Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18000, 20

Миколу Шугая тепер можна побачити і в Ужгороді (ФОТО)

Чергова міні-скульптура віднедавна стоїть в Ужгороді на вулиці Ольбрахта. Миколу Шугая - відомого опришка поставили на перилах при вході до кафе "Під замком".

Команда Закарпаття стала другою в кубку України з лижного туризму

22-25 січня 2015 року дві команди Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді представляли Закарпатську область на Кубку України з лижного туризму. Змагання проходили у Славському.

Закарпаття вимагає від Генштабу надати підкріплення та задіяти військові резерви в Дебальцеві

Представники органів місцевого самоврядування – голова обласної ради й міські голови міст обласного значення, голови районних рад сьогодні прийняли звернення до Президента України, міністра оборони, начальника Генштабу прийняли звернення, яким закликають владу   надати підкріплення та задіяти військові резерви для укріплення позицій наших військ в Дебальцеві.

В Ужгороді відбувся Чемпіонат Закарпаття з кікбоксингу (Фоторепортаж)

31 січня в обласному центрі Закарпаття, в спорткомплексі «Іппон», який нарешті відкрив свої двері після 5-ти місячної перерви, пройшов чемпіонат Закарпатської області з кікбоксінгу.

В останньому спарингу в Туреччині "Говерла" перемагає

31 січня "Говерла" провела 4-й матч на перших тренувальних зборах у турецькій Анталії. Суперником закарпатців став грузинський клуб «Чіхура» (Сачкере).

Посольства Шенгену не видають візи за біометричними паспортами

Візові центри деяких посольств країн шенгенської зони відмовляються приймати від громадян України біометричні документи для оформлення віз.

Кузьма Скрябін загинув у ДТП (ОСТАННІЙ КЛІП)

Аварія сталася близько 08.20 у Криворізькому районі, біля села Лозоватка. Співак повертався з концерту на честь 25-річчя гурту "Скрябін".

Податкова запрошує закарпатців задекларувати доходи за 2014-й рік (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

З початку року розпочалася кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2014 року. Таким чином, громадяни, які отримали доходи, що підлягають оподаткуванню повинні подати до податкової інспекції за своїм місцем реєстрації декларацію про майновий стан і доходи.

Нелегал намагався потрапити до Норвегії через Закарпаття

Минулої доби прикордонники Чопського загону затримали чергового «шукача щастя» за спробу незаконного перетину кордону.

Туристична зона Ужгорода - у смітті (ФОТОФАКТ)

Після підняття рівня води в річці Уж сотні пластикових пляшок та іншого сміття опинилися в центрі міста.

У Закарпатті трьох туристів накрило лавиною (ФОТО)

Закарпатські гірські пошуковці врятували трьох сноубордистів, яких накрило лавиною, та ще допомогли двом травмованим.

Ужгородський депутат та викладач Рошко розкаже, як працюватиме дистанційна освіта в УжНУ

Сьогодні, 2 лютого у прес-центрі Закарпатської ОДА (пл. Народна, 4) відбудеться прес-конференція відомого письменника, доцента, кандидата філологічних наук Михайла Рошка на тему «Перші відеолекції на Закарпатті».

Закарпатці, які втекли від призову у військо, додому можуть не повертатися

Заступник начальника управління мобілізаційного планування Генерального Штабу України Володимир Талалай розповів в прямому ефірі телеканалу "Україна" про те, як буде проходити пошук "ухильників", які втекли, від призову на військову службу.

Угорщина вирішила надати притулок військовозобов'язаним закарпатським угорцям

На одному з угорських сайтів з'явилася інформація, в якій йдеться про безоплатну допомогу для закарпатських угорців, які мають угорський паспорт і не бажають воювати в українській армії.

Закарпатський облвійськкомат повідомляє

Для реабілітації психотравмованих військових та для надання психолого-психіатричної допомоги учасникам АТО виділено 2 палати на 5 ліжок, тобто можливість реабілітації 10 осіб на місяць.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 2 лютого. Розпочинайте новий місяць, тиждень і день з чогось корисного, яке запам’ятається надовго. Нехай у серці будуть саме ті почуття, які допоможуть вам здійснити все задумане. Ароматного кавування вранці й хорошого старту у понеділок!

Футбол. Люлька повертається в "Говерлу"

Агент Сергія Люльки В'ячеслав Заховайло розповів про причини, по яких футболісту не вдалося перейти в чеський клуб.

Порошенко доручив врегулювати виїзд за кордон осіб, які підлягають призову на військову службу

Президент Украины поручил Кабинету Министров рассмотреть вопрос законодательного урегулирования порядка выезда за границу граждан Украины, подлежащих призыву на военную службу по мобилизации на особый период

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат