", відомий музикан Прозоров уперше приїде до Ужгорода зі своєю акустичною програмою.

На Тячівщині сімох учительок ошукав один і той самий шахрай

Незвична телефонна афера відбулася днями в Тячівському районі Закарпаття. З заявами в міліцію звернулися відразу семеро мешканок одного з сіл району. Всі потерпілі працюють вчителями в одній навчальній установі Тячівщини.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат