Лопухово має нову адмінбудівлю лісництва (ФОТО)

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ 21.02.2017 16:52 СОЦІО

 

У глибинці Закарпаття в селі Лопухово відбулося урочисте відкриття модернізованого та оновленого приміщення Лопухівського лісництва.

Тепер в лісництві є навіть їдальня - як для співробітників лісогосподарської галузі, так і для відпочиваючих. Зусилля для будівництва контори доклали співробітники ДП «Брустурянське лісове господарство». Загальна вартість будівництва адмінбудівлі - 550 тисяч гривень.Тепер адмінбудівля лісництва стала справжньою окрасою мальовничого гірського села.

Символічну стрічку перерізали начальник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга, директор ДП «Брустурянське лісомисливське господарство» Михайло Бігун та сільський голова Іван Фабрицій.

Голова села Іван Фабрицій, висловив щиру подяку керівництву та працівникам лісництва за їх постійну допомогу місцевим жителям. А після урочистої частини в лісництві відбулися оглядини самої будівлі в середині. Тут є все - від кухні та кімнат відпочинку до камер відеоспостереження. А це значить, що лісівник може спостерігати через відеофіксатори за дотриманням порядку в лісі навіть не виходячи з контори. Будівля повністю зроблена з деревини, за всіма нормативами безпеки праці, оброблена спеціальними речовинами від шкідників та вогню.

У лісництві можна посмакувати різними сортами меду, чаєм на травах, посидіти на дерев'яних меблях, побачити, як працюють лісівники, і багато іншого.

«Дуже приємно, що сьогодні ми відкриваємо нову будівлю для працівників лісової галузі, - заявив Валерій Мурга на церемонії відкриття. - Лісівники заслуговують на якісні умови праці. Сьогодні цей комплекс дозволить залучити сюди дітей, любителів природи, тут можна прекрасно відпочити туристам та місцевим жителям, які йдуть на полонину та в ліс по ягоди й гриби. Це данина поваги працівникові лісу».

«У 2016 році ми плідно попрацювали для створення комфортних умов праці наших робітників. За минулий рік побудували й лісові дороги й оновили основні свої засоби, вклавши в оновлення виробництва 3,7 мільйона гривень. Працівники лісової охорони мають достойну заробітну плату, а податків нами сплачено понад 33 тисячі гривень до бюджетів усіх рівнів, - відзначив директор Брустуряського лісомислиигоспу Михайло Бігун.

У свою чергу, лісничий Лопухівського лісництва Володимир Банга подядкував за нову контрору, зазначивши: «Сьогоднішня подія показує відношення до лісового господарства в Закарпатті, - зазначив він. - Все, що залишиться для наших майбутніх поколінь, - це ліси. У цій сфері є над чим працювати. Ми бачимо, що нас підтримує і голова Закарпаття Геннадій Москаль і місцеві жителі, а це значить, що робота ведеться дуже успішно».

«Те, що відбулося сьогодні в житті лісового господарства Брустурянського лісомисливгоспу та Лопухова, ми сприймаємо як особливий знак шани до праці лісівників. У свою чергу, я можу запевнити, що і ми зробимо все, щоб лісове господарство було б найкращим», - сказав на церемонії відкриття будівлі голова села Іван Фабрицій.

Окрім того, працівники лісництва упорядковували територію навколо будівлі, побудували під'їзні лісові дороги, новенькі рекреаційні пункти для відпочиваючих і оздобили їх необхідним інвентарем.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

ТЕГИ : ліс

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат