Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18020, 20

Закарпатці найбільше   ухиляються від мобілізації

Найбільше випадків ухилення від мобілізації зафіксовано в Закарпатській області, військовозобов’язані переховуються за кордоном. Про це на нараді в Адміністрації президента, присвяченій проблемам мобілізації, заявив начальник мобілізаційного управління Генштабу Збройних cил України Олег Бойко.

На Іршавщині попрощалися з Героєм   Олександром Данильченком  


Похорон загиблого закарпатця сьогодні, 30 січня, відбувся у селі Ільниця, що на Іршавщині. Край попрощався із Олександром Данильченком. Цьогоріч чоловіку мало виповнитися 55 років, утім його життя зупинив осколок ворожого "Граду".

У мукачівській школі після невдалих ігор із газовим балончиком восьмеро школярів опинилися в лікарні

Закарпатська міліція звертається до батьків із проханням пильнувати своїх дітей. Річ у тім, що не рідко дитячі ігри та забави можуть призвести до тяжких наслідків, а «цікаві», на думку дітей, знахідки та їх застосування — до трагедій. Так, як це сталося нещодавно в одній із мукачівських шкіл.

Безпека на льоду

За інформацією Штабу цивільного захисту населення, безпечним вважається льодовий покрив для одного пiшохода завтовшки щонайменше 7 см зеленуватого вiдтiнку, для обладнання ковзанки не менше 10—12 см, для масового катання — 25 см, переправа групи осіб дозволена, якщо лід завтовшки не менше 15 см.

У "Говерлі" може з’явитися хорват

18-річний захисник Хайдука Лоренцо Шимич в найближчі дні прибуде в розташування ужгородської Говерли на перегляд, повідомляє isport.ua.

Виконком закликає небайдужих ужгородців дати тимчасовий прихисток дітям зі Сходу

Члени виконкому Ужгородської міської ради цієї середи 28 січня зуміли розглянути кілька важливих для життєдіяльності міста питань. Зокрема, вирішили, що в ужгородських школах мають працювати професійні охоронці. Про це йдеться в рішенні «Про погодження програми з безпеки навчальних закладів на 2015—2016 рр.» із подальшим винесенням на розгляд сесії для затвердження.

На Хустщині під час пожежі загинули троє ,   двоє з них – діти

У ніч на 30 січня загорівся житловий будинок у с. Нижній Бистрий Хустського району. Пожежу, яка вже повністю охопила помешкання, помітили випадкові перехожі, котрі поверталися додому з весілля. О 01:48 вони передзвонили до служби порятунку й повідомили про надзвичайну подію.

Депутати Лунченко, Брензович, Чижмарь не визнають Росію агресором.Шестеро проігнорували

За решение Верховной Рады о признании России страной-агрессором с призывом к парламентам иностранных государств и международных организаций признать Россию страной-агрессором, усилив давление на нее и признав «ДНР» и «ЛНР» террористическими организациями, на внеочередном заседании во вторник проголосовали 271 из 289 депутатов, зарегистрировавшихся в парламенте.

У Закарпатті вилучили контрабанду цигарок

Прикордонники відділу «Солотвино»   Мукачівського загону   затримали   українця, а поблизу чимало сигарет.

Вже відомо, коли саме розформують Державтоінспекцію

У МВС України розповіли, коли розпустять ДАІ і що буде з ДАІшниками

На Закарпатті подорожчали квартири

Але пропозицій більше від тих, хто здає квартиру, ніж від тих, хто продає житло.

Нові подробиці розбійного нападу у Сторожниці (ІНТЕРВ’Ю ІЗ ВЛАСНИКОМ БУДИНКУ+ФОТО)

Як повідомлялося раніше, кілька днів тому озброєні нападники стріляли у власника будинку у Сторожниці Ужгородського району, а також відкрили вогонь по міліції. Нові шокуючі подробиці - у інтерв"ю із господарем Вікторм Шпановим.

Які дитячі вистави покаже Бавка закарпатським малюкам (АФІША)

У лютому обласний театр ляльок "Бавка" покаже 4 вистави.

Головний прокурор Закарпаття розказав, як працюватиме антикорупційне бюро

25 січня 2015 року набрав чинності Закон України «Про Національне антикорупційне бюро України».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 30 січня. Проводьте останні дні січня у затишку й теплі. Найважливіше, аби всередині вас була гармонія, тоді й світ навколо змінить своє забарвлення. Нехай внутрішнього духу стане на всі випробування, які всім нам доведеться ще пройти. Вдалого дня й смачної ранкової кави!

Контрактники принесли УжНУ понад 3,5 мільйони гривень

Ректор УжНУ Володимир Смоланка прозвітував за рік роботи вишу.

Закарпаття може запропонувати постраждалим регіонам реабілітацію дітей в родинах


Закарпатська область надала Мінсоцполітики свої пропозиції щодо того, що може прийняти на відпочинок і відновлення сил дітей із регіонів, постраждалих від бойових дій.

Всі вже розуміють, що вирішити конфлікт мирним шляхом неможливо, - Вілкул

Сьогодні парламент повинен знаходитися тут, в Маріуполі, а не сидіти в Києві в безпечних кабінетах. Саме тому ми тут. Ми привезли ліки для постраждалих у теракті 24 січня, займаємося питаннями гуманітарної допомоги і допомоги будматеріалами.

Ігор Cуркіс: У Грозного золоті руки

Ігор Суркіс заявив, що іноді віддає футболістів в оренду "Говерлі" навіть на невигідних умовах через велику довіру В'ячеславу Грозному.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат