Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17960, 20

Борис Петровський покинув пост головного тренера "Ювенти"

Сьогодні, з офіційного сайту словацької команди, стало відомо, що ужгородець, Борис Петровський, покинув пост головного тренера міхайловської "Ювенти".

Як діяти закарпатцям за сигналами оповіщення та в складних ситуаціях


ДІЇ НАСЕЛЕННЯ ЗА СИГНАЛОМ ОПОВІЩЕННЯ "УВАГА ВСІМ"
У разі виникнення реальної загрози життю та здоров’ю людей внаслідок надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період, здійснюється дистанційне оповіщення населення за допомогою електричних сирен, мережі радіомовлення всіх діапазонів частот та телебачення.

В ЗОШ №2 Ужгорода будуть вивчати угорську мову як другу іноземну

Голова обласної ради Володимир Чубірко провів зустріч з керівником Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці II, головою   Закарпатського угорськомовного педагогічного товариство, депутатом облради Ілдікою Орос.

Фехтування. Закарпатські кадети стали чемпіонами України

31 січня — 1 лютого у Києві проходив Чемпіонат України з фехтування на шпагах серед кадетів. Дуже хороший результат показали представники Закарпаття.

Вілкул: недоторканність треба зняти

-Я Проголосував за законопроект про зняття недоторканності з депутатів і суддів, хоча вважаю, що при остаточному голосуванні він має бути суттєво доопрацьований, - сказав Олександр Вілкул, один з лідерів Опозиційного Блоку.

Ситуація на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО   4 лютого

Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції залишається складною. Протягом доби з боку терористів продовжувалися обстріли та напади на підрозділи Державної прикордонної служби України.

Керівництво Закарпаття навчають заходів цивільного захисту

Сьогодні, 4 лютого, о 10:00 в сесійній залі Закарпатської облдержадміністрації розпочалося короткострокове навчання з питань організації та виконання на відповідних адміністративних територіях заходів цивільного захисту.

Волонтери Тетяна Дюрдь та Павло Павлов розкажуть про кривавий напад Правого сектору на волонтерів

В прес-центрі «Нове Закарпаття» сьогодні, 4 лютого, відбудеться прес-конференція волонтерів Тетяни Дюрдь та Павла Павлова. Мова йтиме про побиття волонтерів   представниками організації Правий сектор Закарпаття.

Ужгородська міськвлада дала час власникам МАФів до 9 лютого (ФОТО)  

До відома власників малих архітектурних форм, які встановлені за адресами:

На очах у закарпатця горіло його господарство (ФОТО)

3 лютого сталася пожежа у котельні приватного дворогосподарства у м. Свалява на вул. Верховинській.

200 тисяч гривень боргують установи в Ужгороді за воду

Установи державної та обласної власності боргують за воду біля 200 тис. грн.

Терористи взялися психологічно обробляти угорців зі 128-ї Закарпатської бригади

На Донбасі, зокрема в районі Дебальцева, почали розповсюджувати листівки угорською мовою із закликом до солдат-закарпатців не підкорятися київській владі.

Вілкул теж позбавив Януковича звання Президента

Народний депутат Олександр Вілкул проголосував за позбавлення Віктора Януковича звання президента. За таке рішення проголосували 281 депутат Верховної Ради.

В Ужгороді дітям із зони АТО проведуть майстер-клас, екскурсію і творчий вечір

4 лютого, з 14.00 до 17.00, в інтерактивному закладі «Пластилін» (вул. Корзо, Ужгород) відбудеться майстер-клас з розпису по дереву для дітей внутрішньо переміщених осіб та учасників АТО віком від 3 до 12 років.

Якщо ужгородці хочуть мати воду, то мають заплатити до 10 лютого

Злісним боржникам відключать воду. Про це інформує Ужгородська міська рада.

Податкова каже, що закарпатці можуть звітувати по-старому

Звітність з ПДВ за січень подається за старою формою.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 4 лютого. Прокидайтеся в доброму гуморі з ароматною ранковою кавою. Нехай раптові справи чи неприємні особи не виводять з себе. Насолоджуйтеся зимовими пейзажами, вірте у краще. Гарної вам середи!

В'ячеслав Грозний: «Кожні півроку будуємо нову команду»

Головний тренер Говерли В'ячеслав Грозний в ексклюзивному інтерв'ю 1Football.info розповів про перші збори Говерли, кадрової ситуації в команді і фінансування клубу.

Від завтра ужгородські діти до школи не ходитимуть

Про це йдеться у прес-релізі Обласного центру здоров'я.

Найбільший в західній Україні планетарій цієї весни запрацює в Ужгороді

Планетарій для студентів УжНУ, учнів і туристів відкриють в університеті навесні. Про це повідомив завідувач кафедри туристичної інфраструктури та сервісу УжНУ Федір Шандор.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат