Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-13') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17480, 20

У с. Кам’яниця внаслідок спалювання сухої трави загорівся дачний будинок

24 березня пожежа охопила дачний будинок у с. Кам’яниця Ужгородського району. На момент появи вогню в двоповерховій споруді нікого не було. Загорання помітили власники сусідніх ділянок, які о 13:20 повідомили про пожежу до служби порятунку «101».

На Закарпатті близько 3, 5 тис. іноземців

25 нелегальних мігрантів виявили працівники міграційної служби Закарпаття у взаємодії із співробітниками міліції та прикордонниками у рамках відпрацювання під умовною назвою “Мігрант”, що проводилися у період з 10 по 24 березня.

Вітаємо братів Решків

Цього тижня дні народження святкували екс-футболісти команди майстрів брати Решки.

Закарпатське управління ДСНС про безпеку дорожнього руху

Останнім часом водії все частіше нехтують правилами дорожнього руху, зокрема, не всі вони вважають своїм обов’язком поступитися дорогою спецавтомобілю, який мчить на виклик. Результат - рятувальники-пожежники не можуть оперативно прибути на місце виклику і своєчасно ліквідувати НС та врятувати життя громадянам. Проте трапляються випадки, коли вони мчать на виклики, але допомога може знадобитися їм самим.

Лісовий фонд Закарпаття має достатні запаси деревини

У середу, 25 березня, у прес-центрі Закарпатської ОДА відбувся брифінг начальника управління лісового та мисливського господарства краю Михайла Липчея. Посадовець розповів представникам мас-медіа про пріоритетні напрямки в роботі, а саме – відновлення закарпатських лісів та їх охорону від незаконних рубок.

Пиво Zatecky Gus дарує можливість потрапити на пивний фестиваль у Чехії

ТМ Zatecky Gus починає національну промо-кампанію до старту нового пивного сезону. Насолоджуючись улюбленим пивом, шанувальники ТМ Zatecky Gus зможуть отримати не лише приємні пам'ятні подарунки, а й побувати на єдиному в своєму роді фестивалі пива та хмелю в чеському місті Жатець.

В Ужгороді прикрили 50 об’єктів тимчасової торгівлі (ФОТО)

25 березня на засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради, розглянули проект рішення “Про об’єкти тимчасової торгівлі”.

Близько трьохсот ужгородських призовників подали в розшук (ДОКУМЕНТ)

Військовий комісар Ужгородського ОВК Микола Журавльов звернувся до начальників Ужгородського міського та Ужгородського районного відділів міліції з проханням розшукати та доставити в Ужгородський військкомат громадян, які ухиляються від медичного огляду під час весняного призову 2015 року.

Закарпатці масово стали підпалювачами

У нашому краї щодня трапляються десятки підпалів сухої трави. Нерідко таке «вогняне прибирання» призводить до значних збитків, адже полум’я виходить із під контролю…

Посол Угорщини про легітимні організації угорців Закарпаття

Посол Угорщини про легітимні організації угорців Закарпаття. Надзвичайний та Уповноважений посол Угорщини в Україні Д-р Ерно Кешкень наголосив на важливості єдності 2-х найбільших угорських організацій на Закарпатті.

2 млн 750 тисяч гривень отримали родичі закарпатських учасників акцій протесту та АТО

У Закарпатській обласній раді відбулося засідання   постійної комісії з питань праці, зайнятості та соцзахисту населення, яку очолює Антон Ліврінц.

Голова Закарпатської облради висловився про сепаратизм і хвору уяву

Голова Закарпатської облради Володимир Чубірко: «Сепаратистські рухи в нашому краї є лише у хворій уяві кількох осіб»

Найгірше вчаться студенти факультету міжнародних відносин УжНУ

Середня успішність студентів УжНУ згідно з результатами зимової сесії – 91,1%, показник якості знань склав 38,4%. Найвища успішність – 99,6% - у студентів факультету суспільних наук та факультету здоров’я людини. Найнижча – на факультеті міжнародних відносин.

Державна служба охорони затримала в ужгородському супермаркеті крадія

В Ужгороді міліціонери охорони у супермаркеті затримали крадія, який проносив неоплачений товар повз касу.

Вже цієї суботи "Бліц" влаштовує грандіозну хіп-хоп вечірку

Студія сучасного танцю «Бліц» запрошує всіх на другий концерт, присвячений 25-річчю колективу – цього разу це хіп-хоп вечірка «Ghetto Groove»! Відбудеться вона 28 березня о 21:00 у Спорткомплексі «Юність».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 25 березня. Заряджайте свій організм ароматною ранковою кавою і цінуйте яскраві миті життя. Нехай оточення надихає на нові звершення. Приємного вам прокидання, затишку і тепла!

Районний футбол. Суперкубок Берегівщини для «Фенікса» дався з боями

У неділю 22-го березня в селі Гать відбувся поєдинок, який в народі іменують суперкубок, а простіше кажучи це зайвий офіційний спаринг двох кращих команд того чи іншого чемпіонату. Хто і навіщо його вигадав? Це вже й не згадаєш. Та інтриги в його підсумку це аж ніяк не применшує. Про головних акторів цього спектаклю ви напевне вже здогадались. Це саме ті клуби, які тиждень тому розіграли зимові злато-срібло Берегівського району – бадалівський «Фенікс» та «Артос» із Гаті.

Закарпатське ДАІ безпорадне

Закарпатські ДАІшники не можуть навести порядок з правопорушеннями на дорогах.

Тріумф закарпатських силачів на Чемпіонатах України

У Мукачеві пройшли чемпіонати України з пауерліфтингу з жиму лежачи й класичного жиму лежачи серед чоловіків і жінок, юніорів і юніорок, юнаків і дівчат, в яких взяли участь 213 атлетів з 18-ти областей нашої держави, міст Києва і Севастополя. Скориставшись з нагоди, що змагання проводились вдома, Закарпаття виставило потужний склад команди, спортсмени якої загалом вибороли 10 золотих, 5 срібних і 4 бронзові медалі.

Аліна Рапинець стала другою у дорослому турнірі найсильніших рапіристів України

20-го березня у Києві відбувся турнір найсильніших України з фехтування на рапірах, у якому ужгородка Аліна Рапинець здобула срібну нагороду.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат