Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17920, 20

Хто пояснить існування примарного вокзалу в Ужгороді?, - ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ

На електронну адресу газети "РІО" надійшов лист-звернення до влади Закарпаття, у якому йдеться про те, що після аварії у Словаччині ніхто в Ужгороді не міг надати інформацію про загиблих. Жінка, родичі якої померли в аварії, стверджує, що в аеропорту "Ужгород", який, явиявляється, відповідає за міжнародні рейси, не було жодного працівника на роботі...

В Ужгороді відкрили пам’ятник підземній річці (ФОТО)

7 лютого, біля провулку «Гірчичне зерно» відкрили ковану композицію «Малий Уж».

У 628 гривень обходиться закарпатцям споживчий кошик

Сукупна вартість обстежуваних продуктів на Закарпатті станом на кінець січня 2015 року займає 9-те місце у рейтингу областей України.

В Ужгороді показали «Волонтерів у зоні АТО»

8 лютого 2015 року в Ужгороді, на пл. Театральній відбулась фотовиставка «Волонтери у зоні АТО», присвячена діяльності волонтерських рухів на Сході України.

Бійці 128-ї бригади, що дислокується у Закарпатті, викрали танк (подробиці)

Як повідомляли в п'ятницю користувачі соцмереж, українські бійці гірсько-піхотної бригади зробили вилазку і викрали танк росіян на суміжній території.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 9 лютого. Вірте у свою мрію, і вона обов’язково реалізується. Нехай ароматна ранкова кава додає вам настрою на початку нового дня, спонукає до активного міркування. Не розчаровуйтеся через дрібниці, життя триває, і нехай ваша участь у ньому буде активною. Впевненості вам і успіху у понеділок!

Коли закінчиться війна

Українці вже втомилися від війни. Вже хочеться миру. Хочеться спокійно працювати, відпочивати, планувати майбутнє… Натомість на Сході країни спокоєм і не пахне. Війна в розпалі. А точніше АТО. Президенту зручно, щоб це була не війна, а антитерористична операція, бо за антитерористичну операцію відповідає міліція, тобто уряд. А у випадку введення воєнного стану відповідальність лежить на головнокомандуючому, яким у нас є президент.

Терпіти більше не будуть

Фракція пропрезидентської партії «Блок Петра Порошенка» не підтримає підписання Україною Римського статуту. Про це заявив глава фракції БПП Юрій Луценко на погоджувальній раді Верховної Ради.

Ужгородцям надалі погрожують відключенням води

Цього тижня в Ужгороді знову лякали відключенням від водопостачання через борги Водоканалу перед Закарпаттяобленерго й у понеділок 2 лютого навіть вимкнули електропостачання адмінбудівлі підприємства.

У міських школах карантин   до 15 лютого

Карантин із 4 до 15 лютого оголошено в усіх школах Ужгорода. Таке рішення було ухвалене міським головою В. Погорєловим на засіданні профільної комісії на початку тижня. При цьому йшлося, що «наздоганяти» пропущені під час карантину навчальні години учні не будуть, просто «зросте інтенсивність» навчального процесу.

«Мене запитували, чому подорожую серед бандерівців...»

Російський «автостопер» разом із українськими друзями мандрував Закарпаттям і святкував Новий рік на Майдані.

Ужгородом бігають понад тисяча безпритульних собак

Розведення тварин, їх щеплення та ветеринарний догляд, облік та дресирування, організація місцевого збору (податку за утримання тварин), облаштування майданчиків для вигулу та встановлення урн з пакетами для збирання екскрементів — проблеми, які потребують негайного вирішення в Ужгороді.

Триставісім презентує новий кліп і зіграє концерт в Ужгороді

10 лютого презентують кліп, а 27-го лютого хлопці зіграють масштабний концерт у "Фантомі"!

У Виноградові вилучили "лівої" горілки на 420 тис. грн.

На підставі ухвали Ужгородського міськрайсуду співробітники оперативного та слідчого управління ГУ ДФС у Закарпатській області провели обшук за однією з адрес у м. Виноградів.

Севидов вважає, що з "Говерли" знімуть очки

Олександр Севидов в інтерв’ю Футболфанс прокоментував інформацію про погашення боргів в «Говерлі».

Аналітика: Чому лише 10% росіян знають, що в Україні воюює армія РФ

По мнению российского оппозиционера, поездка Франсуа Олланда и Ангелы Меркель в Москву уникальна. Об этом Борис Немцов заявил в комментарии изданию "ГОРДОН".

Гімнастика. У неділю в Ужгороді розпочнуться змагання за Кубок України

8-11 лютого в ужгородському СК «Юність» пройде Кубок України з художньої гімнастики пам’яті заслуженого тренера України Валентини Зінченко. На турнір приїдуть 250 спортсменок з різних міст України. Кубок відбудеться в Ужгороді уже втретє поспіль.

У сусідній Словаччині може з'явитися командний центр НАТО

Про це заявив міністр оборони країни Мартін Глвач на прес-конференції в Брюсселі, передає Pluska.sk.

3298 осіб - кількість офіційних переселенців на Закарпатті

Інформація про кількість громадян України, переміщених з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції (станом на 22:00 05 лютого 2015 року оприлюднена У ДСНС України в закарпатській області.

Долар вже по 24 гривні

Український міжбанківський ринок відкрився в діапазоні 21,9-22,3 гривні за долар.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат