Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17940, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 6 лютого. Нехай у житті все буде гармонійно і злагоджено. Розпочинайте новий день з усмішки – і світ поверне її у відповідь. Гарного настрою наприкінці тижня, швидкого вирішення справ і смачного ранкового кавування!

На Берегівщині зменшили план мобілізації

Т. в. о. військового комісара Берегівського ОМВК майор Василь Дзерин повідомив, що план по мобілізації у районі зменшено з 260 до 175 мобілізованих.

Майже 1 млн. грн. спрямовано до бюджету з перерахунку пенсій за новим оподаткуванням

Майже з 4-х тисяч пенсіонерів краю утримано податок та військовий збір у зв'язку із запровадженням нових механізмів оподаткування пенсій.

ФЕХТУВАННЯ. Паралімпієць з Ужгорода став бронзовим призером Чемпіонату України

1—3 лютого на Олімпійській базі у Києві відбувся Чемпіонат України з фехтування серед паралімпійців. Закарпаття представляли двоє фехтувальників-колясочників Максим Магула і Тимур Попадич.

Перше українське художнє кіно зняли на Донбасі

На сьогодні фільм знаходиться на стадії «post-production» (монтаж, корекція кольору, візуальні ефекти, дубляж, озвучення, створення титрів, анімацій). І для його завершення птрібні кошти, які залучають завдяки Проекту "Велика ідея".

Вимагання довідки з воєнкомату на кордоні протизаконне

Останнім часом почастішали випадки звернень громадян України про перевірку прикордонниками в пунктах пропуску через державний кордон довідок з війскоматів про надання дозволу на виїзд за кордон. Коментує заступник начальника відділу прикордонного контролю штабу Мукачівського прикордонного загону майор Олексій Федоров.

Інтрига: у Берегові оберуть заступника мера, секретаря міськради та затвердять редактора газети

27 лютого відбудеться 40-а сесія Берегівської міської ради VI-го скликання.

Орендарі масово покидають торгівельні центри

Як вижити девелопменту як виду бізнесу за сучасного податкового законодавства? Як примусити комерційну нерухомість бути рентабельною? За умов, коли орендарі масово покидають торгівельні центри, ці питання нині вкрай актуальні, і не лише для Києва.

У Закарпатті вилучили чергову контрабанду цигарок (ФОТО)

У залізничному пункті пропуску «Саловка» прикордонним нарядом від однойменного підрозділу, спільно з представниками митниці, під час перевірки потяга закордонного прямування було виявлено тютюнові вироби.

Балога став героєм скандального російського каналу Lifenews

Народний Депутат України Віктор Балога, численна родина якого у ВР ігнорувала голосування за визнання Росії агресором, став героєм скандального російського каналу Lifenews.

Володимир Янко: закарпатських прокурорів скоротять (ДОПОВНЕНО)

За словами головного прокурора Закарпатської області, СБУ і прокуратура повинні слідкувати за додержанням законності при проведенні мобілізації.

Аналітика: Невдовзі Україна мусить вибирати поміж реальною та економічною війнами

Видатний український експерт з питань фондового ринку, інвестицій та ризик-менеджменту Ерік Найман свідчить про найближчу перспективу України

Закарпатські митці збирають кошти на реабілітацію учасників АТО

В Ужгороді пройде благодійна виставка-продаж творів мистецтваУсі зібрані від неї кошти планують направити на створення спортивно-реабілітаційного центру інвалідів АТО.

В Ужгороді для діток переселенців провели майстер-клас, екскурсію і творчий вечір із тортом (ФОТО)

4 лютого, у рамках ініціативи «Будуємо спільне майбутнє разом», в Ужгороді пройшов дитячий захід для малечі переселенців «Намалюй майбутнє».

В Ужгороді розказали про вартість лікування пухлин (ВІДЕО)

4 лютого відзначається Всесвітній день боротьби з раком. Цей міжнародний захід проводиться під егідою Міжнародного протиракового союзу. Головна мета   -   привернення уваги громадськості до проблеми онкозахворювань, з тим щоб запобігти поширенню хвороби.

Закарпатські волонтери стверджують, що ПС побив їх без причин (ФОТО)

Закарпатський Правий сектор знову у центрі скандалу: побили волонтерів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 5 лютого. Насолоджуйтеся ароматною ранковою кавою, проводьте достатньо часу з бажаними людьми. Нехай всі справи розпочинаються і закінчуються з легкої руки. Натхнення вам сьогодні, миру і любові!

Мобілізовані не поїдуть за кордон?

У Закарпатський обласний військкомат надійшли бланки дозволів на виїзд за кордон.

Про закарпатських корупціонерів вже пише новий сайт «УКР.АВ»

Команда «Центру протидії корупції» запустила новий проект «УКР.АВ», покликаний зробити публічною інформацію про чиновників та правоохоронців, які розкрадають бюджетні кошти.

Закарпатський Правий сектор знову у центрі скандалу: побили волонтерів

У ніч із 2 на 3 лютого в Ужгороді стався конфлікт між волонтерами і Правим сектором. Четверо відомих на Закарпатті і в Україні волонтерів серйозно постраждали від правосекторівців, яких вони називають озброєним бандитським формуванням. Про це вони заявили під час прес-конференції у прес-центрі “Нове Закарпаття” 4 лютого.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат