Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17460, 20

Розпочато розслідування фактів службової недбалості митників поста "Дяково"

Прокуратурою Виноградівського району розпочато досудове розслідування кримінального провадження, стосовно службових осіб митного посту «Дяково» за фактом службової недбалості.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 27 березня. Нехай зранку вам буде легко прокидатися й розпочинати нові справи. Намагайтеся не перевтомлюватися в останній день тижня, цінуй свій час і сили. Ароматного вам кавування і ранкового затишку!

Районний футбол. Зимова тячівська лобда долетіла до фіналу

Півфінали на зимового чемпіонату Тячівського району завершились без особливих несподіванок і до головного поєдинку дістались найкращі.

Закарпатські лижники завершили сезон на Львівщині

На Львівщині на базі НСБ «Тисовець» відбулися змагання з лижних гонок у спринті та ІІІ тур Універсіади серед ДЮСШ, СДЮШОР та СНЗ спортивного профілю.

Закарпатські рятувальники знешкодили шість ВНП часів Другої світової війни

25 березня фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучили та знешкодили 6 вибухонебезпечних предметів, виявлених напередодні на території області.
Так, 24 березня у смт Воловець діти під час прогулянки лісом виявили у потічку металічний предмет, схожий на вибухонебезпечний.

Через підроблені документи чоловік втратив авто

Вчора, о 23 год. 42 хв. на митний пост «Солотвино» Закарпатської митниці ДФС заїхав громадянин України на автомобілі «VW Passat» із литовською реєстрацією. Обрав для проходження митного контролю «зелений коридор», подав для оформлення доручення на право користування транспортним засобом та свідоцтво про реєстрацію авто.

Біля в’їзду в Ужгород висадили алею чемпіонів із 300 ялинок та сосен (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Краща гандбольна команда України, ужгородські «Карпати», цієї середи посадили “алею чемпіонів” із близько трьохсот дерев – ялинок та сосен.

Ужгороду на оновлення Водоканалу треба 10 млн євро

Про це йшлося під час українсько-угорської зустрічі за участі міністерського комісара Уряду Угорщини Іштвана Йоо (на фото).

В Ужгороді вже оголосили конкурс на заміну ЖРЕРам

Як повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради, у місті оголосили конкурс з надання послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій.

Прокуратура розслідує махінацію закарпатських чиновників на півмільйона гривень

Через незаконні дії посадовців на Виноградівщині із державної власності незаконно вибула земельна ділянка вартістю майже 500 тис. грн.

Герої 128 бригади стануть почесними громадянами Мукачева (документ)

За відповідне рішення проголосувало 33 депутати Мукачівської міськради, 2 не голосувало.

Хто заборонив перевозити пільговиків на Закарпатті!?

Як стало відомо нещодавно, документ котрий підтверджує заборону на перевезення пільгових пасажирів таки існує.

Щербей залишився без роботи?

Причиною відсторонення від посад на час розслідування усіх регіональних очільників МНС стали корупційні схеми головного МНСника країни

Закарпаття: Злочинці ледь не розібрали під’їзну колію

На під’їзній колії ст. Ужгород виявлено крадіжку 33 шт. рейкових підкладок та 158 костилів.

В "Ілько" гратиме "Zapaska" (ФОТО, ВІДЕО)

29 березня, о 20.00, в ILKO Gallery відбудеться концерт відомого українського електро-акустичного дуету "Zapaska", який останнім часом активно гастролює європейськими країнами.

Закарпатці зможуть звернутися зі своїми проблемами до нардепа Горвата

Народний депутат України Роберт Горват, який пройшов до Верховної Ради VIII скликання по виборчому округу №68 (м.Ужгород та Ужгородський р-н), проводить плановий прийом громадян.

Ужгородські лікарі радилися, як лікувати учасників АТО (ВІДЕО)

У середу, 25 березня   в Ужгороді під час чергової колегії управління охорони здоров’я медики краю обговорили низку актуальних питань.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 26 березня. Вірте у себе, й обов’язково досягнете успіху. Нехай ранкова кава пробуджує вас до активного дня. Не переймайтеся через дрібниці, цінуйте життя. Гарного дня й смачного кавування!

Районний футбол. Визначились фіналісти кубка Мукачівського району

У неділю 22-го березня відбувся один повторний півфінал кубка району в Дерцені, де місцевий однойменний клуб приймав діючого зимового чемпіона району «Нове Давидково».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат