Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17800, 20

Стратегію Закарпаття розроблятимуть і експерти ЄС

Минулоріч Закарпатська обласна рада виграла європейський грант на загальну суму понад 890 тисяч євро на проект «Підтримка економіки Закарпатської області через розвиток і промоцію її туристичного потенціалу».

У Закарпатті розслідують хабарництво командира військової частини

Співробітники СБУ в Закарпатській області викрили т.в.о командира однієї з військових частин, який вимагав від свого підлеглого ­ військовослужбовця 5 тисяч гривень неправомірної   вигоди за невідправлення його до зони АТО.

Тренер французьких спецназівців навчатиме закарпатців

Ужгород відвідає тренер французьких спецназівців. Він проведе майстер-класи з айкідо.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 18 лютого. Нехай вже з першим ранковим промінцем у вас з’явиться хороший настрій і бажання змінювати світ на краще. Кавуйте з бажаними людьми у супроводі цікавих розмов. Гарної середи й успішного вирішення важливих справ!

В Закарпатській ОДА освітою та спортом керуватимуть окремо    


В Закарпатській ОДА напрямками освіти та молоді і спорту відтепер опікуватимуться два структурні підрозділи. Сьогодні у будівлі на Народній, 4 представили керівників цих напрямків – Михайла Мотильчака та Дениса Мана.

Ужгородців закликають мітингувати проти земельного дерибану

Відкрите звернення Громадського конвенту до громади міста, громадських організацій, політичних партій, ініціативних груп, побратимів по Майдану оприлюднили на сторінці конвенту.  

Родичі бійців 128-ї бригади пікетували Міноборони. Вимога — негайно вивести наших з Дебальцевого

Близько 30 осіб - родичів бійців 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади, яка воює під Дебальцеве, провели пікет Міністерства оборони з вимогою вивести солдатів з цієї території. Про це повідомив кореспондент LB.ua з місця подій.

Порошенко підписав указ про строковий   призовів у 2015 році

У 2015 році призови на строкову військову службу відбудуться у квітні – травні та у жовтні – листопаді.

Закарпатські підприємці матимуть кращі умови для бізнесу


Верховна рада прийняла в другому читанні та в цілому проект закону, яким передбачається спрощення умов ведення бізнесу в Україні, а також зменшення адміністративного навантаження на підприємців.

Олександр Вілкул: Переговори з МВФ повинні бути відкритими

- Те, що з Україною ще розмовляють і МВФ веде переговори - це саме по собі позитивний сигнал. І гроші потрібні країні. Але погано, що це відбувається за закритими дверима. Це кулуарні домовленості, які поки не бачить суспільство і парламент.

Закарпаття разом з угорськими партнерами узгоджуватимуть   спільні грантові проекти

Сьогодні   голова Закарпатської обласної ради   та голова ОДА   провели зустріч з головою загальних зборів Соболч-Сатмар-Березької області Оскаром Шестаком. Участь в заході взяли й заступник голови загальних зборів Саболч-Сатмар-Березької області Іштван Сабо,   голова комісії з питань міжнародних зв’язків та транскордонного співробітництва загальних зборів області Саболч-Сатмар-Берег Міклош Керекеш, Генеральний консул Угорщини в Ужгороді Йожеф Бочкаї, перший заступник голови облради Михайло Попович, голова комісії облради з питань транскордонного співробітництва. Михайло Кічковський.

У Чемпіонаті з пауерліфтингу в основному перемагали хустяни

У Хусті відбувся Чемпіонат області з пауерліфтингу у триборстві. У змаганнях брали участь спортсмени з Ужгорода, Мукачева, Виноградова, Перечина та Сваляви.

Анатолій Герей здобув срібло у складі збірної України на етапі Кубка світу

Срібну нагороду везе збірна команда України з фехтування на шпагах з канадського Ванкувера, де 13-15 лютого проходив етап кубка світу.

Мобілізація триває.Повістки отримали мукачівські депутати та лікарі

Режим тиші згідно з   домовленостями у Мінську дасть змогу трохи перепочити нашим військовим на фронті.

На Закарпатті зловили на хабарі керівника однієї з військових частин

Cлідчо-оперативна група військової прокуратури Ужгородського гарнізону спільно з працівниками відділу із боротьби з організованою злочинністю УСБУ в Закарпатській області затримали тимчасово виконуючого обов’язки командира

ФОТО: В Ужгороді з'явився пам'ятник сержанту Майклу Стрейку

В Ужгороді оселилася нова міні-скульптура. Цього разу - біля словацької ЗОШ №4.

ФОТО: виставка угорських художників в Ужгороді

Нещодавно у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відкрилася виставка митців Товариства угорських художників імені Міхала Мункачі. Вона проходить у рамках Днів угорської культури в Ужгороді.

Єпископ Варсонофій дасть прес-конференцію в Ужгороді

У вівторок, 17 лютого, о 12.00, у прес-центрі газети «НЕДІЛЯ» (Ужгород, площа Корятовича, 2, 2 поверх) пройде прес-конференція єпископа Ужгородського і Закарпатського ВАРСОНОФІЯ, УПЦ КП.

Закарпатці можуть виграти авторську вишиванку від дизайнера Андре Тана (ФОТО)

Закарпатські клієнти ПриватБанку можуть виграти авторську вишиванку від Андре Тана.

На свої 300 років Львівська пивоварня презентувала «Robert Doms Мюнхенський» (ФОТО)

Напередодні святкування 300-річчя Львівської пивоварні ТМ «Львівське» представляє шанувальникам крафтового пива новинку – темний сорт «Robert Doms Мюнхенський».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат